*Hulda* - Empty.

Äntliiiigen har jag fått tag i båda böckerna till engelskan, så att jag kan börja på måndag! Det var min kära "moster" som hade böcker kvar sen hon gick högskolan, så det passade alldeles utmärkt!
Sista flyttlasset gick också idag ut till huset, så nu är det ganska tomt i lägenheten! Endast några påsar kläder, min dator och rengöringsmedelsgrejs som står kvar ^^ Så imorgon är det flyttstädning av hela lägenheten som gäller för min del! (Y)
Sitter för tillfället uppe hos Peter och dricker lite vin, så ska nog passa på att vara lite social innan det bär av mot stan lite senare. Har inte så mkt att säga, var mest för Amandas skull jag slängde in detta, hihi!

Tja!

/HuldaMystroll*

*Hulda* - Reunion

Roligt att denna dag, liksom så många andra dagar, blir framskjuten flera timmar. (N)
Var iaf nere på stan förut som jag skulle, men inte fan har mina böcker kommit för det ! Känns lagom roligt att ingena v dom har kommit, när det skulle ta en vecka! Det har snart gått två veckor, och på tisdag måste jag börja plugga, då får jag inte skjuta upp det längre. Skoj!
Fick ett oväntat meddelande på fb förut, var tydligen en viss Makke som saknat mig för att han inte kunnat få tag på mig de senaste gångerna han ringt, hihi! Så han var mer pratglad än han brukar haha!
Och tydligen så tyckte han att jag skulle visa upp mig där imorgon kväll, då han flyttar snart, och ja... Så fick det väl bli då! Ska nu göra mig färdig för att äntligen åka över till Ewis och träffa det gamla goa gänget, som är saknat!
Senare blir det krogen, som jag inte besökt i denna stad sen i typ november :O . Kanske man kan träffa på lite bekanta ansikten också, det vore ju inte fel!

Hej!




/HuldaMystroll*



*Hulda* - A Tribute To A Friend

Så skraj som jag var när jag vaknade imorse har jag nog aldrig varit, haha! Vaknade av att någon var i skåpen i köket och rotade, och jag visste att J inte var hemma. Så jag klev upp för att kika, och möts av en främmande kvinna. "Vafan är det här nudå?" tänkte jag. Men det visade sig vara J:s mamma, haha! Skapligt.
Han skulle tydligen sagt det till mig igår att hon skulle komma, men det lyckades han glömma ganska bra ;) 
 
Har precis gjort mig lite iordning inför dagens äventyr, som till en början ska ta mig till biblan, sen till Shell, haha!
Kom hem sent igår, så orkade inte slänga in nåt inlägg igår, *Förlåt Amanda ;) *

 
Ikväll har Ewis bjudit hem det gamla goa gänget på lite festligheter, och det ser vi fram emot något extremt !
Händer ju inte alltför ofta att man träffar dom, tyvääärr! Så det ska bli kul!
Platta håret nu sen försöka röra på mig, jotack!

Tjingeling!


Saknar Bästa Lee<3


/HuldaMystroll*


*Hulda* - Gör allt för att göra *ig lycklig




Haha, det är tur att Amanda håller koll på en, så att det händer något i den ärade bloggen! ;)


Känns lite halvtråkigt att komma hem till en nästan tom lägenhet måste jag säga, haha. Börjar synas att flytten snart är klar! Nys en gång och det ekar tio gånger i de tomma rummen, haha!
Kan inte säga att det har hänt så värst mycket idag, direkt. Förkylningen har förbättrat sig ytterligare ett steg, tack och lov! Så förhoppningsvis är den borta helt snart! =D
Har inte varit nere på biblan något än, glömsk som jag är. Och har inte hört något från mor min så tror inte brevet har kommit hem heller, så antagligen har mina böcker fortfarande inte kommit! Vore ju som sagt bra om dom kunde komma typ, helst igår! =) Ska försöka ta mig ner imorgon och prata med dom, om böckerna är på väg! Har en vecka på mig liksooom!
Tänkte försöka ta mig ner i tvättstugan också, och kika om det finns någon tvättid, innan den sista. Inte så roligt att släpa med sig massa smutstvätt i flytten!

Neeej, nu ska jag nog laga iordning lite mat åt oss här. Hungriiiigt!

Ciao!

/HuldaMystroll*

*Hulda* - The time of my life.

Idag har det hunnits med en hel del, faktiskt! Har kört ut merparten av möblerna till huset, och varenda kartong! Allt gick i ett lass, och resten går förhoppningsvis i två lass nästa gång.

