showroom

Kommer antagligen inte skriva så mkt meraa här, då jag skaffat mig en ny blogg; www.rebeccajakobsson.myshowroom.se

Lite lättare att förstå sig på!

Puss!

meckamicka - mössan på

MÖSSPÅTAGNING var det idag och mössan sitter nu där den ska! Fan vad vi är bra!
Ikväll blir det klassfest hos Pe, sen safiiiren! Ska försöka mysa med mitt hjärta en stund när han kommer hem, innan jag kilar iväg. Inatt skulle vi sova hos mig, så blir kul :)




Hejpa!


MeckaMicka - puss

Sitter med datorn i knäet och lyssnar till en James Bond film som älsklingen kikar på. Har just rättat till mitt naturkunskapsarbete. Blev ju klar igår, men fick idag höra att jag var tvungen att skriva om växthuseffekten också, så det har jag gjort nu. Fick också filmkunskapen av empaan förut, hon hade gjort sin del på det. Så jag ska försöka slänga ihop resten så vi får in det imorgon!  

På eftermiddagen idag var jag nere på stan med mamma. Hon köpte sig lite nya kläder att ha på festen hon ska på, på lördag. Jag fick vara smakråd, så nu har jag också något att ha på mig på fredag, haha!

Senare åkte jag och hjärtat ut till Emma i forssjö för att fira att hon fyller 20 idag! Där bjöds det på tårta och fika. Dock fick hon ingen present, den får hon i början på nästa vecka när studiebidraget kommit! =)

ska fortsätta plugga nu, usch! 

Puss!


MeckaMicka - Man ska ha ork, tid och lust!

Sitter i skolan, har precis haft religion. Börjar inte nästa lektion förrän fem i halv tre, och slutar kvart i fyra. Kul! Känns som dagen aldrig ska ta slut. Fick frågorna till provet idag, så ska göra dom och sen göra provet på fredag. Fick också papper så jag kan göra den där jävla rapporten om diskussionsfrågorna som jag missat när jag var sjuk. Så nu har jag bara två uppgifter till och jag har ju inget att göra innan menar jag!
Blir väl att plugga hela dagen idag med antar jag, om jag ska ha någon chans att göra klart allt i tid!
Emma fyller ju 20 idag så om bby går med på det så ska vi ta oss ut dit en sväng sen och fira lite.


Jag är så trött på att sättas åt sidan,
jag duger ibland. Anar du hur jävla mycket det sårar mig?
Är så trött på det här. Vad ska jag göra?
Varför gör du såhär?
<3


MeckaMicka - En uppgift mindre

Har precis skrivit klart naturkunskapen om bilen i miljön, äntligen! Men kan inte mejla in den än -,- Dels för att mitt skrivprogram är helt cp så det blir inte som det ska när jag sparar det i formatet jag måste för att kunna skicka det, och dels för att jag måste skicka det via urkund och den mejlen kommer jag inte ihåg i huvudet, och den ligger såklart i skolan. Men ska skicka in det imorgon, äntliiigen! Då var det bara elva saker kvar! usch jag orkar inte! =( Har hur mycket som helst att göra. Hade prov i härskartekniker igår, coh var två poäng från G, så det blir omprov imorgon. Imorgon är det också prov i religion för mig, eftersom jag var sjuk sist. Typ 20 frågor, kul! Men det får väl gå som det går!
Sitter nu och väntar på att mitt hjärta ska komma hem, så jag får pussa lite på honom innan han kör mig till jobbet. Usch jag vill inte!
Efter jobbet blir det packa och plugga. Kul.

Puss!

MeckaMicka - Tufft Beslut kräver Empan!

Sitter i sängen, har precis slängt in alla kläder i garderoben. Ser ut som ett bombnedslag där inne med, men vafan det är ingen som ser ändå!

