Trettio minuter!

Ja, nu är det bara trettio minuter, sen tar jag bussen till stan. Möter upp emelie, väntar på tåget. Sen  draaar vi! :D Jag tror jag har fått med mig allt nu iaf ^^ Haha. Men det märks väl när man kommer på båten xD Men allt som stod på listan är nerpackat iaf!
Herregud, jag kommer inte ens använda hälften jag har med mig, haha. Men bättre att ha för mkt med sig än för lite (:
Neh. Man kanske skulle ta en sista titt, innan man åker. Haha.

Hejdoooo! :D



Rebecca Jakobsson /.

Imorgooon.

Idag har det hänt en hel del hos mig, faktiskt (: Satte klockan på halv nio, men kom upp tjugo över tio, haha. Duschade och gjorde mig iordning, för att sen ta bussen in till stan tjugo över tolv. Mötte upp Emelie utanför h&m, och så tog vi oss en sväng in där. Vi hittade en varsin ögonskugga och lite armband. Sen trillade vi in på lindex, där vi hittade strumpbyxor. Sen gick vi runt lite på stan, träffade hennes pappa en sväng, och sen promenerade vi hem till henne. Där bjöds det på god mat, och sen var jag tvungen att kila igen, typ. Skulle träffa stefan vid fyra egentligen, men han tog ett tidigare tåg så han var hemma redan vid tre. Så jag promenerade bort till honom. Försökte be honom om lite tips på partymusik till imorn, men det gick inte så bra. Var inte den gladaste stunden i mitt liv, precis.. Åkte iaf hem med kvart över fem bussen, och började med hårfärgningen på en gång. Och jävlar, det var inte det roligaste med mitt långa hår! Men det blev klart, och det blev bra :) Sen tog jag tag i packningen :) Så nu har jag det klart med :) Bara smink och sånt som ska ner imon bitti. Tjugo över tolv går bussen till stan, och klockan ett går tåget! :)
Neeh, nu ska jag prata klart med snyggot i telen, sen sova :O
Ha en riktig bra onsdag och torsdag, för det ska fan jag! :D

Hejdooo! =D


Imorgon åker vi bby, weeeey! :D <3


Rebecca Jakobsson /.

Only two days now!

Dagen började med att jag gick upp kvart över åtta ungefär, för att passa madde medans mari var hos frissan. Fixade frukost och grejade. Hann dock inte göra mig iordning särskilt mkt innan hon kom tillbaka. Då var det bara att sätta sig i bilen och följa med till jeanette och lasse för lite fika :) Kände mig hur skabbig som helst, men hade inget val, haha. Så blev vi kvar där ett tag. Sen åkte vi hem igen, hämtade mina grejor, och så tillbaka. Sen bjöds det på mat, och skoja inte att det var gudomligt gott! :) Vid två åkte jag med jonte och hans föräldrar till norrköping. Åkte till skopunkten, och jag hitta ett par skitsnygga stövlar som jag vill ha! Men dom kosta sjuhundra -,- Så dom fick jag inte med mig hem inte. Sprang in snabbt på media markt också, i jakt på en telefon eller en dator, men hitta inget. suck.
Jag tog iaf halv fem tåget hem, och åkte sen med mamma hem. Har inte gjort så mkt idag. Legat vid datorn, kikat tv. Packat upp, faktiskt ^^ Jag och emelie skrev våran packlista förut också :) Så imorgon ska jag sätta igång med packningen :P
Tjugo över tolv imorgon förmiddag tar jag bussen in till stan för att träffa emelie :) Vi ska springa på stan i jakt på strumpbyxor, mascara, ögonskugga och vad det nu var ^^ Så det hoppas vi på att hitta! Sen tänkte jag försöka ta mig hem till henne också, och prova lite kläder, haha. Sen blir det en sväng hem till stefan :) Har faktiskt saknat honom i helgen. ^^
Men neh, nu ska jag snart sova. Måste gå upp tidigt imorn, ska duscha och greja och fixa innan jag åker till stan. ska kika klart på Roast på Berns, sen blir det nog sova :) 

Pussgonatt!

Nu är det bara två ynka dagar kvar, sen draaaar vi tjejen! :D TAGGA! <3

Rebecca Jakobsson /.


Bästa helg på länge.

