Stockholm, gröna lund och en hel drös med höga G-krafter!

Ja, det är vad som väntar. Som ni säkert kommer ihåg från mitt förra inlägg så beger vi oss till grönan på fredag, jag och Emma. Och vi hoppas på fin fint väder. Det skulle ju förgynna dagen ytterligare menar jag!
Det blev en sen natt ( eller ska man säga tidig morgon kanske? ) inatt igen. Kikade på en massa konstiga program om massa kriminella människor som tycker det är superkul att rymma från polisen och sånt där skoj ni vet. Men det blev tråkigt. Så jag bestämde mig för att ringa och störa en dyngtrött Emma mitt i natten :) Och hon blev ju lika glad som vanligt. Men förstår inte, det fanns ju inget att klaga över. Klockan var ju bara tjugo i två! ( det är ju inte så sent. eller? )  Under tiden jag försökte hålla henne vaken på andra sidan tråden, kikade jag på en jättelustig film. Thelma & Louise hette den visst. Den handlade om två kvinnor, vid titelns namn, som rymmer från sina konstiga män. Den ena blir våldtagen, och den andra skjuter snubben som gjort det. I princip resten av filmen spenderar dom sin tid med att rymma från all polis som så gärna vill ha tag i dom. Dom träffar skumma typer på vägen, och blir rånade. Men dom har ju sån tur iaf. Thelma har lyckats få lära sig hur man rånar en liten närbutik, av en snygg skådespelare vid namn Brad Pitt som spelar en ung rånare i filmen. Så så fick det bli. Det slutar iaf med att dom hoppar ut från Grand Canyon i bilen och tar livet av sig.
En skum film? Mjo, det skulle jag nog säga.
Den slutade väl runt halv tre, och då kikade jag halvt på något annat skumt program som jag inte kommer ihåg någonting av. Samtidigt försökte jag fortfarande hålla den lilla trötta tösen på andra sidan tråden vid liv, och det var inte lätt ska ni veta! Men jag lyckades iaf hålla henne, ( och mig själv ) vaken till halv fem. Vi tyckte då att det kanske var dags att sova ett par timmar.

Klockan tolv blev jag väckt imorse. Av ett samtal från Em´s. Det var ju en lite trevlig väckning ^^ Jag blev iaf medbjuden på en kryssning med henne och hennes far. Vi skulle åkt imorgon, men det var ju såklart fullt. Det fanns ingen förrän den 2:a, som är på söndag. Så vi kanske sticker då ist. Jag sitter här och hoppas på det bästa. Hon lovade höra med sin pappa ikv, så ska kolla det sen ;)
Men nej, nu blir det sånna här långa inlägg igen. Men det är väl så det blir när man inte har tid att skriva så ofta. Men vi avslutar positivt iaf;

[x] Vi hoppas på superfint väder med en stor sol och runt arton grader värme på fredag.
[x] Vi hoppas på att det blir en underbar kryssning med birka och ems på söndag.
[x] Vi hopaps också på att vi inte går vilse på fredag. Att vi kommer hem som vi ska, och inte en vecka senare.
[x] Framför allt hoppas vi på att tåget till stockholm inte är försenat!

Ha en fin kväll i regnet. För det ska nämligen jag ha!

TJA!


Träningsvärk och baksmälla.

