Förkylningar suger!

Kände att det var dags att slänga ner några rader här igen. Det händer inte så värst mkt nu för tiden, har fullt upp med skolan. Från början hade jag tänkt att jag skulle ta tag i skolan ordentligt det här året. Men ni vet hur det brukar bli med såna tankar. Det går oftast inte som man tänkt sig. Och det gjorde det inte heller denna gång. Hade prov i svenska idag, på upplysningen. Orkade aldrig plugga till det igår, så det gick ju som det gick. Fick totalhelts idag också. Fattar inte att folk går och snackar bakom ryggen och tror att det inte kommer komma fram. Hon är ju för i helvete lärare, hon om någon borde ju veta att det inte är så man gör. Hon blev ju lagom glad när jag tog upp det med henne, konstigt nog. Men snälla, var det nödvändigt att ta så mkt tid, till en sån skitsak? ah, säger då det.
Slutade kvart i fyra idag, tog bussen ner på stan. SKulle knallat upp till elgiganten med stefan och lämnat in min telefon egentligen, men neh. Tack för den dissen, du! Ist gick jag till banken och kolla kontot, blev mött av stefan som följde mig till bussen, och så åkte jag hem halv fem. Kvar över sex kolla jag på klockan sist, sen somna jag, och vakna halv åtta. Var ganska skönt faktiskt! Tog mig en dusch, och nu ligger jag här. Känns skönt att jag inte har ngt jag måste göra juust nu, haha. Har inte så mkt att säga. Blir antagligen fest på fredag :) Och på lördag hänger jag på emma till eskilstuna för en tripp till tuna park. Och med oss tar vi stefan. Det blir kul hoppas jag.
Nu ska jag kolla tv, tror jag.

Natti!


.

"du är inte inteunderbar"

hihi, gölligt ju!


Hård helg!

Jajjamensan, det har det varit. i fredags var det som sagt fest, som jag skrev om i mitt tidigare inlägg. Men det blev ganska lugnt då, iaf. Igår var jag på´t igen! Emma tog sig hit, för att joina mig in till stan. Tog bussen in tio i tio, och promenerade bort till Stefan. Där fick vi börja med att slänga ut en jävla massa folk. Chockad blev jag när min kusin kom traskande och inte visste vad hon hette. Haha. Efter att vi slängt ut allt folk, var det bara vi tre kvar. Kändes lite dött, och jag tänkte att det här ser lockande ut! Men det blev kul. Gick lite fort, men jävlar vad trevligt det var! Vi dansade och hade oss. Vid kvart över ett begav vi oss ner på stan för att ta halvtvå bussen hem. När vi hade kommit en liten bit förbi ok, var det ett par idioter som satt och rökte längst bak i bussen! Det är ju ganska dumt, tycker man. Men, ah. Finns folk till allt! Kom hem gjorde vi iaf.
Jag tycker det blev en rätt lyckad kväll i alla fall.
Och idag mår man som man förtjänar ^^ Men nästa helg är man på´t igen! ;D Haha.. Förhoppningsvis blir det hos stefan då med, och förhoppningsvis kommer även anna-karin då :D
Nu ska jag nog försöka göra lite nytta, haha. Typ pallra mig upp ur sängen och klä på mig lite kläder kanske. Fast neeeh, nu blir det att kika på män som hatar kvinnor.
Ha det!

Tjaro!



Partaj med otroligt trevligt folk!