I fredags åkte jag som sagt till sis. Hände inte så mkt i fredags, vi kom hem vid typ halv sju. Käkade lite pizza och kika på tv. I går var K på fotboll, så jag och sis passade på att möblera om totalt i vardagsrummet och matsalen. Bytte plats helt och hållet. Men det blev så bra så! Plockade typ hundra glas ut och in ur vitrinskåpet :P  Igår kväll följde jonte med hem hit också. Jag gjorde mig iording, och så knallade vi alla över till grannen. Det var trevligt! K hade gjort en smörgåstårta att bjuda på, men eftersom jag inte äter det, så åt jag inget alls, haha. Drack bara några öl ^^ TIll efterätt blev det mumsig chokladpudding med grädde och bär, som grannen Sara hade gjort. Mums! Och så blev det singstar. Det var ett tag sen man sjöng det, haha. Men det gick bra, och det var skoj. En riktigt mysig kväll :)
Idag har det inte hänt mkt alls. Sov till kvart i två ( Ja jag vet, borde gått upp typ fem timmar tidigare! ^^ ), men det var inte så konstigt, eftersom jag satt uppe och kolla på tv med jonte när vi kom hem igår. Och klockan blev väl halv fyra innan vi gick och la oss ^^ Har typ suttit framför tv:n hela dagen, haha. Men har fått lite tid att prata och umgås med sis iaf :) Och hoppas på ännu mer tid imorn :)
Imorn blir det till att gå upp tidigt. Vid halv åtta, åtta ungefär. Ska passa madde på morronen :) Sis ska klippa sig nio, så jag får passa madde under tiden :) Ska göra mig iordning då, för sen kommer sis hem och hämtar oss, och så åker vi till jeanette och lasse (: Trevligt!
Nej man kanske skulle ta och sova nu ^^
Förresten så blir jag nog kvar här till på tisdag. Kommer nog hem på tisdag eftermiddag. Då är det packa som gäller.För på onsdag åker vi! =D

Bara tre dagar kvar nu, gumman! =D TAGGAAAA! :D <3

Pusss!



Rebecca Jakobsson /.


väntan på inkommande

Sitter i skolan, har utveckling. Borde egentligen jobba med rapporten eller collaget, men har ingen lust alls. Vill bara gå hem. Vill inte ha teaterskiten heller, det är så grymt tråkigt! Vi kommer typ ingenstans och det är typ ingen som tkr det är kul heller.
Slutar tjugo över tre, men lär väl antagligen inte komma hem förrän med kvart över fem bussen, eftersom jag lär få vänta på väskan till fem över halv fem.

Jag har så sjukt ont i magen. Det liksom krampar i hela mellangärdet och ner i hela magen. Jag vet inte vad det är. Har aldrig haft on såhär förut :S Funderar på att snart gå till läkaren och kolla min mage, alltså. Med tanke på att jag har ont till och från hela tiden, och att det har varit så ganska länge. Skulle gått dit för typ två år sen, då det var samma sak. Men då gav det sig av sig självt, konstigt nog. Men de verkar det inte göra den här gången.

Imorgon åker jag till sis, äntligen! Har saknat henne något fruktansvärt. Antagligen blir det party på lördag, och ska då försöka dra med mig jonte ner på krogen, eftersom det inte blev ngt när han fyllde ( man kan ju undra varför! (;   ).

Neh, man kanske skulle ta och försöka komma nånvart med skolarbetet också. Det går ju inte så mkt framåt där just nu. Orkar inte lägga energin på det just nu. Har så mkt annat.

Hejs.

Rebecca Jakobsson /.


My heart can´t possibly brake, when it wasn´t even whole to start with.

Lite halvjobbig dag sådär. Men var soft i skolan. Fick sluta halv två :) Jag slet som ett djur med rapporten i skolan idag, och det gick vä'ldans bra faktiskt :) Har kommit ganska så långt, men har en bra bit kvar. Som tur var så fick vi även lovet på oss att göra klart, vilket är behövligt. Tog iaf bussen ner på stan, och började gå bort mot stefan, som jag skulle träffa när skolan slutat. Men han var inte hemma minsann. Han var på gymmet. Så jag spenderade ungefär en halvtimme i hans trapp, i väntat på att han skulle komma hem, haha. Men jag hann läsa typ tjugo sidor i boken till skolan, så det var ju bra! Han kom iaf hem till slut, och då kika vi på Ice age 2. Det var mysigt. Men jobbigt.
Fem över fyra tog jag bussen upp till elgiganten för att hämta ut min telefon, äntligen! Och så åkte jag hem halv fem. Har inte gjort så mkt här hemma. Slängde i mig lite mat, i form av två tekakor och nudlar ^^ Inte mkt, men nåt.
Sen har jag i princip bara legat här och nördat. Men jag lyckades ta mig tid till att städa mitt rum förut, haha. Det behövdes. Packade upp lite snabbt igår morse, från helgen, så det var grejor på hela golvet. Men dom är borta nu! Duktigt Becca. Bra gjort! Haha.