Hoppsan, nu var det ett tag sen jag skrev igen. Har ju sagt att jag ska försöka uppdatera oftare men det är sånt som lätt glömms bort.
I tisdags sov Emma hos mig, då hade vi lite filmkväll. Kikade på Wallander - den 5:e kvinnan. Den var hela fyra timmar lång, så lite jobbigt var det ju. Den var rätt konstig också, men den var ändå bra. Man fick sina aningar under tiden, så jag satt som vanligt och spekulerade högt för mig själv. Och såklart så löste man slutet innan den var slut. Aja. Sen på onsdagen sov vi först halva dagen, sen åkte vi in till stan 17.25. Eftersom vi varit så långsamma under dagen hade vi inte ätit mer än frukost, så vi tog en snabb sväng förbi donken och köpte med ett mål mat. Sen blev vi hämtade av emmas mormor, och så åkte vi ner till djulö för allsång. Vi åkte dit redan klockan sex, fast det började klockan halv åtta. Men det var tur vi inte kom ännu senare, för det var rätt mycket folk redan klockan sex. totalt var det 1800 pers där tror jag. Kan ni tänka er så många, vid lilla djulö?! Det var folk precis överallt. Men det var kul. Det var Gabriel Forss som höll i allt, och han var ju lite komisk han. Så sjöng Magnus Carlsson, Karin Widen och gästartisten Carola. Det var ganska bra, för man kände ju igen alla låtar. Så allsång, det blev det! Det var väl slut vid typ tio, så vid halv elva var vi hemma hos Allan, där vi skule övernatta. Då gällde det att snabbt byta om och och fräscha till sig, och knata ner till Harrys. Det var rätt segt till en början, faktiskt. Tänkte att det här blev ju en kul kväll. Men sen kom det mer och mer folk, och det blev skoj! Dans för fulla muggar! Ojoj. Och bara för att det var så extremt komiskt ; Vi stötte på stefan där nere också! Och han var ju lika trevlig som vanligt. Eller inte. Kunde inte ens hälsa! Men vi hade kul ändå :)

Och igår, då åkte jag till malmamarken med Felicia :) Gick upp vid åtta, då jag var gudomligt trött efter att bara fått fyra timmars sömn. Vi tio kom dom och hämtade mig, och så åkte vi. Det var jättekul. Vi åkte en karusell, som jag fick lov att bjuda henne på för att få med mig henne ;) Men det gjorde inget. Men oj, vad vi ångrade det sen. Ni vet när man står och väntar och tittar, så brukar turen alltid se så lång ut, och det tyckte vi nu med. Men sen när vi väl satt i den där snurrande virvelvinden, jävlar vad det snurrade! Vi trodde aldrig att det skulle ta slut, seriöst. Det snurrade och snurrade och snurrade och snurrade så vi höll på att "kräkas upp våra inälvor!" Haha. Nej usch, aldrig mer virvelvinden säger jag ^^ Men i övrigt hade vi jätte kul :) Klockan sex skulle vi kika på Nordman som spelade :) Därvid träffade vi Becca, Kalle och Hjalmar :) Det blev att vi åkte hem med dom, vid halv åtta. Och sen hamnade vi hemma hos dom,  där Becca var så snäll och bjöd på en massa gott vin :) Sen hamnade vi på krogen, där Kalle bjöd mig på en smirnoff ice ( tack för den!  [:  )  för att jag nyss fyllt, hihi. Så köpte jag en baccardi också. Sen vi kvart över ett promenerade jag och Felicia till nattbussen, i regnet. Och så åkte jag hem, och pratade i telefon med emma halva natten, för att en viss T bestämt sig för att totaldissa oss och skita i alltihop. Sen soooov jag.

Och idag har jag haft en enorm träningsvärk i mina ben. Inte så konstigt med tanke på att vi faktiskt gick precis överallt på marknaden igår ^^ Så idag har jag sovit typ hela dan ^^ och kollat på tv.
Det har ju också varit prat om att jag och emma ska ta oss till grönan på sommarlovet. Och allt var bestämt, vi skulle åka med Thomas på fredag. Men nu har han fått något fuffens för sig så han ska inte med. Och självklart blev vi superbesvikna på honom, när allt redan var klart liksom. Vi ville ju så gärna åka. Så vi bestämde oss för, att vi åker ändå. Det går ju tåg! Så nu har jag suttit och kollat buss från mig, tåg till och från stockholm, buss från centralen till grönan och tillbaka, och vad det kostar. Så nu är allt klart! :) Planerat in i minsta detalj ;) men det behöver det ju vara, när man ska till stockholm, heter becca och har världens sämsta lokalsinne :) så nu hänger allt på vädret. kollade häromdagen, då visade dom en stoooor sol på fredag. men idag visar dom regn på fredag, haha. Så vi får kolla på torsdag kväll.
Nej, nu ska jag gå och göra något annat ovettigt!
Ha det!

/

Becc´s


Jag hugger i sten. Och jag tror att jag sakta börjar se en kontur.