Vi har ju hela tiden sagt att jag ska flytta hem till Flen så småningom, pga en massa orsaker. Men har nu pratat med mitt hjärta, och jag flyttar hem redan i veckan. Eller hem, det här är ju mitt hem, men hem till mamma. Ska betala hyran på tisdag sen flyttar jag nog onsdag. Ju tidigare desto bättre. Desto mer bygger vi upp det tror jag. Det är dumt att vänta och dra ut på det för länge bara för att, för det sabbar nog mer än stärker. Tufft är det, men jag får försöka se det positiva i längden. Vi kommer ses så ofta vi har tid, det kommer stärka vårat förhållande, vi ska flytta ihop i en egen lägenhet så småningom osv. Jag älskar honom och han älskar mig, och så vill vi ha det! Det funkar på varsitt håll med, herregud! :)

Men det är ändå ett jobbigt beslut, det är det. Det känns nästan lite som att vi separerar eller något. Och jag behöver min empaan att prata ut med. Hon som alltid finns där, ni vet. Hon är värd guld den tjejen.
Ska dra på mig tröjan och ge mitt hjärta en hejdåpuss, sen kilar jag!

Imorgon ska jag plugga hela dagen, så har jag inte hört av mig på tisdag har jag avlidit! ;)

Hejpaaa!

MeckaMicka - T.T<3

Blev en riktigt trevlig kväll igår måste jag säga! Åkte ut till Sund vid sju, där vi träffade en massa folk, haha!
Några visste jag vilka dom var sen tidigare, så det var kul (: Sen bjöds det på god mat, och mycket prat under kvällens gång! Riktigt mysigt var det. Vid elva åkte vi hem, och somna ganska direkt, haha.

Har inte sovit sådär jättebra inatt tyvärr. Dels vaknade jag två gånger av att jag hade en karl som antagligen drömde något förfärligt, eftersom han armbågade mig över halsen :S Sen har jag vaknat typ hundra gånger av att jag hostar så förbannat mycket! Jag vaknar med världens kvälvningar :/ Det är ganska vidrigt. Klockan fem i morse vaknade jag av att jag höll på att kräkas rakt ut pga hostan. Kul?! Så jag gick upp och tog mig en halstablett och ett glas juice, och gick runt i lägenheten lite. Sen kan ni ju gissa vem som var pigg som en nötkärna?! Kul, tänkte jag. Jag kan fan inte gå upp klockan fem på en lördag! Okej om klockan hade varit typ åtta, då hade det ju bara varit att gå upp, men fan inte klockan fem! Så jag gick och la mig igen i hopp om att somna om. Vilket jag också gjorde som tur var. Och blev väckt klockan tio igen, haha.
Nu sitter jag på balkongen med datorn i knäet och njuter av solens strålar som värmer mina bara ben (: i väntan på att alla ska komma hem, så vi kan åka ut till Grethe (: Där ska vi tydligen spendera dagen, haha! Snyggingen ska klippa gräset fick jag höra igår, men sen skulle vi tydligen bli bjudna på mat också, mys! Ska skriva lite på naturkunskapen nu innan vi ska åka!


Fick förresten höra igår att våran studentkalender är klar och uppe! Äntliiigen! =D


Resultatet!


Pussss va!

