Undrar om havet är kallt såhär års?

Har precis kikat klart på andra avenyn. Var rätt bra faktiskt!
Seg dag idag, men ändå rätt stressig! Gick i skolan till kvart i fyra egentligen, men orka inte vara kvar så sjukanmälde mig dom två sista lektionerna, haha. Blev hämtad vid skolan av Victort, och vi skjutsade hem  Empaan, för att sen åka hem till honom och kolla på fjärde Johan Falk filmen som vi precis hyrt. Den var bra! Sen somna jag en stund på soffan, haha. Åkte hem till mig vid fem, och det var inte kul att åka bil i vädret vi har alltså! Är glad att inte jag körde! Sen har det varit stressigt. Har packat tills imorgon, plockat iordning på rummet, duschat och grejor. Och så hunnit suttit vid datorn däremellan, haha. Men nu är iaf allt packat, förutom småsakerna som åker ner imorgon. Väskan är proppfull och astung. Vettifan hur jag ska orka släpa runt på den! Men men!
Imorgon går jag i skolan till lunch, sen är jag "ledig", haha. Förhoppningsvis har jag råd att inhandla lite strumpbyxor då!
Kvart över två går tååååget! Är lite mer taggad nu iaf, haha.
Tanken var att jag skulle hunnit plugga lite religion idag med, meen det sket sig rätt rejält!
Nej jag är fan trött.
Ska sova.
God natt.


Puss.

IMORGOOOOOON!  TAGGA FÖRFAAAAN! =D


/ Becciis.







Räsermazdan!

Så var ännu en helg över, och en ny vecka började idag. I fredags var det party med Empaan. Festen var hemma hos Henke, som fyllt år! :) Mkt trevligt, mycket folk! Strax efter tolv drog vi oss ner på stan, men det tog tydligen ett bra tag att ta oss dit, för när vi skulle in på Lilla var det precis att vi kom in för klockan var tydligen nästan ett! Var ganska mycket folk på stan, däribland en vinglande Vicort. Fick hjälpa honom att komma ifrån en dryg polis som ville sätta han i fyllecell! Men han försvann, och ingen hörde ngt från honom på hela kvällen! Jag vara grymt orolig för att det hade hänt något, och extremt arg på mig själv för att jag lät honom gå. Han var så borta så det kunde ju hänt vad som helst liksom! :/ Men dagen därpå ringde han, och han hade tydligen lyckats hamna i fyllecellen, iallafall!
Kvällen bjöd på mycket skratt, men också en del tårar tyvärr. Men så är det!
Jag skulle åkt bussen hem, men kände inte för att gå riktigt då vid halv två, så den sket jag i! Virrade runt i stan när krogen stängt, och började inse att vafan, jag kommer inte hem. Var ska jag sova? Men jag fick tag i Nicklas som var så snäll och körde hem mig. Tack! :) Kom hem vid tre, snackade en hel del i telefon med nuvarande </3, så nu har man fått höra sanningen. Du suger, människa! Nicklas ringde en snabbis, och han måste trott jag var dum i huvudet, haha. Halvsov, och frågade om han buggar och grejor, haha! xD Men men det var kul!

I lördags vaknade jag första gången kvart i tre, gick upp på toa, gick och la mig, och somnade om igen. Vaknade nästa gång tjugo i sju på kvällen. Lyckat liksom! Där var den dagen borta. Var ju rätt kört att ta sig in till stan också, och ingen kunde ta sig hit, så det blev en riktig hemmakväll. Satt framför datan hela kvällen/natten. Men det var skönt det med!