Det är inte varje dag jag sitter här, inte! Men det blir så, när man har fullt upp med att fylla år och ha fest! ;)
Den femtonde var ewis, felicia, mimmi och mia här och firade mig :) blev lite vin och sen tårta ^^ Fram emot en nio sådär så fick jag, ewis, mimmi och mia skjuts in till stan. Så då blev det krogen såklart! Mimmi och jag drog till harrys, då dom andra inte ville följa med. och vi hade kämpekul! ;D
I fredags hade jag en liten fest nere hos Lasse, och det blev rätt lyckat, bortsett från det vanliga tjafset i början. Men det gav sig när  alkoholen och resten av folket kom in bilden. Vid tolv gick vi ner på stan för att gå till lilla. Men det blev inge bra. Det sluta med bråk och skrik och en becca sovandes hos mormor ist för hos isa. Men som vanligt så blev vi sams dagen där på.
Ikväll blir det också krogen, faktiskt. Med emma. Först ska vi ner till djulö och lyssna på den snygga Magnus Carlsson (a) Sen blir det antingen harrys eller lilla.  Men nu ska håret fixas, kläder ska packas, och kläder ska väljas. Så ha det!

TJA!

Vädret suger.

Vädret idag har ju inte varit det bästa, direkt. vaknade till världens störtskur ^^ sen har det småregnat lite till och från hela dagen. Så det har inte funnits så mycket att göra idag. Vi åkte in till stan en sväng förut idag, så då passade jag på att köpa på mig ytterligare ett billigt linne! Så fint så! Sen var jag och mormor nere vid bryggorna också. Vi köpte en håv och hämtade en hink för vi tänkte fånga krabbor, men det fanns typ inga idag. Vi hade ju inget att locka dom med heller, så det var ju inte så konstigt. Men vi såg en himla massa sjöstjärnor, så vi plocka upp några sånna ist :) Först en liten, lila, och sen en stooooor, "normalfärgad". Men den stora var ganska äcklig xD så vi slängde ner den igen. Så tog vi upp en till liten, lila ^^ Vi såg en manet idag med faktiskt! ^^ En stoooor. Jag fångade dne i håven, men ouääääh vad äcklig den var! En stor, genomskinlig slemklump bara xD Den släppte jag ner illa kvickt. Men sen kom det en mamma med sin unge, så fårgade dom om dom fick låna våran håv och fiska upp en manet. Det fick dom. Och ugen bara tog den och höll den med händerna! Fattar ni? Med händerna! Jag trodde jag skulle dö, haha. Den var svinäcklig ju! Men jag tror nog den gick sönder, för han slängde ner flera delar än han tog upp xD En annan unge satt och fånga krabbor med sina föräldrar, och dom höll han i händerna! Fast han blev nypt tror jag xD Men ändå. Ojojoj.
Haha. Det var en rolig upplevelse det!

Tennis

Vädret verkar hålla i sig ganska bra (: Det har varit jätte fint väder hela dagen idag med. Så självklart var vi nere och solade förut. Men det blåste sådant så det blev inget badande för mig, tyvärr. Jag har blivit en sån badkruka! Men en hel del sol, det blev det. Och en fin bränna på ryggen, japp! Bättrat på brännan på framsidan har jag också gjort, så nu är jag rätt brun faktiskt :)
Vi bokade ju tennisbanan igår, men då hade Benny och Robin så fullt upp att spela så jag sket i det, och spelade golf med mormor och mamma ist. Men idag bokade vi banan igen. Först klockan ett i morse, så att grabbarna kunde gå ner och spela medan vi tjejer solade. Men domd var för trötta så dom gick aldrig ner. Sen nu klockan sex hade vi bokat igen, och då var jag och Robin nere, medan dom andra spela golf. Och puh vilken motion man fick. Det var inte bara att slå iväg bollen, inte. Det gällde att slå lagom hårt och svinga racket i rätt riktining. Allt sånt där som jag har problem med när det gäller bollspel, haha. Jag bara slog och hoppades på att bollen  skulle hamna där jag önskade. Vilket resulterade i ett antal bollar på andra planen, några utanför och en hel del toksnea bollar. Och så klart världens värk i arm, hand och handled. Så nu är det alltså bevisat offentligt, att jag är totalt världelös på tennis! Haha. Men det var kul ändå.