MeckaMicka - sjuk

Ja, åkte på halsont gjorde jag iaf! Empan som smittat mig tror jag, haha!
Kom hem från skolan i tisdags vid typ tjugo i tre, åt lite och somnade vid tio över. Vaknade strax innan fyra och hade jätteont i halsen, men somnade om. Vaknade vid fem när snyggingen kom hem, och hade fortfarande jätteont! Men det var bara att pallra sig iväg till jobbet ändå! Inte det roligaste, jag hade ingen som helst lust! Ville bara ligga kvar i sängen. Men jag tog mig iväg iaf. Var ganska kämpigt på jobbet, då jag kände mig svimfärdig nästintill hela tiden. Också sådär jättekul, eftersom man är helt ensam där uppe! Jag blev iaf klar som jag skulle och älsk kom och hämtade mig. Men när jag skulle stämpla ut så visade det sig att min dosa tydligen inte ville fungera! Så utstämplad blev jag aldrig, kul!
Blev iaf hemma från skolan igår, då jag inte kunnat sova på hela natten för att jag haft så ont i hela kroppen, och för att inte tala om halsen! Sov till typ tolv någon gång igår, om man inte räknar alla femtio gånger jag vaknade! Hela dagen fortsatte likadant. Stenont i hela kroppen, främst i ryggslutet. Kunde inte ligga stilla för att det gjorde så ont. Orkade heller knappt resa mig ur sängen för att pallra mig till soffan, så ont gjorde det! Och halsen var inte mycket bättre den! Asont när jag svalde eller pratade, t.o.m. när jag andades gjorde det ont! Inte kul inte! Tryckte i mig två alvedon och lyckades iaf avnjuta en film och lite mys med mitt hjärta under kvällen. Slockande vid tio av utmattning, hade ju inte ätit något på hela dagen!
Natten tills idag fortsatte som tidigare. Vaknade minst hundra gånger av att det gjorde så ont i hela kroppen! Alvedonen hade ju slutat verka! Inge kul. Och tyvärr är det inte bara jag som lider av det, snyggingen blir ju puffad på och vaknar av mina extremt konstiga, egentligen töntiga ljud jag ger ifrån mig. När hans klocka ringde vid sex imorse, var jag redan vaken sen typ en kvart. Kunde inte somna om då heller! Låg vaken ett bra tag, men somna runt sju. Men lagom när han skulle åka så väckte han mig och sa hejdå, och så kunde jag inte somna om! Inte ditt fel hjärtat! Lagom kul var det!
Gick upp vid tio ungefär, och tryckte i mig två alvedon för att klara av även denna dag, som innebär att vara hemma från skolan. Men jag vill till skolan, får inte missa mer nu fan!
Har iaf lyckats trycka i mig en macka och en kopp te idag, men är fortfarande hungrig. Tog mig även en välbehövlig skön dusch förut, men det känns ju förfan inte!
Nu väntar jag på att min älskling ska komma hem, någon gång mellan halv tre och tre, så jag får mysa lite med honom. Väntar även på att mamma ska komma vid typ halv fem, med lite halstabletter, yoghurt, glass och cooola! Haha!
Kanske ska försöka ta och göra någon nytta medan jag har den orken i kroppen? Kanske ska försöka tvinga mig själv att plugga lite?! Det behövs ju menar jag!

Puss!

MeckaMicka - ett helt annat liv

Sitter i skolan, slutar om typ en kvart. Ingen lång dag idag inte! Hade sovmorgon till tolv, och slutar två. Känns rätt ovärt egentligen!
Igår eftermiddag kom vi hem från High chaparral. Har varit helt underbart där nere. Tobias har ju berättat massor innan om hur det är där nere och massor, och jag hade förberett mig på att det skulle bli stenjobbigt. Men nejdå! Jag träffade hur mycket skönt folk som helst, man kände sig inte direkt ovälkommen!
Vi kom ner på onsdagskvällen, vid typ halv tio. Fanns inte så mkt att göra då, mer än att åka ner till husvagnen eftersom HC stänger sex. Så vi satt i förtältet och drack och umgicks med resten av den stora familjen som var där. Sköna människor, alltså!

På torsdagen åkte vi in till området, jag skaffade medlemskap - 500 spänn! -, och Tobias visade mig runt på området och presenterade mig för typ alla han kände därinne, dvs i princip all personal!
Kolla på den dagliga showen klockan ett skulle vi göra, men då vi fick åka tillbaka till husvagnen och hämta min jacka så missaade vi början och såg bara slutet. Klockan fem skulle vi göra ett nytt försök att se showen, men missade även då början haha!
Vi åkte hem vid halv sex iaf, och då var det grillning som gällde med grannarna! Sen åts det kräftor och krabba och jag vet inte vad. Myys.