Igår var det party! Väldans trevligt var det. Började hos Stefan, med en massa okända människor. Flera stycken som jag typ aldrig sett förut, som visste vem jag var. haha! Vi satt hemma hos stefan ett tag och hade det trevlig. Blev kareoke också, men jag vägrade sjunga! haha. Var en tjej där med, som var väldans trevlig! Sen gick vi iaf ner på stan. Vandrade runt där ett tag, träffa massa människor. Sen hamna jag och mats ( tror jag? ) på san marino. Letade efter emelie, men hon var inte där. Så vi gick igen, haha. Efter ett tag hamna vi utanför lilla, och jag återfann emelie som varit försvunnen hela kvällen, haha. Finns inte så mkt att säga, vi gick typ runt stan hela natten ^^ Det avslutades iaf på picasso. Tio över ett kom jag på att jag inte hade ngra pengar lösa till bussen, så jag blev tvungen att springa bort till banken och ta ut pengar. Borta vid bussen mötte jag anneli. Trevligt! Så småningom kom hanna med bussen från sköldinge, som förövrigt var ganska överfull och ganska sen. Fick följe av dom hem så jag skulle slippa gå själv. Tack! Var väl hemma strax efter två. Var inte särskilt trött då, faktiskt. Försökte hitta ngt bra på tv, men det var ju bara att glömma. Somnade efter ett tag iaf.
Oxh blev väckt klockan elva i morse, av mamma som ringde från båten för att fråga om jag var vaken. Va fan! Men det var bara att gå upp, haha. Men var väl bra att hon ringde iof, annars hade jag väl sovit till nu.
Vet inte riktigt vad som händer idag. Emma vill ju festa, haha. Och jag har ju hela kvarten kvar så! Haha. Men jag vet inte. Kanske ska ta det lugnt idag ^^ Aja, det märks.
Nu ska jag iaf försöka få i mig ngt att äta innan jag svälter!
Ha det!


Du säger att du läser så jag hoppas du gör det nu med. Vill inte att du ska vara arg, för du har ingen anledning till det! Snälla, skärp dig! Jag trodde faktiskt jag betydde mer än så för dig, men tydligen hade jag sjukt fel.

Dagen före fredag som ger pengar och partaj!

Jajjamensan! Torsdagen är snart förbi den också. Har bara lite småsaker att ta itu med här hemma. Städa lite på rummet t.ex. Det är ganska behövligt må jag säga! Jag fick min lönespecifikation idag också, som jag längtat efter så. Jag jobbade ju bara en dag, så hade inte räknat med så mycket pengar. Max 400, typ. Men det var mer än så som stod på pappret minsann. Hela 698.20 kronor trillar in på mitt konto imorgon! Är det härligt eller är det härligt! Såna härliga papper vill vi ha hem fler gånger.
Imorgon blir det partaj med Ems, trevlans! Först blir det nog förfest hos stefan, och sen drar vi nog till danne.
Det blir kulkul.
Blev ett kort inlägg den här gången. Tror jag ska äta lite mat nu, är så jävlans hungrig!

Puss!

It doesen´t matter what I do or how I do it. It seems to go wrong anyhow.

Ja, det är fan sant. Det spelar ingen roll vad jag gör eller hur jag gör det. Det tycks alltid bli fel ändå.
Allvarligt talat så tror jag inte att du vet hur jag känner. Jag tror inte du fattar hur det känns att bli så ignorerad. Men det är inte upp till mig. Jag kan inte göra något. Jag önskar bara att du visste hur jag känner, vad jag vill.
Men men. It´s your call, not mine.

Skola var det idag då. Vi var ute och hade våran första projektlektion på skogsborg, och det gick förvånansvärt bra faktiskt. Var riktigt kul. Barnen tyckte det var kul, och personalen tyckte vi var duktiga.
fick tillbaka provet i pedagogiskt ledarskap, det gick inte så bra, haha. Ska göra omprov på måndag. Fick även se resultatet på religionsprovet, och det gick mkt bättre! Kom hem vid halv fem, och har typ bara suttit här sen dess. Jag funderar på att plugga lite, men orkar fan inte. Har lite svårt att koncentera mig just nu.

Torsdag imorgon, sen fredag. Skönt. då trillar pengarna in, och förhoppningsvis blir det fest. Sen på onsdag blir det kryssning!



Jag har sjukt ont i ryggen. Jag är trött. Jag är hungrig. Jag vill att mamma ska komma hem.
Jag orkar inte.



Du är bäst tjejen.

Helg med fest och trevligt folk!