Kikade på andra avenyn förut, och ligger nu fortfarande kvar här, och pratar med herr stefan. Funderar på att gå och göra mig iordning inför natten, och krypa ner i sängen. Är ganska trött.
Det är lång dag imorgon. Börjar halv nio och går till kvart i fyra. Då drar jag med mig emelie ner till tågstation och hämtar ut våra tågbiljetter! =D Förhoppningsvis ska hon sova här också, eller jag där.
Nej nu ska jag sooova.

Pusss!


Du får inte glömma att vi är två om det här. Det kommer bli svårt, det känner till och med jag, fast att det är jag som i princip bestämt att det är såhär det ska vara. Men det blir nog bäst så, för båda två. Men så länge du vill vara min vän, så mår jag bra. För du betyder ändå så pass mycket för mg, som vän. Trots allt jag gjort mot dig.
Så snälla, lämna mig inte. <3


It´s not over.




Åtta dagar kvar, snart bara sju! Snart är vi där gumman! Jag längtar! TAGGAAAA! =D <3


Rebecca Jakobsson /.


Söndag, och tio dagar kvar.

Kom hem från ewis vid halv sju. Igår blev det utgång med henne och thomas :) Sprang mellan Lilla, San marino och Picasso ^^ På San marino träffade vi på ewis ( nuvarande ) och Thomas ( före detta ) lärare ^^ Han var rätt skoj! Hehe. Vi gick vidare till Picasso, jag och ewis, och dansade arslet av oss! ;D Det var så kul! Träffade ngn som ewis visste vem det var. Stockholmkillen kallas han xD Han var lite rolig han. Haha.
På Lilla träffade vi Hagge, som bjöd på en Piggelin :D Den var god! Sån ska jag nog börja dricka, haha. Efter en stund träffade vi Charlie också. Honom fick vi med oss hem till ewis på lite efterfest, som visserligen inte blev av, haha. Så blev lite prat och umgänge ist :) Åt riktigt goda makaroner! haha.
Vid halv fyra gick han hem, och jag somnade väl vid fyra, efter att ha sett ewis flygande attack mot sängen, haha! Det var det roligaste på länge tror jag xD

Vaknade väl vid elva ngn gng i morse, men somnade om ett par gånger, haha. Vaknade sist vid halv ett, höhö. Blev då väckt av en thomas, som snodde mitt täcke den jäveln! ^^ Aja, jag vaknade iaf. Dom gick iväg för att köpa frukost ( ? ) och kom tillbaka med bananpizza! Mumms!
Tog kvart över fem bussen hem, efter att ha träffat stefan en stund. Var skönt att få prata lite face to face. Jag hoppas jag kan finna en lösning på det stora misstag jag gjort. Men det borde jag. Menar, alla gör vi misstag, och ingen är perfekt. Imorn ska vi ses igen, och jag hoppas på att kunna göra min röst ytterligare hörd.





Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?


Nu är det bara tio dagar kvar gumman! Tagga till för faaan! :D <3



Rebecca Jakobsson /.


empty

jag är helt tom. vet inte var jag ska ta vägen. Du betyder så otroligt mkt för mig, även om du inte tror det. Jag vill bara att du ska lyssna. och sluta kasta allt på mig. för du är fan inte perfekt du heller.


Tagga för party!

Sitter hemma hos ewis och fixar mig iordning. Blir lite partaj ikväll, igen. Haha. Skulle åkt till vingåker, men vi hann inte riktigt med bussen, och det finns ju typ ingen som kan skjutsa heller, såklart! Men ewis visste tydligen ngn i stan som har fest, så dit ska vi nog gå :) Thomas och gänget kommer in till stan sen, så då ska vi träffa dom :)
Förfest hos ewis med oss, thomas, matte och någon oscar xP Dt blir trevligt! 
Ska sätta mig på plats så att ewis kan locka mitt hår nu ;D

Puss


Rebecca Jakobsson /.





Helvetes fucking fan.