På fredagen promenerade vi in till området, sex kilometer! Blev en hel del drickande under dagen, och det resulterade i en ganska så onykter pojkvän!
Skulle gå hem, men blev hämtade av Johnny efter halva vägen. Tack!
Drickandet fortsatte hemma efter maten, och på kvällen åkte vi med Jenny, Johanna, Kickan, Göran, Jack och Lizzy in till Saloon! Där var det drag vill jag lova! Haha. Jättetrevligt var det! Tills älsk blev lite för full, och Jack höll på att hamna i bråk, utan någon som helst anledning! Så vi åkte hem vid tolv.
Satte oss i Kickan och Görans förtält, hos Johnny och Inga-britt, och satt där ett tag. Men vi var så extremt trötta så vi gick in och la oss vid typ kvart i ett.

Vakna vid nio på lördagen, och vi begav oss in till området på förmiddagen! Samma visa upprepades; träffa folk, dricka och äta, haha! Låter stentråkigt, jag vet, men var askul! Men blev ganska lugn dag, eftersom vi alla skulle upp och åka hem på söndagen.

Söndag och dags för hemfärd. Usch, ingen av oss ville väl åka kan jag tänka mig. Vi åkte in till området vid halv tolv, skulle säga hejdå till alla där. Sen tänkte vi se showen klockan ett och sen åka, men det var så dåligt väder! Så vi tog en glass, åkte hem och hämtade grejorna, sen åkte vi vid kvart i ett.
Var hemma mellan halv fem och fem någon gång. Tog det lugnt och slockna tidigt. Skönt!

Slutar nu. Hejpa!

Puss!

 


Ta av dig din rosa pyjamas

Springer runt som yra höns här hemma, jag och bby. Vi är lagom stressade! Hade tänkt försöka komma iväg till fyra, men klockan är kvart i fem och vi har inte åkt än! gaaaah! Ska slänga ner det sista i väskan nu, sen fixa håret snabbt sen dra! Ska förbi empaan och lämna hennes klänning med, och sen ett snabbt stopp på Maistro för att köpa med en pizza att knapra på i bilen, tsm med mina cider ;)
Hemkomst på söndag, men som tur är tar jag med mig datorn! Ska tömma telen så jag kan ta massa kort med!

Hejpaaaa!

jag faller isär



Jag fattar inte att en enda människa kan få en att falla isär så hårt, så hårt. Det räcker ibland med ett enda samtal, så sprutar tårarna okontrollerat. Fan vad jag hatar det här. Varför kan du inte bara göra antingen eller. Antingen försvinna totalt ur mitt liv, eller börja bry dig?!





Drar till HC ikväll. Hörs!

Adam Tensta och Maskinen? Pffft

Nej det var ingen höjdarkväll igår inte! Kvart i åtta ungefär, kom jag hem till empaan för att förfesta! Linnea och empaan var redan i full gång, haha! Hennes mamma bjöd på tacos, och Robin tyckte det var skoj att låsa in sig själv och mig i hans rum när jag pratade med Camilla i telefon, haha. Inte kul! Empaan släppte iaf ut mig till slut, haha.  Vi drog oss ner mot safiren, där vi skulle kika på Maskinen, med Adam Tensta som förband. Askul tänkte vi! Men tjena. Klockan tio var det sagt att dom skulle börja, sen när vi kom dit fick vi höra att det var ändrat till elva. Aja tänkte vi, en timme vad gör det liksom? Men sen fick vi höra halv tolv, och blev rätt sura. Och när klockan var tio över tolv, var vi ganska förbannade, så vi gick och skulle kräva pengarna tillbaka. Vem kliver inte precis in på scenen då, om inte Maskinen?! Kvart över tolv! Visst, bättre sent än aldrig kanske. Men som jag ska till Isa, vi hade fan lika gärna kuunna gått till Picasso och dansat där. gratis, ist för att slänga ut 200 spänn på ngt som inte ens var särskilt kul!
Men men, träffa mkt folk och det var trevligt. Och min älskling kom förbi några gånger och förgyllde kvällen också, så (:

Planerna för idag är inte många direkt. En dusch skulle sitta fint! Sen måste jag nog skriva en liten packlista tills imorgon, annars glömmer jag det viktigaste, det lovar jag!