Igår, söndag, gällde det att gå upp tidigt! Halv tio ringde klockan. Men som vanligt när klockan ringer, stänger Becca bara av den och fortsätter sova! Straxt efter elva kom iaf Victort och hämtade mig. Vi åkte och hämtade Linus, och sen in till stan. Han pillade lite med sin bil, och jag lyckades få ner dom sista raderna på första frågan på psykosocialtprovet! Så nu är det bara andra och sista frågan kvar, som jag redan kikat på och som inte alls är så lång :)
Vi flängde runt i stan mest hela dagen, och på eftermiddagen träffade vi Emma en sväng :) Blev en traditionell tripp till donkan, haha! Sen åkte jag och Victort hem till honom, och där bjöds det på tacos! Mums! Mycket trevligt var det (: Sen blev det en hel del filmtittande. Först såg vi sista halvan av Karate Kid II, sen Karate Kid III. Och så den underbara Dirty dancing. Mys! Sen åkte vi hem till mig, och jag fick styra räsermazdan hela vägen hem! ;D Duktigt av mig tkr faktiskt jag!

Idag var det skolan som gällde, igen. Började tio i tio, och eftersom Victort sov här och inte skulle till skolan, så fick jag en riktigt skön sovmorgon! Kom försent till skolan ändå, haha! Men spela roll då! Slutade fem i två, och då åkte jag med Empaan hem till henne och grattade Robin lite, och det bjöds på god tårta, bullar och chokladbollar. Mums!
Sen åkte vi till Norrköping i jakt på en ny klänning/tunika att ha på torsdag. Hittade vi någon sådan? Neh! Blev Becca pank ändå? Oohja, det blev hon! Med mig hem fick jag ;

[x] Ett par röda jeans, som jag LÄNGE velat ha!
[x] Ett par jeansleggings.
[x] En behövlig bh
[x] Ett mycket behövligt deadem
[x] Ett par nya tygskor
[x] Tre par örhängen ( varav Empaan fick ett par =D  )
[x] En väska
[x] Lite hårnålar, som verkar gå åt som smör hos mig!

Så relativt nöjd är jag iaf :) När vi kom hem var jag ganska så vrålhungrig, så jag beställde en kebabpizza från Nobel. Gott! Käkade hemma hos Empaan, med henne och Krille. Sen var tanken att Empaan skulle köra hem mig, men jag tyckte hon hade kört så mkt redan, och att hon ville umgås med Krille, så jag ringde Victort ist. Och han körde hem mig :) Med mig fick jag en emma också ^^ Så sen vi kom hem har vi suttit vid varsin dator och inte gjort ett piss. (Victort har fått nöja sig med att joina mig xD ). Jag hade tänkt plugga när jag kom hem, men det lät inte så lockande när jag kom hem, haha!
Imorgon tänkte jag sätta mig på biblan och plugga mellan skolan och jobbet, men har lovat Empaan att hålla henne sällskap när hon har idrott. Så det där med plugga, det får la bli en annan dag :)

Nej, man kanske ska ta och prata klart med sötgrabben i telen och sen sooova lite. Är sjukt trött!
Godnatt.

Puss va.


Rebecca Jakobsson /.


Det kanske tar en evighet, innan jag förstår min ensamhet. För ingen förstår så bra som du, det kan jag lova här och nu.

Tänkte slänga in några nattliga rader innan jag intar sängen!
Har precis packat klart, och det blev massor såklart :( Slutar ju inte skolan förrän halv fyra imorn, så hinner inte hem och greja med allt, så ska göra mig iordning i stan. Därav all packning!
Måste ju ta med mig grejorna med, och dom får inte förvaras i skolan, så empaan kommer och hämtar mig på stan, och så får jag ha det i bilen :) Kvällen säger Partyy! Det blir med Empaan, som alltid såklart :) Festa utan henne, ja då är det fanimej ingen fest! Empaan is party!
Hade tänkt plugga idag men har inte gjort ett piss, som vanligt. Får ta det på lördag eller något. En annan dag :)