Igår var det fest, hos stefan. Fick med mig emelie dit =D Hade riktigt trevligt! Gick ner på stan för att besöka krogen. Sprang mellan lilla, picasso och san marino. På Lilla träffade vi danne, martin, jonas och matte :) Och på picasso träffade vi på jimmy :)
Men kvällen fick sitt tragiska slut. Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig, direkt. Men betyder det att en vänskap måste ta slut? Tydligen, så gör det det. Men det är inte upp till mig. Jag kan bara förkara, och säga att jag är ledsen för det som hände. Resten är upp till dig.

Idag blir det bara att ta det lugnt. Mår inte så prima, haha. Tänkte försöka mig på att plugga lite sen, om jag orkar. Behöver ju det kan jag säga!



Du tror att jag har haft det så lätt hela tiden. Att det bara är du som mått dåligt och haft det jobbigt. Men du har så jävla fel. Så förbannat, jävla fel. Jag har haft sån press på mig, så jag vet inte var ska jag ska ta vägen ibland.
Men jag trodde inte att ett misstag kunde förstöra en hel vänskap. Jag älskar dig som vän, och det kommer jag alltid att göra.
Jag hoppas att du tar ditt förnuft till fånga, och lyssnar.
Puss.


Nu är det bara elva dagar kvar! Tagga till nu tjejen! :DD <3


Rebecca Jakobsson /.

Moussaka

Äckligaste maten ever var det i matsalen idag, moussaka! Vem äter det? Inte jag iaf, haha. Tänkte ta mig en tur till hallen för att ta en pomme, så man fick i sig lite mat. Men det blev svårt när jag upptäckte att plånboken låg hemma! BLÄ!

Sitter och väntar på att sista lektionen ska börja. Känns rätt onödigt att vara i skolan idag. Känns inte som jag gjort så mkt, haha! Missade ju idrotten imorse också, suck. Men man behöver ju inte ha betyg i simning i idrottskursen vi läser nu iaf, så. Spela roll!

Slutar 14.00,då blir det att ta sig till linda och hämta grejorna som är kvar där. Sen blir det nog halv fyra bussen hem. Vet inte vad jag ska göra ikväll, har ingen aning om vad alla andra ska göra lr ngt! Vill iaf inte sitta hemma hela kvällen, haha! Pratade med jonte igår, och försökte få hit honom i helgen, men han skulle tydligen iväg på söndag, så det funka ju inte :/
Nu börjar jag, så ska kila.

Hejs!

Tolv dagar! Snart där!

Rebecca Jakobsson /.


350 kronor fattigare.

Jajjamensan. Kryssningen ringdes och betalades förut idag, så när pengarna trillar in på kontot på fredag nästa vecka så ryker 350 på en gång. 120 försvann redan idag, suck. Var ju tvungen att ge emelie pengar så hon kunde betala tåget och allt det på en gång. Vi hade ju tänkt åka tåg och tunnelbana på samma biljett, men det skulle bli så krångligt på hemvägen, så så blev det inte. Istället bokar vi tåget för 59 kronor dit, och hem. Så får vi istället lösa biljetter till tunnelbanan uppe på centralen ist. Menar, vi har ju typ fyra och en halv timme på oss att ta oss ut till båten när vi kommer upp. Så det ska nog hinnas med!

Tänkte försöka få emelie att gå med på att ha filmkvällen ngn gng i helgen, haha. Var ju ett tag sen vi snacka om det ^^
Annars är ju det en bra grej att göra när vi kommer hem på torsdagen, haha. Då är man ju lagom pigg, så då passar det ju bra med en filmkväll! Hem komer jag ju inte riktigt heller, eftersom vi kommer in med tåget vid halv tolv. Går ju ingen nattbuss eftersom det är mitt i veckan. Men det ska väl lösa sig det med, som allt annat här i världen! ;P

Ska kila över till linda och glenn om en stund. Där bjuds det på mat, hamburgare och potatismos! Haha.
Imorgon hoppas jag på att allt är färdigt med resan, så man slipper tänka på det mer!





Du är bäst. Och vi ska ha lika kul som på din artonårsdag. Om inte ännu roligare! ;) <3


Rebecca Jakobsson /.


Inte alltid perfekt.