Ja, det var en rätt bra helg faktiskt. I fredags var det fest hos danne, som ems tog med mig på. Det var en riktigt skojig fest, med mycket trevligt folk. Sen bar det av ner på stan för att besöka krogen. Men jag hann inte längre än utanför porten, innan jag fick en panikångestattack. Det var läskigt! Men sen gick vi iaf till San Marino. Rätt mkt folk, men alla var typ 30+ så det var ju mindre kul. Självklart så träffade man på K, och det var nog inte så bra. Sen vet jag inte vad som hände. Har fått höra att jag slog till emelie, och inte brydde mig om henne när hon sa att det gjorde ont. Men det är så läskigt, för jag har inget som helst minne av att jag slagit henne. Och jag hade inte direkt anledning till det heller. Jag märkte inte ens när hon pratade med mig, för det kommer jag inte ens ihåg. Sjukt! Jag minns bara att när jag tittade upp från axeln jag stod lutad mot i vad som kändes evigehter, var hon borta, och där stod ist ewis och isa. så jag gick med dom, och det hela fick ett ganska dåligt slut. Halv två tog jag bussen hem, och busschauffören måste trott jag var skadad eller ngt. Men kom iaf hem som jag skulle, dock inte som ja ville.
Men om man bortser från allt hemskt och sorgligt, så var det en lyckad kväll!

I går eftermidag åkte jag in till stan, för att träffa en liten ewis (: Vi tog oss en tur till vingåker för att hälsa på en thomas, och det blev film och övernattning. Skoj! Vi kikade på Ladder 49. Den är ju så sjukt bra! Började grina den här gången också, men det är inte så konstigt. Ni som har sett filmen förstår nog. Sen började vi titta på Stardust, men klockan var rätt mycket, och jag var väl den enda av oss som fortfarande var någorlunda vaken, så vi stängde av ist. Väntade på samtal från nio till typ två, men det kom inget. :/
Vaknde typ halv ett idag, och var helt slut. inte så konstigt kanske, men ändå. Kvart över två tog vi bussen tillbaka till stan, och med oss fiick vi en thomas. Efter att klockan fem lånat ewis cykel och trampat till lidl och köpt godis med isa, fick jag även med mig henne hit, haha. Ewis och thomas lagade mat, stuvade makaroner och falukorv. Mums! Sen kikade vi på Boondock saints. Så bra! Sen var det bara jag och ewis kvar.
Har försökt få hit k på en liten filmkväll, men han vill inte svara :/
Och nu sitter jag och ewis här, vid varsin dator och nördar. skojigt! Ska försöka få henne att kika lite film med mig, haha. Men innan det tänker jag försöka övertala k!
nej nu ska jag vara lite social kanske. Känns lite osocialt att sitta här som en annan nörd.
Ha en trävlig kväll!


Jag kommer inte ihåg ngnting. Förlåt. Jag menar det. Jag älsakr dig, förlåt! <3



Förbannade rubrik !

Jaha, så var redan onsdagen över, också. Den värsta dagen på hela veckan, schemamässigt. Vi hade prov i religion idag också, det gick ju lagom åt skogen. Försökte ju plugga till det igår, men det gick ju inte så bra. Men vi lär väl få göra omprov på det eller ngt. Nu sitter jag och väntar på att bli trött, ungefär. Jag var hemma vid kvart i tre idag, åt lite mackor. Sen tänkte jag plugga, eftersom jag har en del. Men orkade inte just då. Så jag la mig och kolla lite på tv, sen tog det typ tre minuter sen sov jag. Och vaknade kvart i nio. Kul! Då var jag lagom irriterad, stressad och hungrig! Var tvungen att käka förstås, men orkade inte laga ngn mat, så det fick bli nudlar. Vi fick ju en läxa idag också, eftersom vi slapp sista lektionen. Och den harde jag ju såklart glömt bort totalt. Kom på det vid typ tio, halv elva att jag faktiskt var tvungen att plugga. Så det slet jag med förut, duktiga jag!

Imorgon är det torsdag, och ganska soft dag. Dock har vi "idrott", som är mindre kul. Men annars så. Har pratat lite med nicklas ikväll, för första gången på typ hundra år. Så får se om det blir att träffa honom en sväng imorn, kanske.
På fredag blir det partaj också. Med ems, såklart! Det blir brabrabra!
Om det är ngn som känner att dom behöver en liter vin, så hör av er! xD

Nej man kanske skulle ta och försöka sova lite iaf. Verkar ju inte hända ngt i telen iaf, så.
Gonatt!