Ska även försöka göra klart naturkunskapen om bilen idag, har inte alls mycket kvar på den! =D

Puss!

Convoy!

Nu sitter jag här igen, fast jag har hur mycket som helst att göra! Jag vill verkligen bli klar med alla arbeten, men jag finner ingen lust! Älskling kommer hem om typ två timmar, så jag skulle faktiskt hinna klart bilen i miljön om jag bara lägger manken till. Så det ska jag faktiskt göra!
Om en stund kommer emma hit också. Vi ska bytlåna väska, haha. Hon får låna min normalstora rullväska (som såklart är på tok för liten för mig!) och jag får låna hennes supersize, haha! Men vafan jag ska ju ha ner högtalare och grejor med så det går åt :)
Var på umo förut, och det var negativt! :/ Blev besviken idag med, konstigt nog.
Nej jag ska sluta slänga ur mig en massa klagomål, haha.
Ikväll blir det förhoppningsvis en sväng på stan och träffa isa, ewis, empaan och alla andra som är på Safiren och kikar på Maskinen och roar sig!

Ska slita arslet ur vagnen nu och skriva lite miljöarbete vaaaa!

Pussssss!


What´s a guy gotta do to get a girl in this town

Usch vad jag inte gillar allt just nu. Hemma från skolan idag med, har hur mycket som helst att göra! Fattar inte hur dom kan tro att det finns en chans att man hinner med allt! Hade fem eller sex saker till idag, det är ganska omöjligt! Ska ta igen det hemma, förstås. Ska till umo om en stund, sen blir det hem och sätta sig med alla jävla grejor som ska vara klara. Åker ju på studentkryssning på söndag så har ju inte hela helgen på mig! Men men, älsklingen slutar ju inte förrän fem så har hela dagen på mig :)

Det som ska göras idag är alltså ;

[x] Naturkunskapsarbetet om Bilen i miljön
[x] Naturkunskapsarbetet om alla vetenskapsnissar.
[x] Bokrecension i Människor i behov av särskilt stöd.
[x] Filmkunskapen (om empaan har tid :Å )

Låter inte så farligt, jag vet. Men det är fanimej massor!
Ska slänga i mig nägot att äta nu, innan empaan kommer hit och följer med till umo.
Skriver med sen!


Och Malin, ge inte upp! Kämpa på bruden! :) <3







Jag och empaan på klassfesten på valborg! <3




/ BeccaaaaaaaaaN

Demensen avslutad och inlämnad

Så jävla skönt! En grej mindre iaf! Men blir hemma imorn med, så blir ingen resovisning för mig tyvärr. Hoppas jag får ett G på arbetet ändå!
Satt och kolla igenom min blogg, och såg att jag planerat börja träna. Det har inte riktigt gått som jag tänkt med det! Pengarna har liksom runnit iväg till massa andra, egentligen totalt onödiga saker :( Fan, jag som verkligen vill träna! Ska börja gå ut och gå varje dag ist, ska fan börja imorn om vädret så vill!
Nej nu har jag varit så duktig så nu förtjänar jag lite mys med min bby :A

Hejpa!

Jag har aldrig...

Har äntligen fixat alla käder till studenten. Skor, klänning till dagen och en klänning att ha på studentkvällen!


Till studentceremonin och dagen.


Har köpt den här fast i typ ljusrosa/aprikos eller något, till att ha på studentkvällen och eventuellt studentkryssningen.


Och dessa att ha hela dagen.



GREJT!


RSS 2.0