Enligt SMHI ska det tydligen bli dåligt väder både imorgon, på fredag och på lördag. Men det gör mig inte så mycket, faktiskt. Vi har haft ganska så bra väder ändå. Plus att man blir helt slut av att ligga ute varje dag. Man orkar ingenting. Själv höll jag på att somna vid stranden förut ^^
Men i stora drag har det varit en bra semester hittills :) Så hoppas på att det fortsätter så :)
På lördag kommer jag hem. Vi ska vara utcheckade klockan elva, så är väl hemam någon gång på eftermiddagen. Någon som har lust att ses och hitta på något på lördag eller söndag? ^^ Vore ju lite roligt sådär. Höhö.


TJA!

Sooool!

Idag har det varit skitfint väder! Jag vaknade strax innan tio och då var det lite sådär. Solen kom frma och gömde sig till och från hela tiden. Men sen stannade den framme, så vi gick ner till havet och låg på gräset och stekte. Det var sköönt. Jag pallra mig till och med ner i vattnet för ett dopp. Till en början var det svinkallt, men sen blev det faktiskt riktigt skönt. Även om jag inte var i så länge. Det kändes iaf att det var havet, och inte sjön. Vågorna slog upp i ansiktet och vattnet var sjukt salt! ^^ Sen blev det mera steek på gräset. Dom andra gav upp, men mormor och jag låg kvar. Det var så sköönt. Mormor skulle tydligen ta ett dopp till, så jag försökte också, men det gick inte så bra. Tror bestätmt att det var ganska mycket kallare andra gången xD Så det blev inget dopp. Bara bendopp, haha. Men jag hoppas på lika fint väder imorgon, då blir det fler dopp ;) Och en super brunbränd kropp! Det är fint!
Nej nu ska jag nog återgå till mitt vin och min chatt. ( som är i princip den enda kontakt jag har med omvärlden )
Ha det.


TJA!

Shoppa.

Vädret idag är ju inte direkt bättre än igår. Vi var inne i stan förut och handlade, och det regna och blåste rätt mkt. Jag köpte faktiskt på mig två långa linnen och ett midjeskärp :D När vi kom hem så sken solen, faktiskt. men den försvann typ lika snabbt. Och så började det blåsa massor, igen. Så det blev inte mkt bada idag heller. Suck. Får göra ett nytt försök imorgon igen. Om solen vill visa sig mer då.
planerar inför födelsedag och fest försöker jag göra också. Har iaf kommit fram till ett litet gäng som kommer den sjuttonde, och den femtonde blir det ett lite mindre firande hemma hos mig, med utgång till harrys på kvällen. det blir fullt ös då! :)
nej nu ska jag väl lämna datorn kanske. Börjar få lite ont i huvet ^^ 



TJA!


Bokenäs.

Det var ett redigt uppvaknande idag må jag säga.. Klockan sju kommer mamma indunsandes och skriker "Rebecca´, vakna!" och jag hoppar ur sängen, fortfarande halvt sovandes. Jag hade satt klockan på halv sju, så att jag skulle hinna upp och göra mig iordning och lite så, men eftersom min väckarklocka tydligen bestämt sig för att inte ringa så blev det inte så. Det var bara upp och äta frukost och klä på sig. Efter att all packning mosats in i bagaget bar det av in till stan för att hämta upp mormor. Där mosade vi in henens grejor i bagaget, och det var inte det lättaste. Det var fullt där bak, från sida till sida, från golv till tak. så någon sikt bakåt, det hade vi minsann inte! men det gick bra iaf. Det blev ett par stopp på vägen med fika. När klockan var runt ett så kom vi fram till Uddevalla. Så resan tog ungefär fem timmar. När vi kom fram till Uddevalla var vi ganska hungriga allihopa, så vi gick till ett pizza-sallad-kebab-ställe, och käkade en mumsig kebabtallrik. Dock var det kycklingkebab så det var inte lika gott.
Sen vid halv tre skulle vi ge oss in på att försöka hitta till huset. Och det kan jag säga, att det var lättare sagt än gjort. Med en vägbeskrivning utskriven från eniro, som var fyra sidor lång och väldigt förvirrande, åkte vi såklart fel. Tvärstopp tog det när vi kom ner till färjan som går till Lysekil, haha. Så det var bara att vända. Men som tur var så hitta vi rätt avfart då. Men vi trodde ändå att vi åkt helt åt skogen fel, för vi hamnade verkligen på landet. En supersmal och slingrig väg, med trehundrafyrtiofem farthinder, och kossor vid sidan av vägen. Men det visade sig vara rätt väg, haha. Så fick vi stå i kö, eftersom vi inte fick komma in på området förrän klockan tre. Och det var tur att vi kom när vi kom, för sen blev det en väldans lång bilkö, och alla bilar skulle in samtidigt. Och det var ju inte så smidigt, direkt, då vägen inne på området knappt rymmer två bilar på bredd. Så det var lite krångligt när alla skulle in och packa ur alla saker. Men det gick till slut, även om vi fick bära allt en bra bit, för att vissa hade parkerat mitt på vägen och vägrade att flytta på sig.
Men som sagt, vi kom fram och allt gick bra. Toppenväder har vi haft idag också. Solen har skinit hela dagen (: Har dock inte blivit något bada av, än. Har haft fullt upp. Men vi tog en liten promenad runt området förut, längs vattnet. Och det var riktigt fint! Men blir det bra väder imorn, då blir det bada!
Nej, nu ska jag väl lämna över datorn till min tjurskalliga bror, så han är på någorlunda bra humör resten av kvällen. ( mamma har ju varit så duktig och tagit med sig sin bärbara, och det innebär ju också att vi bara har en dator. )
Jag ska försöka uppdatera ofta nu, och skryta, och göra er alla avundsjuka på hur bra jag har det här ;) haha!