Sitter i skolan och har världens håltimme. Kul! Var äcklig mat i matsalen, typ pannkakor gjorda på deg lr ngt! Fick trycka i mig ett par stycken iaf, var ju tvungen att äta!
I morse fick vi beställa studentmössor och allt sånt, också. Kul! Blev inte särskilt billigt, typ 1700. Men vafan. Man tar bara studenten en gång!
Kryssningen ska betalas idag också. Och boka tåg och bla bla bla, så fort som möjligt. Men det är ju så förbannat krångligt! Vill ju ha det smidigaste och billigaste, haha! Ska ringa sj när jag kommer hem, och se. Blir ju tåg och tunnelbana, så ska föröska lösa det så vi kan komma från båten tidigare än halv tio. Blir ju liksom tre timmar att vänta annars :O Kallt!

Slutar 15.20 idag. Suck. Åker ner på stan, försöker träffa stefan en sväng. Tar fem över fyra bussen hem, packar, sen åker jag tillbaka till stan. Ska sova hos linda, så det blir kul! ¨'

Neeeh, mer än så har jag inte att dela med mig av just nu.

Hej!

Rebecca Jakobsson /.

Fourteen days, dude!

Dagen har bara sprungit förbi idag! Skolan gick rätt fort, och efter skolan tog jag med mig emelie och drog hem till stefan en sväng. Taggade som vi var, hoppade vi runt i soffan som två galningar, lyssnade på braig musik, och bjöd emelie på min pizza sen igår xD Skulle följt med emelie till körskolan, men det blev inte så. Det blir imorn! ^^
Vi har iaf bokat en kryssning, jag och ems. Den 28:e oktober åker vi på halloweenkryssning till åbo. Det ni! Bokade båten förut idag, och ska boka tåg och det imorgon. Så det är klart sen. Är så jobbigt och ha allt halvfärdigt :P
Men det blir sjujävlans kul!
Skulle behövt plugga idag också, höhö. Men det har inte blivit av. Frågorna skulle egentligen varit inne idag, men jag orkade verkligen inte sätta mig med dom igår, så tänkte göra det idag, men så blev det inte. Så funderar på att skita i det, och göra det om någon dag, och lämna in det efter helgen.
Nej, jag har inte tid att sitta här. Måste gå och göra mig iordning för natten, sen väntar jag på att jonte ska ringa. Var länge sen jag pratade med honom :/ Så det blir trevligt.

Ha deeet!

Rebecca Jakobsson /.




Aj.

Jag har ont i handleden. Det gör ont. Vet inte vad jag har gjort.

Jag vet inte hur jag ska lösa det här. Vad ska jag göra för att inte såra ngn?


I know I can be a little stubborn sometimes (I say)
A little righteous and too proud
I just wanna find a way to compromise
Cause I believe we can work things out

I thought that I had all the answers
never givin in
but baby since you've gone
I admit I was wrong

All I know is I'm lost without you
I'm not gonna lie
how am I gonna be strong without you
I need you by my side
if we ever say we'd never be together
in the end you wave goodbye
dunno what I'd do
im lost without you

I keep trying to find my way
and all I know is im lost without you
I keep trying to face the day
I'm lost without you

How am I ever gonna get rid of these blurs
baby I'm so lonely all the time
everywhere I go I get so confused
your the only thing thats on my mind

On my bed so cold at night
I miss you more each day
only you can make it right
no I'm not too proud to say

All I know is I'm lost without you
I'm not gonna lie
how am I gonna be strong without you
I need you by my side
if we ever say we'd never be together
in the end you wave goodbye
dunno what I'd do
I'm lost without you

I keep trying to find my way
and all I know is I'm lost without you
I keep trying to face the day
I'm lost without you

If I could only hold you now
make the pain just go away
can't stop the tears from running down my face (ho)

All I know is I'm lost without you
I'm not gonna lie
how am I gonna be strong without you
I need you by my side
if we ever say we'd never be together
in the end you wave goodbye
dunno what I'd do
I'm lost without you

I keep trying to find my way
and all I know is im lost without you
I keep trying to face the day
an all I know is
I'm lost without your love
I keep trying to find my way
and all I know is
I'm lost without you (ho)
I'm lost without you

Well yeah, it´s been a year. But that doesen´t mean that I don´t miss you, or what we had. Because I do. Like hell. And I will always love you. No matter what.

Skulle inte tro att det skulle fungera, va!

