<3

Hej. Ett tag sen jag skrev sist, igen. Men jag hinner inte med om dagarna. Händer så mkt annat. Och nu är det ju jullov också, så då passar man ju på att göra saker man inte hinner göra annars.
Har ju flyttat halvt hemifrån också, så.. Blir ju inte att jag träffar familjen så mkt. Iof så var det ju mestadels pga mamma och han som jag flytta. Kände att det gått lite över gränsen, att jag inte orka mer. Menar, det går ju liksom ut över mig, och mina syskon, även om det inte är meningen.


Jag vill inte att det ska vara såhär. Åtminstonde tror jag inte det. Jag mår bra av det på ett sätt, men på ett annat så skär det inom mig. Att inte få träffa dig på fyra månader. Det är ganska jobbigt. Joo, vi har ju kontakt, men inte på samma sätt som förut. Det är iof kanske bra, eftersom varken du eller jag mådde särskilt bra av det. Men det kändes ändå skönt att ha dig där, vid min sida. Jag kunde liksom vända mig till dig, om det var något, när som helst. Joo, jag kan fortfarande vända mig till dig, men det är ändå inte samma sak som förut.
Du mår säkert bättre nu, men iaf!
Jag saknar dig så enormt mycket! <3<3<3<3

Du kanske....

....kan hjälpa mig med det här? Få allt att bli bra igen. Det vore så förbannat BRA! Jag har pratat med dig typ tre gånger nu, men ändå så kan jag slänga ur mig allt som känns skit. Kanske är det för att du står Robin så nära. Antagligen är det så.
 

Det låter inte som att du förstår hur dåligt jag mår av detta. Jag vet att du också mår jätte dåligt av det här, det har jag fått bekräftat. Men det du visar utåt, är att du njuter av att få mig att må dåligt. Jag hoppas inte att det är din mening. Men i vilket fall så är det det du gör. Du får mig att må dåligt, varje dag. Och jag vet att jag inte är så direkt trevlig och snäll mot dig heller. Men jag skulle tro att det är för att jag inte "vågar" visa att jag mår så dåligt av det här. För det gör jag. Jag mår sämre än sämst. Det går inte en dag utan att jag funderar på varför jag har fått ett liv. Och det just på grund av det här. Men jag vill inte att det ska vara såhär. Jag vill bara att det ska vara som förut. Men jag tror inte att det någonsin kommer bli så. Men jag vet en sak, Och det är att jag tycker så jävla mycket om dig, som kompis. Och det kommer jag alltid att göra, oavsett hur mycket vi bråkar, oavsett hur mycket jag säger att jag hatar dig och annat. Förut kunde jag prata med dig om precis allting. Nu kan jag knappt hälsa på dig. :(  Men jag vill inte att det ska vara såå! :(  Varför är det såhär?! Varför kan vi inte bara prata om saken, lösa det?!
Du tycker säkert att jag är jordens största, löjligaste fjolla. Men då får du tycka det. Det kan jag inte ändra på. Men jag vill bara att du ska veta att jag tycker så Jääävlaa mycket om dig!

Jag vill också be dig om ursäkt, Carin. Jag har aldrig tyckt illa om dig, och kommer aldrig att göra. Jag tycker att du är en jättebra människa. Jag hoppas du kan förlåta mig. Jag förstår om du inte gör det, men. Och jag förstår också om även du tkr jag är löjlig. Men jag orkar inte leva såhär längre. Jag vill inte att vi ska vara osams.

<3

DeppDeppDepp.

Idag är allt deppigt.


Och det är mestadels ditt fel. Du förstår inte att det du gör, sårar och förstör för andra. Du förstår inte när man säger till dig, att gör inte så igen för jag mår dåligt då. Du gör om det igen. Och igen. Och igen. Och igen! Men ändå så beter du dig alltid som om ingenting har hänt! Jag bara tar och tar och tar, hela tiden. Samtidigt som jag ger och ger och ger, men inget får tillbaka. Jag är trött på dig. Snart säger jag upp det vi har. Om vi nu har något överhuvudtaget. Du säger hela tiden hur mycket jag betyder för dig. Att du inte skulle kunna leva utan mig och bla bla bla. Du låter som om vi vore ett par, men tyvärr är jag inte som du. Jag är inte lesbisk. Men du räknar hela tiden med att jag ska känna för dig, EXAKT som du känner för mig. Men det kommer jag aldrig göra. Jag försöker säga som det är, rakt på sak, igen och igen och igen. Men du säger bara, Okej, då vet jag. Och så fortsätter du som vanligt. Jag är trött på dig och ditt jävla tjat! Och för att inte tala om dina förbannade återkommande lögner!


SCREW YOU.


Tjooo!

Oj oj oj. Nu är det mer än en månad jag skrev. Jag måste bli bättre på det här, haha!
Händer inte så mkt i mitt liv egentligen, återfått vänskapen med Em's<3 :)
Men jag kan fortfarande inte få bort tanken att du bara va med mig för att Linda och du "bråkade"  :(
Jag hoppas verkligen att det du säger är sant gumman.<3

Blivit sams med * * * * * * * också. Tror inte riktigt på det iof, men.

7 December. Längtaar! :D
Då ska jag sova hos dig gumms :) Riktigt kul ska vi ha ;D
Men jag får ju inte glömma att du kanske ska sova här redan imorrn ;D !  Hähä.
Älskar dej mest EmelieSofiaOlsson<3<3


Skolan då?
Ja nu är det inte långt kvar till Jul asså. Ca. 15 dagar kvar i skolan :D 
Sen är vi lediga i tre hela veckor ! :D
Julen firas med familjen hemma hos mormor :) <3

Nyår.. Firas nog med kompisarna :D Och en gnutta alkohol, kanske? (a) Hihi!

Aja. orkar inte skriva så mkt :P

Hade gympauppvisning i Duveholmshallen idag :) Gick jätte bra, alla barn var jätte duktiga :) Och alla var finfina tomtar och troll ;) Haha, t.o.m. vi ledare ;O
Men, vad gör man inte för dom små ;)

Ha det bra.

Pussgonatt<3

RSS 2.0