/ Becc´s

Start of sometehing new

Två dagar av veckan har nu gått, ganska fort. Var dock inte så kul i skolan idag. Enda roliga var att emelie var tillbaka en sväng (: Stackars gumman, hon mår ju inte bra alls. Hon måste bli frisk snart! Det är så tomt i skolan..
För övrigt händer det inte så mkt. Har en hel del att plugga, men jag orkar verkligen inte. Jag jobbade på som bara den i psykosocialt arbete idag, så det slipper jag iaf göra hemma. Annars har vi prov i religion imorgon. Eller det är väl mer ett litet test. Men det har vi ju gått igenom typ hundra gånger så det ska nog gå bra.
Var nere och hälsade på humlan förut också. Kul att se alla igen. Är så kul att komma dit, alla blir så glada att se en ^^ Jag hoppas att jag kan få ett jobb där nere sen, för det är verkligen ett ställe jag kan tänka mig att jobba på hur länge som helst. Gillart!
Kanske ska ta och borsta håret och kika lite tv nu, innan jag försöker sova. Kanske blir lite plugga också, för för jag lär ju inte ha så lätt att somna, eftersom jag somna förut. Men så är det!


Kanske har jag tur? Kanske funkar det den här gången?

 


Tja!


Jag tror jag dör.

Jaha, provet idag gick mkt bättre än förväntat. Klarade det faktiskt. Skönt. Och så har jag pluggat klart frågorna tills imorgon också. Yes! Klockan är mkt. Jag måste sova. hejdå.


Jag tror det pirrar. Jag tror jag dör.

Trevligt minsann!

Ja, det var det igår. Begav mig in till stan för att träffa ewis och isa, som jag gör alldeles för sällan nu för tiden. När jag kom hit höll dom på för fullt med lussebullsbak. Jag var inte direkt delaktig, jag satt och titta på, haha. Men smaka fick jag iaf göra, och dom var goda minsann! Sen blev det besök av ted och hans kompis,som också blev bjudna på lussebullar. Vi hitta en väldigt intressant bok om och med drinkar, så den kika dom igenom helt och hållet. Det blev fruktstund, och sen ner på stan. Ted åkte sen hem, och hans kompis.. försvann till sina andra kompisar xD Då mötte vi upp thomas på lilla krog. Det var trevligt! Jag och ewis hade ju inte så speciellt gott om pengar, så han fick bjuda på en cider, den karln ;) Träffade på Charlie och Malin gjorde jag också. Det var skoj. Dock att det bara var ett snabbt "hej!" med en kram, men ändå, det var trevligt. Senare kom mia också, och henne ser man ju inte varje dag! ( neeej, skolan räknas inte! ). Tanken från början var att jag skulle ta nattbussen hem, men så blev det inte. Det blev en rolig övernattning hos ewis ist. Med mig hem fick jag en mumsig kebabpizza, med en massa fett, som min mage skrek så desperat efter. Tack för den!
Och ikväll sitter jag här igen, hos ewis. Mycket, mycket trevligt må jag säga. Jag kom på förut idag att jag har ett ganska så stort prov imorgon, så jag tänkte att det kanske var dags att börja plugga till det. Så det har jag faktiskt gjort ikväll. Men klockan börjar dra iväg ganska för mkt, så man kanske ska börja tänka på att komma till refrängen, eller krypa ner, lr ngt. Haha. Gonatt!

Hejdoo!

/ BeccaN


Imorgon är det skola. Lång dag. Det suger. Jag vill inte. Usch, blä!


Underliga blåmärken, skumt?

