26 mars

Ikväll vankas det fest, hemma hos hagge! Han fyllde ju 20 i tisdags så nu är det fest, haha! kom hem från praktiken (var jag också fått vikariat, och vikat två dagar !), och har suttit hemma hos tobbe och väntat på att han ska komma hem, vilket han just gjorde. Tur för honom, hah! Börjar bli lite smått stressad, har ju inte gjort mig iordning än menar jag. Ska kanske ta tag i det nu. Kanske skriver mer sen,

Hej!

Dubbelfödelsedag!

Sa hejdå till Tobbe för en stund sen, och sitter nu och sliter med Mahler. Men det går inge bra, jag har ingen lust. Jag kan inte koncentrera mig, det är för mycket tankar som flyger runt i huvudet. Kan inte fokusera på det jag borde fokusera på. Det enda som dyker upp i mina tankar just nu, det är du<3. Jag kan inte sluta tänka. Kan det vara så komplicerat att det är så enkelt? Kan det verkligen vara så att jag har fallit igen? Jag är rädd. Jag är  rädd att jag har fallit lika hårt, och får den lika hårda smällen tillbaka som förra gången. Jag klarar inte det en gång till. Jag kan inte rå för att det är som det är, det bara är så, helt enkelt. Men det känns så äkta. Så förbannat, jävla äkta! Men vad skulle folk säga? Hur stort avstånd skulle dom ta? Hur mycket kränkande kommentarer skulle jag få höra? Skulle jag klara av att stå emot och strunta i alla andra? Eller skulle jag lyssna på alla andra, och göra som dom tycker, istället för att följa mitt hjärta? Och allra viktigast, kommer du låta mig följa mitt hjärta dit det leder mig? Jag hoppas det. För jag lovar dig, att det är så jävla äkta det kan bli. <3


Grattis Hagge 20 år.
Grattis Freja 3 år.


Beccaaaaaaaan! *


Jag har nog insett att det faktiskt är så. Men det skrämmer mig!

Blir inte så mycket uppdatering här inte! Jobbar ju hela dagarna på praktiken, och är så trött när jag kommer hem, plus att jag har en hel del skolarbete som ska göras. Orkar verkligen inte! Satt och tänkte häromdagen på vad jag har kvar att göra, och det är en hel del! Men det ska fanimej in! Jag har bestämt mig för att ta tag i det på riktigt den här gången. Men det är inte det lättaste att hitta energin till att göra allt som ska göras, men som sagt så måste det göras!
idag jobbade jag till halv sex, tänkte ta en pluggisdag men så blev det inte! ^^
Ska sätta mig ner och skriva klart Mahler nu iaf, så har jag den uppgiften klar, då blir camilla lite glad också!

Hejpaaaa!



Grattis Freja! (:

Så jävla fucking skönt!

JAG ÄR KLAR MED RAPPORTEN!!!!!!!!!!!!!! mejlade in den till Camilla förut, och det är så jävla skööönt! ÄNTLIGEN!

Godnatt!

Det finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig!

Ganska nyligen hemkommen från praktiken, som faktiskt varit rätt kul idag. Gillar när jag får ta som mest om hand om dom små, haha! Mina favoritgullisar ;) Ska följa min handledares schema denna vecka också, så imorgon öppnar jag!
Idag har jag tänkt ta en riktig pluggisdag. Jaa jag vet att jag har sagt så typ trehundratusen gånger förut, men nu blir det av! Pratade med Camilla igår, och hon vill ha in sina uppgifter nu, haha. Och vi kom fram till att det egentligen inte är ett dugg mycket jag har kvar, så nu är jag rätt peppad! =) Drog med mig Vicort hem också, som lite pushpå, och sällskap haha!
Så nu ska jag sätta mig ner med rapporten, och sen ska jag skriva klart om mahler, och puberteten. Det är mitt mål och jag lägger mig inte förrän det är klart haha!
Såå, ner med näsan i rapporten nu!

Pussssss!


miss sis<3

.::.Snygg!.::.

HAHAHAHA. Kikade igenom datan lite, och måste bara slänga in dom snyggaste bilderna på dom snyggaste folken asså! Bilderna är från flytten till flen, och vi är stenhårda flyttnissar! (Y)


Galen Victor kör bil full med grejor till Fläään!


Jag är en stenhård flyttnisse, okej?!


Hahahah godnatt!

.::.Du ska veta att du är värd så mycket mer!.::.