Igår sov jag iaf hos Empaan. Åkte in till stan tio i åtta, blev hämtad av henne på stan. Åkte mot knäcktbacken och vände, och åkte till specce och köpte chips och cooola. Sen hem och nörda data, för hennes del, haha. Jag själv var faktiskt duktig och pluggade lite granna under tiden. Bra jobbat Beccis! Sen kika vi på Andra avenyn, som var grymt bra. Ett ganska hemskt avsnitt dock! Herregud, hur går det för Liv egentligen?! :O Kan inte bärga mig till nästa avsnitt! Klockan blev natt och det var dags att sova, haha. Och vilken skön sovmorgon det blev för mig i morse! Gick inte upp förrän typ tio över sju, och det var sjukt skönt! Inte varje dag man får sova så länge inte! Eller snarare, aldrig!

Neh jag ska nog joina min ensamma, kalla säng nu. Den ropar på mig (:
Imorgon bitti är det idrott med bby som gäller, då ska vi köra järnet på löpbandet!
God natt!



BeccaN /.


<3

(Y)

Alla har vi bra dagar ibland! xD (Y)



I want you to want me, and I need you to need me!

Ja, nej det blir inte så ofta jag siter ner och slänger in ett inlägg här inte! Men så går det när man spenderar dagarna till att plugga, eller sooova! haha!
Just nu sitter jag iaf i skolan och har världens längsta  ( och tråkigaste! ) håltimme. Från fem i elva  till  fem över  ett. Kul! Kan ju inte påstå att det finns särskilt mycket att göra, direkt! Visst kan man alltid sätta sig ner och plugga lite, men vem har lust att vara aktiv, liksom?! Inte Becca iaf!
Har precis läst en massa bloggar, och en hel drös med inlägg från Empaans blogg! Förstår inte hur hon orkar  sitta och slänga ner tio inlägg på en dag, haha! Den kvinnan alltså, hon är något extra hon!
Funderar på att ta itu med "provet" i psykosocialt och göra klart det, det är ju inte så mycket kvar faktiskt! Vore ju bra om det kunde bli klart  innan praktiken, likaså allt annat jävla  arbete  jag har kvar att göra! Gaaah!
Har hur mycket som helst att göra,  och hur lite tid som helst  (känns dt iaf som)! Men det är väl jag som är laat  och odiciplinerad, som vanligt! haha! Neej jag ska inte sitta här och klaga, det känns onödigt! Ska lata mig lite till, sen ska jag nog fan göra klart det där "provet"! Så har jag iaf det ur världen sen!

Ska jobba idag också, och det suger ju lite hårt! Har verkligen ingen lust nuförtiden. Det är asmycket att göra där uppe nu, jätteskitigt på golvet så det måste skuras varje vecka, och det är inte det lättaste jobbet ska ni veta! Fiifan vad jobbigt det är. Det är ingen liten lokal, så det är en del att skura. Och eftersom gångarna är blockerade med lådoooor, så kommer man inte fram med maskinen heller ( och den är förresten läskig! ), så det får ju bli med moppen, och det gillar inte min rygg! :( Men får hjälp av mamma idag, som tur är! Hon tycker ju maskinen är skitrolig ( av någon konstig anledning :S ), så det blir hennes uppgift idag! Tänkte hon kunde springa runt med den, så kan jag ta mitt "vanliga" område, med min mopp! haha!

Nej nu ska jag inte sitta här och klaga, haha.


9 dagar, brudaaar! :D :*


Rebecca Jakobsson /.

Förändring ska vara bra har jag hört!

