*Hulda* - Rubrik saknas.

Inte så lätt att komma på en passande rubrik jämt, inte! Sitter just nu i soffan med datorn framför mig, och Emsan bredvid, på golvet. I förmiddags blev jag hämtad av Vicort, och vi begav oss in till staden. Finns som vanligt inte särsklit mycket att göra där, så vi gjorde som vi brukade göra förr i tiden. Dvs åka ungefär femton varv runt stan och hoppas på att nästa varv med lite tur ska bjuda på något skoj, men som vanligtvis utan vidare resultat! Men vi tog oss en sväng ner till Djulö och checkade läget. Var inte igår jag var där, haha. Men var inte lika fint som våren för tre år sen, för nu var det fortfarande tjock is kvar :( Men vi fick iaf umgås en stund. Och det är inte alltför ofta det händer tyvärr. Han skjutsade sedan ner mig till donkan, där jag mötte Mikaela, Flosen och Ella (: Vandra runt på stan en sväng med dom, sen träffa jag Linda och Sami :) Efter ytterligare en sväng på stan, med dom, sprang jag upp till mormor och käka nudlar och hade det mysigt! :) Tycker verkligen om min mormor, ja det gör jag !
Gick därifrån tillbaka till Linda och Sami, satt och snacka en hel del. Känns att vi inte umgåtts på ett ex antal år. Tycker det är jävligt skönt att vi återfått kontakten igen. Och man märker verkligen hur mycket saker och ting har förändrats på fem, sex år. Hur mycket vi själva har förändrats, hur mycket man har mognat till sig! Haha.

I helgen hade vi Amanda, lika kul som alltid! Visserligen var hon iväg hit och dit med pappa sin, och jag sprattlade runt och flängde i stan om dagarna, men den tid som var hade vi kul ! Och nu är det bestämt, nästa gång hon kommer ska vi gå på bio och sen käka, hon och jag. :) Saknar henne när hon inte är här, faktiskt =/ ♥

Igår var jag in till stan och träffade Mikaela, drog en fika på Coffee&Lounge, mysigt!♥

Ögongen går i kors. Inget mer ointressant att kladda ner. Godnatt.
♦The good old days♥♦


/HuldaMystroll**Hulda* - Bild 09: Någon i din släktPå bilden ser vi min ärade mormor, Ulla. Bilden är inte så ny, som synerlig tagen 2007.
Men min mormor har alltid betytt allt för mig. När jag var liten, så var det alltid henne jag gick till om jag behövde prata om någonting. Även om det var världens minsta småsak, så gick jag till henne. Även när jag kom upp i ålder, typ i mellanstadiet, så fortsatte jag gå dit. Jag vill minnas att  jag sov över nästan varenda helg. Så fort det var lov från skolan så ville jag sova hos mormor. I dagens läge kan jag inte säga att jag har riktigt samma kontakt med henne tyvärr. Jag är i princip aldrig där längre :s Men hon är fortfarande min idol, har alltid varit och kommer alltid att vara det. ♥

/HuldaMystroll*


*Hulda* - Love fridays. Just love them.

Ligger i soffan med datorn i knäet, glor lite halvt på Magnum, tjatar med Emma och skriver in historian på datorn. Imorgon är det äntligen fredag, vilket innebär att min älskling kommer hem. Han har varit borta sen i måndags morse, tomt!
Det är sjukt hur länge en människa kan sova egentligen. Jag somnade vid tio igår kväll, på soffan, vaknade vid tre inatt. Släckte då lampan och somnade om. Vaknade vid sex när mamma smsade, då gick jag och la mig i sängen. Somnade om, blev väckt vid tio, elva, då lee ringde. Sen somna jag om. Vaknade åtskilliga gånger under dagen, men gick inte upp förrän tjugo över sex ikväll. Hur normalt är det?! Sov liksom tjugo  timmar! Och ändå har jag varit sömnfärdig hela kvällen, hm. Men såklart nu är jag pigg, och lär väl inte somna förrän imorgon kväll!
Igår var jag för övrigt inne i stan och umgicks med bästa Empan, som bjöd på lunch! Makaronistuvning och korv blev det, lite lätt sådär ! Där var det fullt hus vill jag lova, då hon hade både Kimis, och Leo som hon var barnvakt åt ! Dom hade inte en lugn stund, haha ! Vi tog oss ner på stan, och sedan mötte Jonas upp mig och vi tog oss en sväng till Vingåker. Han körde hem mig framemot kvällen, och då var det Felicias tur att komma hit hehe.