Det händer inte så mycket på min blogg nuförtiden inte! Men det blir så när man har praktik varje dag, till typ fyra. Man är skapligt trött när man kommer hem halv sex! Men i helgen har det iaf bjudits på fest lite här och var. I fredags var det fest hemma hos Hagge, drog med mig empan. Drog ner på krogen vid tolv och det var rätt kul (:

Igår drog jag med mig empan till Marcos, vilket jag kanske inte borde gjort. Det var jättekul till en början, som det alltid är. (snygga killar är ju ett plus! (Y) (; )  men saker och ting spårade ur rätt rejält faktiskt. Men jag hade ju teddy, så jag hade trevligt iaf, haha! Jag, empan, teddy och tommy gick ner på krogen, men det var stendött! Tommy försvann, och empaan åkte hem, så jag och teddy satt på san marino och han bjöd på en öl :) Sen tänkte vi att "vafan, vi går tillbaka hem till marcos för här händer inget". Men han var inte hemma. Ringde på dörren tusen ggr men ingen reaktion. Ringde på telen hundra ggr men inget svar. Så vi börja gå tillbaka ner mot stan. Som tur var mötte vi hans mamma efter femtio meter, så hon släppte in oss. När vi öppna dörren möttes vi av en totalt rökfylld lägenhet! Min första tanke var "Jävlar, det brinner!!". Sprang in, och såg att ugnen stod på med mat i. Var bara att stänga av och vädra ur. Vi hade tur! vi satte oss iaf och väntade på att M skulle komma hem, men orkade inte sitta upp så vi la oss i sängen, bredvid pontus haha! Slocknade där, skönt!
Sov och vaknade om vartannat hela natten pga ngn viss persons jävla utbrott! Gick iaf upp tjugo i tio i morse, och var svintrött! Hade ont i ryggen som fan efter att ha sovit med bh, smink i hela ansiktet och håret åt alla håll. Snygg! (Y) Skapligt varmt var det att sova med strumbyxor asså. Prova aldrig att sova med strumbyxor och tubtopp haha!
Efter att ha tittat på Getaway in Stockholm 10 åkte jag och teddy ner på stan, till donken så att han kunde få i sig lite frukost. Jag å andra sidan mådde inge bra i magen eftersom jag inte ätit ngnting typ på ett dygn, så jag avstod! Han skjutsade sen mig till bussen och jag åkte hem.
Men hann bara innanför dörren och sätta mig i sängen innan jag insåg, att här vill jag fan inte sitta hela dagen! Så jag ringde victor och sa att jag skulle in till stan och leka med honom! =) Gjorde iordning lite makaroner och korv som jag slängde i mig (lite alldeles för fort) innan jag tog bussen tillbaka till stan.
Satt hemma hos honom och tattade ett tag, innan vi promenerade bort till empan (: Gjorde inte så mkt där heller, satt framför datan och lyssna på musik och prata strunt! Åkte sen ner på stan, till Maistro, för jag var hungriiig. Sen släpade jag med mig V hem, och hade en lagom rolig busstur hem haha!

När vi gått av bussen tyckte jag det var kul att gå hundra meter framför honom, så det slutade med en lagom rolig gå-fortast-tävling, men som slutade med att jag sprang över hela gården och upp för trapporna (och lät som femton elefanter (=  ), och hade sjuk mjölksyra i benen! Men det var fan skönt att springa!

Nejfan nu blev det ett sjujävla långt inlägg, men så kan det bli!
Tre veckor kvar på praktiken, inte mkt alls. Hade min första aktivitet i torsdags, så den ska utvärderas och renskrivas. På tisdag ska jag ha den andra, och sen har jag bara den sista kvar. På tisdag kommer också Camilla på besök till praktiken för att kolla att jag sköter mig ;)
Nej uusch bleeee nu är jag trött! Börjar iaf halv nio imorn, så det är skönt! Men borde nog sooova lite nu. Har jag tur så orkar jag upp för att tvätta håret imorn bitti, för jag lovar att det behövs! (Y)

Gonatt alla snyggisar!




Magnus Weideskog – Lämna honom


Puss va.


Puss, typ.