Det är väldigt dåligt med uppdatering här känner jag. Har inte riktigt lusten att sitta och skriva hela tiden, haha.
Jag kände för lite förändring, som ni ser! Blir så tråkigt att ha likadant hela tiden juue! Har inte fått till det riktigt än, men jag orka inte sitta och hålla på, har ju fixat empaans också! (Y)
Har varit hemma och sjuk från skolan sen i onsdags. Eller jag var där i onsdags men mådde skit. Så idag var första gången jag var utanför dörren sen i onsdags eftermiddag. Jävlar vad jag älskade det! Var in till stan med Victor och lämnade tillbaka filmerna och köpte godiiis. Mumms!
Sen när vi kom hem så packade jag ner alla skivor och filmer i en kartong, så nu är det ännu mer tomt på mitt rum xD
Ska ta ner allt från databordet och packa ner någon dag också, när jag har ork! Har så mycket jag borde göra istället för att sitta här, men jag orkar verkligen inte! Jag har till exempel hur mycket som helst att plugga. Men vem har lust att sitta en hel dag med det liksom? Inte jag iallafall!
Neeeeh ni, nu ska jag ta något att knapra på, vara lite social på msn och sen sova tror jag!
Gonatt.

Puss va.

Rebecca Jakobsson /.

(:

Föredrar du långa förhållanden eller massa strul? - förhållande
Är du redo o satsa på ett förhållande nu? - ja.
Har du haft sex? -  ja.
Har du en kk? - neh
Har du kört oskyddat nån gång? - ja.
Har du playat någon nångång? - mja, det har väl hänt. 
Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - nej.

Haft sex på fyllan? - ja.
Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? - ja.
Sparat något från ett gammalt förhållande? - ja
Somnat gråtande pga kärleken? - ja.
Varit på en blind date? - nej.
Varit otrogen? - nej

FAMILJ/BOENDE

Bor din mamma och pappa tillsammans? - nej.
Har du några syskon och isåfall vad? en bror och en syster
Bråkar du ofta med din mamma/pappa? - för ofta, med mamma!
Hur bor du (villa, lägenhet, radhus osv)? - parhus
Har du eget rum? - yees.
Färg på tapeterna? - blå.
har du målat på väggarna? - inte jag, men mamma!


Har du en tv i ditt rum? - ja.
Stor eller liten säng? - 120, så lagom. 
Är dina syskon jobbiga (om du har några)? - min bror kan vara en pina!

SISTA SOM


Du fick en puss av?
- deru!
Sov med dig i samma säng (förutom dig själv)? - Victor
Du delade ett riktigt skratt med? - Empaan.
Du gick på bio med? - Empaan, robin och Victor.  
Du höll i handen? - Venne xD 
Du var på stan med? - Empaan och Victor. 
Delade en pizza med dig? - Empaan, Linda och Glenn.
Du fick telefonsamtal av? - Mamma.
Skicka ett sms till dig? - Mimmi.
Du kramade? - Hanna tror jag.


ÖVRIGT


Har du nånsin smygit ut utan lov? - ja.
Brukar du tjuvkika in i andras fönster? - neh.
Längtar du till sommarn igen? - Skoja inte!
När du tittar dig i spegeln, vad säger du då? - haha, ojdå! 
Hur svarar du i telefon? - Becca, eller hallå!
Vill du ha barn? - ja, det vill jag.
Har du några tatueringar/piercingar? - Två i öronen. 
Hatar du någon riktigt mycket just nu? - aa.
Bäddar du ofta sängen? - nej, jag har blivit dålig på det.
Vad gör dig riktigt glad? - det finns mkt.
Gillar du att sjunga? - Jag älskar att sjunga xD 
Har du egen dator? - ja, men den funkar inte -,-
Hur mår du idag? - Sådär, förkyld just nu :/
Har du mycket pengar just nu? - haha, nio kronor! 
Är det jobbigt o svara på frågorna? - Nja, har inte så mkt annat att göra just nu ;D 
Hur mycket är klockan nu? - 19:06


Snart.