Än så länge har jag inte fått något brev från biblioteket, så mina böcker har väl antagligen inte kommit än, tyvärr. Vore bra om dom kunde komma, så jag kan börja plugga så jag blir klar med det där sen!

Igår kväll kom Emma hit och gjorde mig sällskap ett tag innan karln kom hem. Hon blev kvar här en bit in på natten, så vi drack både öl och kaffe, samtidigt som vi försökte kolla på andra och tredje filmerna i Johan Falk serien. Älskar dom filmerna! ♥ Vi började med tvåan, men hann inte kika så länge innan karln kom hem så resten av filmen passaerade på skärmen medan vi satt och var sociala med varandra ^^ Den tredje filmen hann inte mer än börja, innan jag var tvungen att ta över Emsans telefon för att försöka få hennes ärade föräldrar att för första gången på drygt 20 år inse sanningen. Även efteråt fick den stå kvar på paus, då vi drog igång spotify ist :) Blev en hel del gamla godingar, som tog oss tillbaka till kvällar vi både minns och vill förtränga. Jag brukar inte vara den som sitter och säger att jag saknar det som varit, angående dom här sakerna. Men igår kväll kändes det verkligen att vi knappt ses längre. Vi har inte alls lika stor "koll" på varandra som vi hade förut. Det märks att hon bor i en stad som ligger nära men ändå så långt borta.
Fick iaf min present igår, som jag iof redan visste vad det var! =) Men nu är det iaf bestämt, att det blir en vecka i Bulgarien, med massa soooool och bad! Gäller bara att försöka hålla brännan kvar tills vi ska åka, så jag inte är lika blek när jag kommer fram, som när jag anlände på Teneriffa, hihi!


Ord kommer flöda, skiter kommer kastas, kommentarer kommer höras.
Men det rör mig inte i ryggen.
Men dom ord och åsikter som flödar från dig,
dom känns.










/HuldaMystroll*


*Hulda* - Hemmafru.se

Nu du Amanda, här kommer blogginlägget jag lovad dig!;) Hihi!

Puuuh! Nu är det inte mycket kvar alls att packa ner. Mest småsaker som herrn får ta själv, typ mängderna kuvert och sånt som ligger. Jag vet inte riktigt vad det är så vill inte beblanda mig med dom! Känns iaf som att jag gjort en hel del nytta i lägenheten idag. Amandas rum är helt färdigpackat, i princip hans sovrum med. Det mesta i köket är nere, förutom det som kan komma till användning vid dom näst kommande måltiderna, haha. Och i vardagsrummet är det bara några blommor kvar! Jaa, jag har till och med slitit ner alla gardiner i hela lägenheten, förutom i köket då jag inte kommer åt dom pga kartongberget! :)
Så lite duktig har jag varit!

Nu vankas det kaffe i sällskap av Emma, och jag ska öppna min present som jag redan vet vad det är =D
Sen hoppas vi på att karln kommer hem snart också!

Tja!

/HuldaMystroll*


*Hulda* - Flytt

Äntligen börjar förkylningen vandra på bättringsvägen, skönt! Vaknade strax efter tio imorse, och var inte alls pigg. Kan visserlgen bero på att jag dels är förkyld, och att det gick en halv flaska vin igår, haha! Började dagen med att ta en alvedon och klunka i mig en massa mängd Coooooola! Måste nog vara den bästa bakismedicinen nånsin! (Y) Efter dryga timmen blev jag återigen ensam i lägenheten, så jag började packa lite smått här hemma. Packade ner alla VHS- och DVDfilmer, och CD-skivor. Och så var tre kartonger fulla till både bredd och höjd!
Började packa ner glas, men då slog sjukan till och jag slog ihop som ett korthus på soffan. Vaknade av att jag inte låg alltför skönt, så jag förflyttade mig till sängen, där jag blev kvar, sovandes till någon gång vid fem, sex. Då bar det iväg att äta lite maat, för första gången på dagen. Blev bjuden på mat på Parken, var rätt gott!
Kom tillbaka hem, och fortsatte att packa, då med lite hjälp från herrn själv, så nu är i princip hela vardagsrummet nerpackat! Och en hel del glas har jag fått ner också, även från köket, ska fortsätta med det nu ikväll tänkte jag, så är det klart sen!

Imorgon får jag sällskap av den bästa Lee, ska bli mysigt! Ska försöka ta tag i tjejens rum då med, så det blir klart så jag kan städa ur det sen :)
Typ så, ja.

Tja!

/HuldaMystroll*


*Hulda* - SNÖ?!