Har varit ont om bloggande dom senaste dagarna ser jag. Får slänga ur mig ett litet inlägg om vad som händer, haha! Ganska mycket i skolan, som vanligt. Ska lämna in ngra frågor i människor i behov av stöd imorgon, som jag knappt börjat med. Men jag får väl sätta mig med dom idag, lr ngt. Göra så långt jag hinner ( eller så långt ja orkar, kanske man ska säga ). Har verkligen ingen lust! Första frågan är ju hur lång som helst, så det är inte det lättaste att komma igång! Men får väl försöka. Måste ta tag i matten med. Det går inte direkt framåt i den inte! Står ganska still. Men så går det när man inte får ngn hjälp!

Sitter iaf i skolan nu, och har relativt tråkigt. Fick sluta tidigare från svenskan så har femtio minuter rast. Kul! Sen har vi bara en lektion, som inte ens är en timme, så det känns ju lagom onödigt.! Men finns väl inte mkt annat att göra än att stanna kvar! Är ju inriktningen vi har, så är ju två grupper. Den andra gruppen fick ju sluta, såklart. Och våran lärare är självklart inte här, så vi måste vara kvar. Stackars oss, haha!
Förhoppningsvis blir det en liten pluggisdag med ems idag. Hoppas på att få ngt gjort då! 

Behöver åka och shoppa lite nya kläder också. Behöver nya byxor och sånna roliga saker. Ngn som har lust att bidra med lite sällskap? Haha!
Neeh, om man kanske skulle ta och bege sig härifrån en stund. Ska gå och ha så grejtans kul på lektionen! Not! Haha.


Hejsvejs! 

Rebecca Jakobsson /.
   


Vroom!

Igår var det fredag, som jag efterlängtat hela veckan. Slutade två, tog tjugo över två bussen hem, dumpade en jävla massa grejor som var emmas ( och ja, det var en hel del! Kunde nästan tro hon skulle flytta! ;) haha ), och så tog jag fem över tre bussen tillbaka till stan, för att träffa stefan en sväng. Sen fick vi sällskap av emma också.
Klockan tio i fem skulle han kila, så vi tog kvart över fem bussen hem. Gjorde inte så mkt, käkade lite mat. Kikade på tv, haha. Vid åtta skrev stefan och ville ha in oss till stan. Blir ju lite svårt, tänkte jag, eftersom vi hade bytt om till mjukiskläder och grejor, och sista bussen gick om tio minuter. Men se på fan, han lånade bil och kom och hämtade oss! haha. Så, ja. Vi åkte tillbaka till stan. Men tror ni vi åkte hem till honom? Åh nej! Här bar det av till hans föräldrar minsann!  Jag trodde jag skulle dö, men dom visade sig vara rätt trevliga, så det var inga problem! Men ändå, pinsamt att träffa nya människor under sånna omständigheter ju! Haha. Halv elva skjutsade han hem oss igen, eftersom vi var tvugna att sova skapligt, för att gå upp klockan sex i morse. Och visst kom vi hem skapligt. Men somnade vi skapligt? Skulle inte tro det, va! Eller jag vet inte, emma somnade typ på en gång, coh sov i omgångar. Men jag somnade väl fram emot en klockan halv ett ungefär. Så det blev inte många timmars sömn där inte, haha. Kan ju visserligen vara förklaringen till varför jag behöt powernaps idag xD Vi kom iaf hit strax innan sju imorse, då vi gick och la oss ganska direkt. och ganska direkt vaknade barnen. Närmare bestämt klockan åtta. Så en timme fick jag sova. Sen var det bara att gå upp!
Tog en sväng till affären på förmiddagen, för att få lite luft. Var ju så fint väder ute så man skulle kunna tro vi är i augusti! :) När vi kom hem var det dags att laga mat. Makaroner och köttfärssås blev det. mums!
Och ikväll blev det tacos. Haha, jag gillar ju inte det menar jag!
Har haft en ganska gnällig liten tjej idag, men tror det beror på att hennes tänder är på väg. Bra har det gått iaf. Fast det brukar det ju göra ;)
Neh, nu är jag så fruktansvärt trött, och har grymt ont i ryggen, så nu ska jag nog gå och sova lite grann. Blir väl en tidig morgon i morgon med, antar jag. Haha.

Gonatt!

Rebecca Jakobsson /.


Det kanske tar en evighet, innan jag förstår min ensamhet. För ingen förstår så bra som du, det kan jag lova här och nu.