Ja, idag mår man väl som man förtjänar. Men det är det värt. Jag hade en toppenkväll igår, verkligen! Började med lite förfestande hemma hos födelsedagsbarnet. Var jag, Josse, Frida och födelsedagsbarnet själv ;D Spelade ölspelet och jag har aldrig. Klassiker! Sen vandra vi ner mot stan för att röja krogarna. Började med San Marino, där jag, frida och josse sjöng kaseokegrattis för emelie. Vackert! Sen blev det att dra vidare till lilla krog, där det var helt dött till en början. Men vi stannade kvar ändå, och inom kort kom allt folk, coh då var det så proppat så man var rörelsehindad. Men det var riktigt kul. Sen blev det picasso, där vi var största delen av kvällen, och där blev det en hel del dans. Vid tjugo över två, halv tre sa vi hejdå till emelie som gick hem och jag och josse begav oss till donkan för att äta maat. Där inne var det ju också ganska mycket folk, så vi tog med oss maten och satte os i en busskur, hahaha. Men det gick bra det med! Men, som ni vet så har jag extrem spindelfobi. Vad tror ni kom singlande ner från taket och landade i mitt hår, om inte en jävla spindel?! Jag trodde seriöst att jasg skulle dö. Men jag hoppade och skakade och snurrade runt, så den försvann.
Halv fyra var jag iaf hemma hos mormor, och somnade på fläcken. Men jag hann upptäcka att jag hade rätt ont i benet. Så jag kikade efter,  och fick syn på ett enormt blåmärke på benet! Har ingen aning om vad jag har gjort, men så brukar det vara. Måste varit ngt bord jag gått in i lr ngt. Eller så blev det när jag trillade på vakten ( och nej, jag var inte så aspackad som det låter ^^ ), men det var så mkt folk när vi skulle ut, dom täppte igen hela ingången. Så vi fick preja oss ut, eftersom dom vägrade flytta på sig. Så snubblade jag på ngns fot och trillade öve vakten som stod vid dörren, haha. Men det gjorde mig inte så mkt, för han var rätt het! Haha (a). Men jag måste sett ganska borta ut. Aja.
Jag hade iaf en grym toppenkväll. Tack!

Puss!


bilder kommer när emelie skickat, haha.

pepp.

Jag är SÅ inte pepp just nu. Men jag ska åka in till stan nu iaf. Först upp till mormor, sen bort till bästa. Då blir det bra. För hon är bäst. <3


^___^



Bara för att vi är så jävla snygga när vi camar! ;D <3

Dagen före torsdag, som är dagen före fredag, som betyder partaj!

Ja, det är det vi ser fram emot just nu. Dagen i skolan löpte förbi ganska så kvickt, ändå. Trots att onsdag är den värsta dagen i veckan. Schemamässigt, asså. Börjar 8.25 och går till 15.45. Ja ni ser ju själva, det suger. Efter skolan hade jag tänkt dra med mig mamma upp till elgiganten för att lämna in min tele, men så kom jag på att hon var på kurs och inte skulle komma till stan förrän vid fem. Dels så skulle det bli stressigt då, och dels så orkade jag inte vänta i stan en timme. Så jag tog fem över fyra bussen hem. Och såklart bara drf så ringer hon typ tio över fyra och säger att hon är i stan. Så typiskt! Då kunde vi ju promenerat upp med telen iaf. Men aja, det får väl bli en annan dag det. Har jag tur så kanske jag får med mig henne imorgon. Aja, det märks!
Imorgon är det lång dag i skolan, igen. Och för att göra det hela mkt bättre så börjar vi dagen med matte. woho!
Men fredag ser vi fram emot, av många skilda anledningar. För det första har vi sovmorgon till kvart över elva, och det är så grymt skönt! För det andra fyller emelie arton, så grattis till henne! <3  Och då blir det ju såklart party ;D Har varit lite struligt med det där på min front, men det löste sig idag! :D Så det blir av, iaf.
Idag har jag faktiskt pluggat också! Försökte mig på frågorna i psykosocialt arbete, men det gick inge vidare, så tog matten ist. Som väntat gick inte det heller särskilt bra, men lyckades göra ett tal iaf. Men det är inte så lätt att jobba hemma när man inte har ngn alls att be om hjälp.
Nej klockan är mycket och jag ska snart sova.

Hejdoo!

-

Du är min bästa vän. <3



Nu är det igång på allvar!