Vafan är det här nudå?! Det har varit max 4, 5 minusgrader den senaste veckan och all snö är på väg bort. Sen igår kväll får jag höra att det snöar ute, kikar ut, och ser små flingor falla från himmelen och täcka marken med en vit yta. Sen när jag kikade ut genom fönstret för en stund sen, ser man knappt tjugo meter för att snöfallet är så starkt. Kul?! Neeeej. Fan vill ha vår nuuu!

Sitter uppe i lägenheten, ensam, och dras fortfarande med förkylningen. Tanken var att jag skulle göra mig iordning och gå ner på stan för att möta Empan. Men det känns inte särskilt lockande att gå ända ner på stan i det här vädret. Speciellt inte eftersom jag inte är så pigg. Vill gärna inte bli sjukare! Men har heller ingen lust att sitta här hela dagen tills Han kommer hem. Inget är som väntans tider, eller vad heter det? ^^
Dotra hans åker bort i eftermiddag, så får väl se vad som händer ikväll. Något skojigt hoppas jag. Han har inte varit så pigg dom senaste dagarna, pga jobbet, och nu håller han tydligen på att få min förkylning, hihi!

Puss

/ HuldaMystroll*

*Hulda* - Underbart.

Sitter hemma hos J och kikar lite på Let´s Dance med honom och dotra hans. Mysigt !
Har haft sällskap av bästa Lee hela dagen idag, vi har varit nere på stan och käkat paj på Sultans, och en kaffe på Shell ^^ När vi kom hem fick vi ett litet ryck och städade i princip hela herrns lägenhet. Dammsög, plockade undan grejor lite varstans, startade diskmaskinen, skurade badrummet, o.s.v. Haha! Han fick sig en liten chock när han kom hem tror jag, hihi! Men men, så kan det vara!
Lee åkte ner till Norrköping tidigare ikväll, och jag måste erkänna att det är ganska så tomt utan henne här nu. Har ju haft henne här sen i tisdags, hihi. Men satan vad kul det har varit. Det är lite komiskt när man tänker på hur bra vi kommer överens, med tanke på hur det hela började. Men är otroligt glad att jag träffat henne, och fått lära känne henne så bra som jag har. Underbar människa det där! ♥

Världens jävla förkylning har jag lyckats dra på mig också, det känns ju inte så kul! Vaknade igår morse och kunde nästan inte andas, riktigt sådär mysigt asanstäppt var jag! Blev bättre under eftermiddagen, men under denna dag har det inte blivit särskilt bättre, snarare ganska mycket sämre. Känner mig helt febrig och är alldeles snurrig i huvudet. Kan ju visserligen kanske bero på att jag inte ätit särskilt mycket idag men.. Aja!

Måste bara säga att det är så underbart att se Honom med sin dotra, man blir bara glad. Man ser verkligen hur kärleken flödar. Tycker jag är mysigt!

Ska fortsätta kika lite på Let´s Dance nu och försöka hålla ögonen öppna resten av kvällen!

Tjohej!

/ HuldaMystroll*


*Hulda* - Fjärilar i magen.

Sitter för tillfället hemma hos J med Lee. Tog oss ner till Norrköping med tolv-tåget, fixade lite saker i lägenheten. Sedan tog vi oss till min kära fader min i Kimstad och hälsade på lite. Halv sju gick tåget hem, och nu sitter vi här. Haft en helvetesdag, båda två, vill jag lova. Allting går verkligen utför. Men jag lämnar aldrig din sida gumman, finns för dig hela vägen ♥


Karln i huset har nyligen kommit hem, äntligen. Sitter med den absolut bäst Lee och dricker lite vin, i sällskap av mysmongot själv. Försöka få ett någorlunda bra slut på den här dagen, vore ju inte särskilt dumt.

/ HuldaMystroll*

*Hulda* - This is your song.

Åhååå vad härligt det var att spendera en vecka på Teneriffa! Det behövdes verkligen. Och till saken hör ju att Isa var med och gjorde resan till vad den var! Strålande sool nästan varje dag, det är härligt !
Ska slänga in ett lite längre inlägg och berätta mer om resan, men det hinns inte nu !

Sitter nu i Flen, sen ankomsten klockan halv två i eftermiddags. Väntar fortfarande på att Johnny ska komma och hämta mig. Vilket jag hoppas på att han gör ruskigt snart. Har inte så mkt att komma med just nu, är fruktansvärt frustrerad. Börjar iaf med Engelska B imorgon, jippi!

/. HuldaMystroll.

RSS 2.0