Jag trodde aldrig att jag skulle bli så ledsen för en sån sak.
Men nu har jag insett vad du verkligen betyder för mig, älskling.
Du betyder så grymt mkt för mig, det vet du.
Jag skulle aldrig någonsin klara mig utan dig, & det vet du.
Du har en så stor betydelse i mitt liv.
Vi kanske ska försöka?
Det kanske inte funkar, och då är det så.
Men vad som än händer,  hur det än går.
Snälla, lämna mig inte.
Jag älskar dig.

<3


1 mars

Herregud det är redan första mars! Vaknade till ett helvetesväder imorse! Blötsnö dunsade ner från himlen och gjorde morgonen blöt och ruggig! Och bussen var tio minuter sen, kuuul! Kom till stan typ tjugo över åtta, och det var bara att knalla bort till skogsborg! Flensbussen stannar ju inte vid tallås, så får ju gå av vid Linden. Inte det skönaste att gå den biten i det här vädret! Skapligt dyngsur man är om fötterna när man kommer fram! Lagom kul när man ska ut direkt igen. Men men!

Inte gjort ett skit idag typ. Slutade tjugo över fyra, gick ner på stan i skitvädret, mötte upp victor och åkte runt i stan. Slutade med att vi hamnade i duvehallen och tog en pommes med bearneisesås.
Åkte sen ner till resecentrum och jag åkte hem. Käkade lite mat här hemma och nu sitter jag här.
Funderar på att tvätta bort sminket och gå och lägga mig redan nu, fan! Ska bara försöka installera ngt grejs på datan så jag kan nörda Gossip girl en sväng.
Har ingen direkt lust att sitta uppe ikväll. Ska lägga mig.
Hejs.

Vafan har jag gjort? vad är det med dig? =(


BeccaaaaaN*

.::.Fem veckor kvar. Stå ut!.::.

Som vanligt så har jag extrema problem med att sova! Imorgon börjar praktiken igen, i fem veckor. Och jag har lovat Camilla att gå, haha! Så jag får  väl pallra mig upp imorgon bitti.
Jag har ingenting att göra så jag tänkte slänga in lite superintressant info om min helg! (Y)

I fredags var det fest hos Jim. Eller inte riktigt hemma hos honom, men hos hans kompis. Skulle dragit dit med empaan, men hon mådde inget vidare så hon ångra sig, så jag drog med Linnea! Det var rätt mkt folk där, mycket dans blev det! Men däremot blev det ingen promenad ner till krogen, det var jag för full för, haha! Ist kom Nicklas och ville träffa mig en snabbis, men blev ist att han körde hem mig, efter att vi plockat upp Linnea och åkt hem till henne och hämtat mina grejor (skulle egentligen sovit där). Nicklas stannade kvar hos mig ett tag, kikade lite på Mamma Mia. Han åkte hem, och jag soooov.

Igår var jag lagom trött och sliten. Gjorde inte så mkt, låg i sängen med datorn i knäet i princip hela dagen, haha. Men på kvällen var det fest igen (efter ett mycket roligt och tragiskt samtal med P.). Ikväll drog jag med mig Malin :) Vi begav oss hem till Hagge. Men det var inte mycket drag där inte! Tydligen så hade folket dragit ett tag innan vi kom, så det var bara vi, Hagge och Markus. Kul! Jag kände hur partysuget verkligen sjönk. Men sen kom kusinen och ngra till så då blev det lite mer drag. Drickat försvann och jag hade stenkul. Sen blev det en promenad ner på krogen. Drog först till San Marino, där jag bjöd Emelie på en shot. Sen knallade jag och Hagge vidare till Lilla. Där träffade jag smålänningarna från i fredags, så överlycklig blev jag! =)
Krogen stängde, jag köpte kebabrulle på Maistro (där jag också träffade på en helskön snubbe. Vi skulle tydligen ses på stan nästa helg! (Y) Haha, sköning det där! ), och fick sen skjuts hem av Victor.
(Tack!<3)

Idag har jag inte heller gjort så mkt ^^ Legat i sängen med datan i knäet idag igen, haha! Men vid klockan sex kom victor, och då lagade jag tacoooos. Sen diskade jag faktiskt!
Bra gjort Rebecca! (Y).
Sen drog vi på en film, - sista Johan Falk filmen. Och jag säger bara gaaaaaaaaah, när jag såg den så ville jag bara träffa honom ännu mer! haha, snugg karl ju! (Y)
Men filmen är slut och ingen svarar på sms, haha, och victor vill soooova. Så ska stänga av nu.
Godnattens.


BeccaaaaaaaaaaaN*

RSS 2.0