present.

den absolut perfekta presenten till mig, det säger jag bara.Landet där man böjer bananerna!

Nu är det äntligen sommarlov! Som jag har längtat! ^^ Men det kunde ju faktiskt ha börjat med lite bättre väder. Grått, mulet och regn sen vi slutade. Det känns inte riktigt som sommar direkt! så man har suttit ute hos emma och stirrat på den gråa himmelen som aldrig vill bli blå. men så tittade jag ut genom fönstret för en liten stund sen, och såg att solen faktiskt sken! :D
Sitta vid datorn hela dagarna i ända i pyjamas, det kallar jag att njuta av lovet! ^^ Iaf med detta väder. En hel del skum musik har det lyssnats på också, jajjamensan. Fastnat för Amandas nya favvolåt, den är rätt söt.
men nej, nu ska jag fortsätta nörda mario, och hoppas på att folket kommer inom kort.

TJA!

Hurtbulle!

Nu måste jag erkänna att jag är rätt stolt över mig själv faktiskt. Jag satt på bussen hem förut, och filosoferade lite. Jag kom och tänka på att jag klagar så mycket över hur jag ser ut, att jag måste gå ner i vikt och sånt där trams. Men det hjälper ju inte att bara sitta och klaga, man måste ju göra något åt saken också. Så jag bestämde mig för att ta en lång promenad. Och en riktigt lång promenad blev det, kan jag lova. Gick hemifrån mig, tog åt vänster och svängde ut från bie mot katrineholm, på stora vägen. Sen gick jag hela den biten och svängde sedan av mot bie vid nästa avfart ( den första avfarten om man kommer från stan ) och så hem. Och det var inte det enklaste jag har gjort! Trodde jag skulle falla ihop, haha. Och det var ju inte lite trafik kan jag lova. Det var ju rätt mycket lastbilar också, såklart! Bara för att ja gavskyr dom. Det kom typ tolv stycken! Och bara för att det var så trångt vid sidan av vägen där jag gick, så var det ju tvunget att komma fyra stycken på rad också. Det var läskigt! ^^ Men det var en jävlarimej skön promenad. ska försöka gå varje dag. Men det brände rätt rejält på insidan av låren, eftersom mjukisbyxorna hänger så långt ner, haha. Och det var ju inte det skönaste jag varit med om idag! Men imorgon ska jag ut igen, kanske inte riktigt samma runda. Får nog bli en lättare start än så, haha. Nu ska jag ta och gå och laga lite mat. Och rivna morötter blir det till det. För nu ska vi försöka vara nyttiga, och bara äta snask på helgerna minsann!

Tjingeling!

Tisdag

Nu är det inte långt alls kvar i skolan. Det ska bli så extremt skönt att äntligen få lov! Dock kommer jag ju ha psykologin under sommaren, men. Det får jag väl ta, om det ska bli bra betyg.
På fredag hade jag tänkt försöka festa lite, fira att skolan är slut. Och på lördag åker jag tillbaka till sis (: Blir att följa med mamma till flen, och möta upp mari där. Dom ska dit på någon grej med tobbe trollkarl och markoolio, med barnen ^^
Inget sommarjobb blev det heller. Suck. Men jag får väl försöka klara mig ändå. Så blir det ju semester till västkusten också, härligt! Och förhoppningsvis så blir det en dagstur till öland.

Men nehe, lektion snart. Måste hinna springa på toa först, haha.

HEJ!Kan du verkligen inte acceptera att du inte betyder allt för mig?
Du är som ett plåster. Ett jobbigt plåster, som inte går att få bort.
Du är enormt störande, helt enkelt.

en vecka kvar.

Lite seg på att uppdatera här. Har fullt upp med skolan nu innan vi slutar. Det ska bli så skönt! Ikväll ska jag iaf till stan och träffa mia sötan =D Och imorn sticker jag till sis, ÄNTLIGEN! Det är sjukt längesen jag var där nu, asså :/ Så det ska bli riktigt skönt.

TJA!


RSS 2.0