Soft dag idag, fick sluta klockan ett! Skönt som fan. Schemat säger tjugo över tre, men eva var sjuk så vi fick slippa dom två sista lektionerna. Tänkte ta tio över ettbussen hem, men stadsbussen var ju skapligt sen. Så jag sa till chauffören att jag skulle med en buss som gick tolv minuter över ett, och att jag gärna skulle vilja hinna med den. Och jävlar, det blev bussrace genom stan!  Haha! Tog iaf den bussen hem, var hemma typ halv två. Hade emma med mig hem också, för tanken var att stefan skulle komma ^^ Och hnm vågar man ju inte träffa själv ;) Höhö. Men så blev det inte. Jag gjorde iaf lite mat, och sen somna vi en stund, haha. Tog halv fem bussen in till stan igen, mötte mamma, fick pengar, och sprang bort till åhlens för att köpa ny foundation som jag så desperat behövde! Så nu är det fixat också. Sen gick vi bort till stefan, och satt där, haha. Emma tog halv sju bussen hem, och jag kvar över. Skoja inte att det regnade när jag skulle gå! Var dyngsur och iskall när jag kom fram. Men när jag gick av hade det slutat.
Kom hem vid halv åtta, tog en dusch, tänkte plugga lite. Men orkade inte. Gör det imorn. För imorn har jag inte så mkt att göra. Haha. Ska packa inför helgen bara :P
Nej, nu ska jag gå och tvätta bort sminket och krypa ner i sängen och kika lite Navy CIS innan jag slumrar. Haha.

Natti!

Rebecca Jakobsson /


Internet är segt.

Sitter i skolan och väntar på att religionen ska börja. Kul. Fortsätta emd grupparbetet om judendomen blir det då. Det är iof ganska kul, så, ska väl inte klaga. Men något man verkligen måste klaga på är skolans sega internet. Det går inte alltför fort alltså!
Fick ett sms från el-giganten förut också, och tydligen så har dom fått in en telefon som jag kan låna, medans min är på inlämning. Så dit åker jag med fem över dyra bussen, och hämtar den. Sen blir det halv fem bussen hem, för att plugga lite. Tror jag ska börja på rapporten redan idag, om jag orkar. Får se.
Neh nu väntar religionen!

Hejs!

Sagoland

Ibland önskar jag att jag kunde stanna i mina drömmar. Vakna upp och se att drömmarna är sanna. Verkligheten suger verkligen ibland. Och vad kan man göra? Inte så mkt. Fortsätta drömma, kanske.


Soft dag i skolan idag. Vi vare ute på sista projektgrejen på skogsborg, och det gick riktigt bra. Trots att vi bara var jag, emelie och viktor. Emma var snäll och hoppade in, så det löste sig ju rätt bra. Vi lekte och bakade chokladbollar med barnen, i två olika grupper. Det gick finemang och dom var jätteduktiga.
Ska börja på rapporten nu inom kort också, så jag hinner klart med den. Det är ju inget litet arbete direkt.
På lördag ska jag vara barnvakt igen, åt lilla ida och jonathan (: Lördag morgon klockan sju ska jag vara där :S Sen stannar jag tills någon gång under söndagen ^^ Det blir mys.
Nej jag kanske ska ta och sova lite nu, är rätt trött.
Natti.


Varför ska allting vara så förbannat komplicerat och jobbigt? Varför kan inte allting bara gå som jag vill? Varför ska man behöva må dåligt?
Jag vill inte gå runt och må dåligt dag ut och dag in. Det suger. Vill att allt ska vara som förr. Då allt var bra. Som när man var liten ungefär, då hade man inga bekymmer alls. Största problemet var typ att man inte fick mera saft, lr ngt. Tänk om allt bara kunde vara lika lätt som när man var liten. Vad skönt det skulle vara.


09-10-05

Jag trodde inte det här om dig, seriöst. Trodde iaf att jag betydde någonting för dig. Men jag hade uppenbarligen fel. Så jävla fel.



Jag hatar verkligen att bråka med dig. Snälla, prata med mig. <3


Woho.