Imorgon kommer som sagt min älskling hem, och då ska jag passa på att mysa ordentligt med honom ! För sen på lördag (tror jag) kommer den saknade stora lilltjejen ;D Saknat dig i veckan gumman, hihi! ♥ Ska försöka se till så att det blir av på söndag nu !

Så mycket mer händer inte i min värld för tillfället. Ska hälla upp en till kopp te tror jag, prata vidare med Emma och Frida, och skicka in historian. Sen blir det duschen!
Puss.

*Liten bildbomb för en gångs skull*Mig och Mandis♥Leo trivs i vagnen!


Kimis gör Leo sällskap!


Fröken tycker om att läsa historia. På toan? Aja!


/HuldaMystroll*


*Hulda* - Dygnsrytm är inget för mig. Eller?

Har lyckats vända på dygnet igen, det verkar inte vara några direkt svårigheter för min del att lyckas med det. Men det är väl så det blir, när man är mer nattmänniska. Jag har ju historian att ta hand om på dagarna, men av någon skruvad anledning har jag alltid haft mycket lättare att koncentrera mig på kvällarna. Det är inte förräns då som först jag kan komma till ro och verkligen koncentrera mig på det jag ska göra. Och när karln ligger ute hela veckorna till och från, är det inte så svårt att vända på dygnet, tydligen. Men det kan jag inte riktigt heller förstå. Det jag avskyr med att han inte kommer hem, ja det är ju självklart själva delen där han inte kommer hem, haha. Men det värsta är faktiskt att jag blir ensam över natten. Jag har ingen aning om varför, men jag har alltid avskytt att vara ensam om natten. Det spelar liksom ingen roll var jag är, vem det är som inte kommer hem så att säga.

Men ändå traskas jag med att sitta uppe hela nätterna. Jaja! Men stackars Emma då, som traskas med att hålla sig vaken hon med. Förstår inte varför? :s Men inte min huvudvärk, det lämnar jag över till henne helt och hållet !
Det händer inte alltför mycket här nuförtiden. Karln jobbar dygnet runt mer eller mindre, så jag knallar runt som en liten söt husfru och sköter det som måste skötas här hemma. Och samtidigt försöker jag fixa historian, haha. Men jag har turen att få lite hjälp med den, när det kärvar som värst. Ska alldeles strax ta tag i den igen, men först ska jag ta och laga lite mat. Eftersom jag har jordens bästa dygnsrytm, ska jag nu ta och ställa mig vid spisen och laga till lite ris, bearneisås och - tro det eller ej -, korv! Det är inte jordens smaskigaste kobination, men den får duga nu! Jag vet inte, jag kanske skippar korven helt!

Får nu samtal från lojaliteten själv, så ska sta det!
För övrigt vill jag bara säga att jag vill att mitt hjärta ska komma hem typ, NU♥
Vet inte riktigt vad jag skulle ta mig till utan jordens finaste Jonny♥

/HuldaMystroll*


*Hulda* - Bild 8: En person som du saknarFinns många jag skulle kunna ladda upp en bild på i ämnet "någon du saknar". Men jag valde en bild på mig och Victor, för det är någon jag saknar så oerhört mycket. Vi var så fruktansvärt tajta, men sen sprack allting. Pang, bara. Vi pratar nästan aldrig nuförtiden, och ses ännu mer sällan. Jag saknar det vi hade, när allt var så bra! Jag hoppas att vi så småningom kan leva upp till vårat nyårslöfte. Jag försöker verkligen, varje dag. Men det krävs att vi båda anstränger oss lite. Det är inte alltid så dumt att glömma och gå vidare.
Kommer alltid älska dig vännen.♥

/HuldaMystroll*


*Hulda* - You and no one else<3

I saw you, and I wanted you.
I fought for something that I wanted.
I fought for you.
Eventually I got you.
And first until then, I had something to loose.
...
I've got something to loose now.
And I really don't want to loose you.
That´s the scary part.
I really love you.♥
More than anything in this world.
It's you. Only you and no one else.♥Sleepy darling♥


/HuldaMystroll*


*Hulda* - Bild 7: En bild som du aldrig lagt upp


Haha, trodde inte jag skulle hitta någon! Men här har vi en bild jag aldrig lagt upp. Inte vad jag minns iaf. Det är en bild på mig och Emma, som är tagen i somras. Tror den är tagen i slutet av Juni, möjligtvis början på juli. Vi sitter hemma i Malins lägenhet, som jag då bodde i, och har förkrökat lite för att sedan ta oss ner på stan och möta krogarna. Har för mig att det blev en ganska bra kväll, haha!

/HuldaMystroll*


RSS 2.0