meckamicka - inget jag trott

nej jag har inte så stor lust att blogga nuförtiden, därför händer det inte så mycket på bloggen, som typ tre pers läser men iaf! :)
Händer inte alltför mycket i mitt totalt förvirrade ungdomsliv heller för den delen. Ska nu ansöka om att få plugga på distans, med engelska B till en början. Sen vill jag läsa upp min matte B också, men ska försöka ta det på lärarledda lektioner i skolan, så jag kan få hjälpen jag så säkert kommer behöva! Sen har jag tänkt läsa religion B och historia också. Jag har aldrig gillat dom ämnena egentligen, men under gymnasietiden föll jag för dom, så att säga, haha! Och att ha betyg i lite flera kurser skadar ju inte. Det ger mig lite flera valmöjligheter när det gäller jobb. Jag har ingen lust att bara arbeta som barnskötare livet ut, det känns inte som att det är vad jag ska göra. Men samtidigt vet jag heller inte vad jag faktiskt vill bli, därför ska jag plugga lite allt möjligt. Det ska nog bli bra!

För tillfället är jag i Linköping och hälsar på Jörgen en sväng. Vi har bestämt att vi ska ha en kolla-på-film-och-eventuellt-bowla-kväll :) Tror det nalkas film nu, är inte säker. Men ska försöka fixa ihop bowlingen först, vore stenkul!
Mitt liv är ganska händelselöst för tillfället, så mitt ointressanta inlägg får sluta här, innan det blir ointressantare!
försök<3

Pusss!


meckamicka - kanske kan det bli bra igen?

tänk att ingenting kan bli som man tänkt sig om dagarna (: Efter mycket strul hit och dit, träffade jag tobias en snabbis på stan i förmiddags. Begav mig sedan hem för att göra mig iordning för middag hos Empan. Där bjöds det på sjuuuuukt mycket ris, med kyckling och sås! En väldigt specielltillagad kyckling ska väl läggas till ;) Ikväll tog vi en biltur, och lämnade den fina tavlan till tobias, och stressade sedan ner till tåget. Och nu sitter jag i ryd och ska få lite god mat i min mage som redan blivit gödd till bristningsgränsen idag! (Y) Och imorgon, DÅ blir det fika på coffeelounge! <3

RSS 2.0