TJA!


Kändisar!


Kändisarna ;) :*

Jag kände att jag bara var tvungen att lägga upp den här bilden. Ni förstår att häromkvällen var ewis och isa på allsång i stadsparken, och kuriren var tydligen väldigt intresserade av vad dom tyckte om kvällen. Så dom fick sig en fin bild i tidningen!

sista natten hemma.


ewis gjorde en liten cykel av en stackar blomstjälk.


och ikväll har jag packat för fullt! ^^


en full teddy och en något glad micke.


en rikard som inte alltid uppskattar att vara med på bild!


en väldigt glad ewis, som alltid uppskattar att vara med på bild, med sina supersnygga solbrillor! :D



Tjingeling där ute! Det går lite segt med uppdateringen här, som ni märker. Det har ju varit så fruktansvärt varmt, så jag har inte klarat av att sitta här. Så har man ju haft fullt upp med att ligga och steka på stranden såklart! Och fått en fin, röd solbränna, jajjamensan!
Igår var jag i stan och träffade Ewis :) Åkte in redan kvart i tio på morgonen ( och gissa om jag var trött sen! ). Vid halv elva, elva åkte vi ner till djulö för att steeka. Det var lite krångligt, men det löste sig. Det var så skönt i vattnet så man ville inte gå upp. Det gick ju inte att ligga så länge och sola heller, innan man smälte, så det blev rätt mkt bada. Sen drog vi hem vid typ två. Ingen av oss hade ätit något annat än frukost, så vi var båda helt utsvultna. Så då blev det till att dela på en kebabpizza ( mummmss ) som vi efter mkt diskuterande kom fram till att det skulle bli. Väl på väg ner till pizzerian mötte vi upp teddy, rikard och micke. Det var ju lite trevligt. Teddy var ju rätt full så det var ju underhållande! Och i och med det fina vädret satt vi på en filt på hennes bakgård och käka. Det var mysigt, det var somrigt! Sen gick vi ner på stan och tralla runt, innan ewis följde mig till bussen och jag åkte hem kvart över sju. Det var en trevlig, somrig dag (:
Och imorgon bitti åker vi till västkusten, familjen. Klockan åtta bär det av till Bokenäs. Det ska bli så härligt! precis vid havet ska vi bo. ( jaa jag vet att västkusten ligger precis vid havet, men vi ska bo precis där, med havsutsikt från vardagsrummet. Det ni! ) Så då blir det att gå upp tiidigt. Så ikväll har jag packat ner allt som ska med. Tror jag. Jag har säkert glömt något, det skulle inte förvåna mig, så glömsk som jag är, haha! Så ikväll har jag väl planerat att sova skapligt. Men vi får väl se hur det går. Blir väl att ligga och kolla CSI och Law and Order hela natten, haha. Men det gör inget, jag kan ju alltid sova den fem timmar långa resan imorgon. Nej nu ska jag kila till min nya bästa vän, teven!

Hejdoo!

RSS 2.0