Usch, kan inte fatta att jullovet redan är över. Imorgon börjar skolan igen, och det är inte alls länge kvar till vi tar studenten! Jag fattar inte, tiden har gått så fort! Det känns som vi började gymnasiet typ förra året! Jag är inte redo att ta alla livsavgörande beslut som väntar en efter sommaren. Jag vet ju vad jag vill göra, men ändå!
Nej jag har fan inte tid att sitta här och klaga nu! Klockan är tio i tre, jag ska upp om tre timmar! :S
Ville bara slänga in en rad om att jag ENDAST har kvar sammanfattningen på rapporten nu, sen är jag KLAAAR! :D Har suttit och slitit som ett djur sen jag kom hem, och nu är jag stolt!
Gonaaatt!

Puss va.

Rebecca Jakobsson /.


FanFanFan, det skulle varit du!

Sitter i viken hemma hos J, och väntar på att han själv ska komma hem. Känns ju lagom kul! Han hade tydligen bestämt sig för att lämna mig här och dra på hockey i nyköping med strand. Schysst liksom! Jag har aldrig förr varit här utan mari, och så lämnar han mig bara helt ensam med hans föräldrar. Inte för att jag har ngt emot dom, absolut inte. Men själva principen. Så jag ska va riktigt grinig när han kommer hem!

Åkte hit i tisdags och har varit här sen dess. Har haft ont i huvudet i fyra dagar, inte varit utanför dörren. Bara legat framför tvn typ. Kanske därav huvudvärken, vem vet. Mari, Kristoffer, Natalie och lillan var iaf här förut idag. Trevligt sällskap och god mat ( tacooooos ) blev det.

Varför kan inte vissa människor bara acceptera besluten som en annan människa tar? Varför ska man hålla på och försöka pressa och tvinga folk till att känna si och göra så osv? Jag börjar bli rätt trött på det. Och att du dessutom ska terra mig, och försöka få Mig att ändra Honom, det gör ju inte saken bättre! Skärp dig! Du raggar ju runt, så vrf bry dig om vad han gör? Skit i honom och sköt dig själv förfan kvinna!

Likaså med wannabes. Trött på´na! Skaffa dig ett eget liv och sluta kopiera andras! Fattaruinte att det är jävligt irriterande?

Ja jag vet nu blev det en jädra massa klaganden ^^ Men, så är det ibland och då måste det få vara så! :)

Nu ska jag slänga mig i sängen med min älskade chipspåse och ett kärt glas cola och kika på en bra film i väntan på att karln kommer hem med ursäkter ;)

Pusss va.

Rebecca Jakobsson /.

Time goes by, every day.

Har du städat någonting idag? nja, rensat en hel del!

Vad åt ni till middag idag? Haha, käkade pizza!

Vad ska du göra i helgen? Umgås med valdermarsviksborna och plugga -,-

Vad är den godaste dryck du vet? cola.

Vem drömde du senast någon romantisk dröm om? Det vet inte du ;)

Morgonpigg eller kvällspigg? Oftast kvällspigg, men även morgonpigg ibland!

Vilken är din favoritmaträtt? pizza eller tacos!

Sommar eller vinter? sommar, självklart!

Gillar du att vara ensam? ibland, ja.

Vad tycker du om tandläkaren? Läskiiiig! :O

Hur ofta och hur länge sitter du vid datorn? väldigt ofta, väldigt länge.

I vilka länder har du/ni varit i? Norge, Finland.

Hur du några syskon? två

Har du något sommarhus/vinterhus? nej,

Hemma kväll eller utekväll? nuförtiden blir det mest utekvällar, haha.

Vilken tv serie kan du INTE missa ett enda avsnitt av? Kollar sällan på tv, men andra avenyn tror jag!

Favorit färg? Svart, röd, vit, rosa och blått, tror jag.

Hur många är ni i familjen? Fyra som bor här, och så pappa i nrkp, och syster i fjällskäfte.

Vad ser du fram emot? studentkryssningen och kommande vecka.

Vad är det mest romantiska du varit med om? 31 Januari 2008 - 4 november 2008

Vad har du för parfym? Vettifan vad den heter :D

Vilken pryl i ditt hem skulle du inte kunna vara utan? datorn och telen!