Ja, ytterligare en rätt lyckad helg. I fredags var det fest hos Stefan som gällde. Jag fick med mig Isa, Felicia och Emma. Skulle haft med mig emelie också, men blev inte så tyvärr. Vid halv elva, elva fick vi sällskap av victor, thobbe och micke. Tror stefan blev lite gladare då, haha. Tanken var att vi skulle kila ner till krogen vid tolv, men så blev det såklart inte. Det blev dans och sång hela natten, hemma hos stefan istället. Men det var kul ändå! Isa försvann dock alldeles för tidigt :/ Förstår det ju, iof. Men ändå. Vid typ kvart i tre var det dags för mig och emma att kila, haha. Hade pratat med sebbe typ hela kvällen, som ville ha ner mig på stan, men eftersom det inte blev att vi gick ner, så gick vi för att träffa honom på hemvägen ist. Blev ingne lång stund, eftersom ngn var lite sur ;) Men en kortis.
Skulle sovit kvar hos stefan, men... det blev inte så, haha. Blev istället att sova hos emmas mormor, och där var vi hemma typ halv fyra.
På lördagsmorgonen var jag ganska så trött. Vaknade vid tio, och somnade inte om! Sjukt. Brukar aldrig vakna tidigare ön typ tolv dagen efter jag druckit. Men det var skönt iaf. Sov ju inte bort hela dagen. Kvart i fem på lördag eftermiddag blev vi hämtade av annica. Jag skulle vara barnvakt åt ida och jonathan medan annica och dom andra hade pokerkväll. Och det är inte direkt jobbigt, haha. Jonathan satt typ vid datan hela kvällen, när han inte var ute hos dom andra i garaget, haha. Och ida är ju inte så jobbig direkt. Vid elva var det färdigspelat, så då gick jag och emma ner på stan och mötte mamma på krogen :)
Och idag tog vi oss en tur till tuna park för att införskaffa lite nya kläder. Och det lyckades ju bra! Med mig hem fick jag två mkt välbehövliga bh:ar ( till priset av en (Y) värsta kapet ju ) , en mysig tjocktröja och en efterlängtad tunika. Sen var mina pengar slut, haha. Neh, inte riktigt, men nästan. Vi var ju tvugna att äta också såklart, och det blev en pizza, som emma bjöd på. Tack! Skulle behövt köpt jeans, trosor och ngn mer tunika, men det får bli en annan gång! Ska ju vara barnvakt lördag till söndag igen, så då får jag lite mer pengar, haha.
Neh, nu ska jag nog ta och göra mig iording och sen försöka sova.

Hejs!


Det var en riktigt nöjd Becca som kom hem från Eskilstuna idag! :)

Partyfix!

Jajjamensan, det hålls jag med just nu. Sitter med Felicia hos hennes pappa ocho fixar och donar! Om ett litet tag bär det av mot stefan, och sen blir det röj! Var ju lite brist på folk från början, men jag har fått med mig isa och felicia minsann! Och förhoppningsvis emelie med! Så det blir den bästa kvällen på länge hoppas jag. Har inte så mkt mer att skriva, haha. Ska väl platta mitt hår och fica till sminket lite, så vi kan kila sen.
Ha en braig kväll, för det tänker minsann jag ha!

Pusshejs!


prosit!

Ja, det här med förkylningar är fanimej inte kul! Är inte längesen jag var det, och såklart jag ska åka på det igen. suck. Den här veckan har gått sjukt fort. Känns som det var lördag typ igår lr ngt. Men det är skönt iof, haha.
Skolan idag var sådär. Kände mig rätt hängig hela dagen, febrig imorse tom. Annika ville jag skulle åka hem, men det ville inte jag, haha. Jag tog mig iaf igenom hela dagen utan ngra större problem. Sista lektionen dock kändes ganska så onödig. Alla typ drog, så vi var väl åtta stycken kvar. Lätt att spela teater då! Inte. Vi fick iaf sluta tre, så lite tidigare blev det ju.
Åkte ner på stan för att köpa strumbyxor på åhlens. Köpte samma som förra gången, 69 jävla kronor. Och såklart, när jag står i kassan och preciis har betalat, så ser jag att dom har exakt samma strumpbyxor, tvåpack, för 59 kronor. Sur jag blev! Så ska ner i morgon och byta, haha. Tjänar ju en tia! Försökte förstå mig på matten idag också, och det gick väl ganska bra.
Imorgon går vi till fem i två, blir bussen hem tjugo över två, eller halv fyra, har inte bestämt mig om jag ska fixa strumpbyxorna först eller inte. Åker iaf hem, tvättar duschar och grejar, hämtar packningen och åker tillbaka till stan. Vet dock inte vart det bär för att göra mig iordning, haha. På kvällen blir det iaf fest hos stefan. Och det kan ju inte bli annat än kul, får ju med mig emelie och isa! =D Förhoppningsvis blir det lite mer folk än dom som redan är, men det märks. Sen blir det nog krogen imorn också, haha.
Nu ska jag tvätta bort smink och grejs, sen måste jag sova!

Pusshejs!


RSS 2.0