Trivs du i skolan? mja det gör jag väl.

Om du fick välja vilket yrke som helst, vad skulle du vilja vara då? Barnskötare, eller bartender.

Har du husdjur? Inte längre, tyvärr :(

Vad gör du helst en lördag kväll? Ligger hemme framför datorn eller umgås med mina vänner!

Vad skulle du göra om du vann en massa pengar? shoppa,shoppa,shoppa! Och skänka lite till far min<3

Festar du mycket? Lite för mkt, kanske.

Gillar du åska och blixtrar? Mjaa, ibland.

Dricker du kaffe? i såfall vilken sort är favoriten? Inte favoritdrycken, direkt! Men inte så kräsen på märken!

Är du kär? Kär är väl kanske fel ord, men förtjust är jag definitivt.

Hur ofta pratar du med din mamma? varje dag!

Har du blivit utsatt för något brott? mjo.

Vilket är det mest omtyckta plagget i garderoben just nu? Det är nog min nya stickade tröja, tror jag.

Hur ser dina naglar ut? Fake ;)

Vad är det äckligaste du vet? ormar, spindlar och småkryp!

Har du fobi för sjukhuset? Nej inte fobi, direkt. Men gillar´t inte!

Vad är den äckligaste maten du vet? Oj, mkt!

Vilken färg har du flest kläder i? Svart, tror jag!

Sovdags? Ja. Trött? Nej.

Idag.
Äntligen.
Puss va.
<3



Ja, idag åker jag äntligen till Valdermarsvik. Har inte varit där på hur länge som helst, och har hur länge som helst sagt att jag ska komma dit, så nu åker jag! Klockan 19.00 går tåget. Är framme i Nrkp halv åtta, Jonte möter mig, och vi tar 20.05 bussen till Viken. Sover nog hos Jonte den natten, blir så sent att komma hem till en barnfamilj, som dessutom oftast sover vid tio ;) haha!
Men på onsdag, då ska jag träffa sis och familjen, äntligen! Har saknat dom så! <3
Ska ju bli rätt kallt också, så kanske blir ngn tur i pulkan med lillan, haha. Bara för att jag är stor så är inte pulkan tråkig! (A) Vet inte om Madde är i viken också, hoppas det! Har ju inte träffat henne på länge heller ju :/
Nej man kanske skulle ta och sova lite. Jag är helt slut efter att ha rensat min garderob och min byrå på kläder! Blev av med nästan en hel sopsäck den här gången också, det är ju sjukt! Inte så längesen jag rensade sist, och blev av med lika mkt kläder den här gången!
Fick ihop en pappkasse med massa kläder till lilla Emma också, får se om det är ngt hon vill ha. Annars får hon slänga det!
Imorgon blir det upp skapligt iaf. Kan inte hålla på att sova till klockan fyra på eftermiddagen, det går ju bara inte!
Och imorn har jag ju lite att göra också. Ska upp och duscha och göra mig iordning, tvätta bort sminket, som jag inte gjort på jag vet inte hur länge, haha! Packa och greja, ska ju vara borta en vecka!
Ska försöka packa ner resten av prydnadsgrejorna också, alla glas och så. Har ju hur mkt som helst! Det lär ju inte bli ngt problem när jag flyttar hemifrån iaf! haha! (Y)
Sen ska jag ju jobba halv fem, suck. Jag orkar verkligen inte. Är hur mkt som helst att göra där uppe nu på vintern! Allt grus och skit. För att inte tala om hur blött det är i gångarna! Där funkar ju inte sopen, så det suger lite!
Nej nu är klockan en jävla massa för mkt, så jag ska ta och försöka stänga av och sova lite kanske. Men det är inte alltid så lätt när man heter Becca och älskar att vara uppe mitt i nätterna! :D

Later!
Pussva!

Rebecca Jakobsson /.


RSS 2.0