Ja, nu har skolan börjat komma igång på allvar, med alla läxor och skit. Det är nu man börjar känna av på riktigt att man varit ledig i två månader. Har hur mycket som helst att göra, tycker jag. Och jag har tänkt i flera dagar, att idag tar jag hem det och pluggar lite och är duktig! Men som vanligt har det inte blivit så. Visst har jag tagit hem böckerna då och då, men dom har inte kommit så långt, om dom ens kommit ur väskan. Men idag tog jag hem naturkunskap, matte b, religion och psykosocialt arbete. Och jag har faktiskt gjort klart frågorna i religion. Dock har jag den sista kvar, men den var så lång så jag tar den på nästa lektion ist, eftersom vi faktiskt inte behvöde lämna in dom eller något. Så nu håller jag på med naturkunskapen. Skriver klart om cellerna. Sen tänkte jag försöka mig på psykosocialt arbetesfrågorna ^^ Dom ska nog inte vara så svåra! Men jag har ju matten också, som jag aldrig någonsin kommer klara av! Jag suger verkligen på matte, så jag förstår inte riktigt egentligen varför jag valde matte. Eller joo, men nej. Och det är inte så kul att be om hjälp när man blir dumförklarad varenda gång.
Jag skulle lämnat in min telefon idag också, men så blev det såklart inte heller. Skulle dragit med mig emelie tänkte jag. Hon hade körskola mellan ett och två, så det skulle ju bli perfekt eftersom vi slutade skolan klockan två. Men sen kunde jag inte få tag på henne. Och jag ville inte gå själv, haha, så jag åkte hem ist. Ska försöka komma upp till elgiganten imorgon istället, för jag lovar er, min telefon håller inte så länge till!
Neej, nu ska jag fortsätta med mitt pluggande, och se om jag kommer någonvart.
Och så hoppas vi på det bästa till fredag!


Puss!

Början på något nytt, kanske?

Det blev en ganska trevlig kväll hos linda igår (: Titta massa film, haha. Och så fick man gosa lite med sara, det var ju inte så fel det heller, haha! Jag är ju så barnkär så det finns inte! Vi tittade iaf först på bedtime story, som var ganska så bra. Dock inte så bra som jag trott, men den var bra ^^ Sen blev det alvin och gänget. Gulligaste filmen på länge! Så grymt söta dom var då!
Klockan sprang iväg, och hon hann väl bli halv två innan filmerna var slut och dom gick och la sig. Men jag kände att jag var tvungen att plugga lite religion, så det gjorde jag. Jag sov i vardagsrummet, så behövde inte oroa mig för att störa dom. Jag svarade på en del frågor av dom jag hade kvar, så nu har jag bara en eller två kvar tror jag. Men när klockan började närma sig två, då var det fan dags att sova. Och somna fort, det gjorde jag.
Och så skönt det var med en riktig sovmorgon i morse sen då! Vi började ju tio i tio, så jag kunde sova till kvart över åtta! Så skönt! När jag sover hemma kan jag aldrig ta sovmorgon längre än till typ sju, halv åtta, eftersom vi alltid börjar så jag måste åka med halv nio bussen. Så det var skönt.
I skolan gick det bra idag, faktiskt. Vi kom ganska långt med vårat projekt, och vi fick ett ja från sexårs. Så nu är det bara att köra på! Efter skolan åkte jag till linda för att umgås lite med henne. Det blev att gå en sväng till ica, för att hämta ut ngt paket. Och så kolla lite film ;D haha. KVart över nio tog jag bussen hem. Är ju beställningsbuss då, så jag hade beställt från Katrineholms resecentrum till bie affär. Meeeen, tror ni att han stanna där? Nix! Han stannade inte förräns IP, då en annan i bussen var tvungen att säga till att hon skulle av där! Så jag fick gå typ en kilometer hem! Kul. Inte! Kallt, mörkt, tungt och jag var TRÖTT.
Allt fick en lösning idag med. SKönt<3

Nu är det bara resten av veckan kvar, och fredag ser vi fram emot något enormt!

Nu ska jag sooooooova.
Gonatt!

Pussssss.

No bus - it sucks.

En seg söndag idag alltså. Finns inte så mycket att göra ute i lilla bie en sån dag. Svårt att ta sig till stan är det också, eftersom det inte går så bra med bussar. Jag somnade inte förrän vid typ fyra, halv fem i morse, så jag sov ganska länge idag. Gick inte upp förrän halv tre :S har haft skittråkigt hela dagen. Men nu ska jag iaf åka in till linda. Så nu ska jag packa och greja.

Hejs!


Sagoland

Jag hitta den här fina låten på ems blogg. Och den stämmer så jälva bra.

http://www.youtube.com/watch?v=32wWqHbIHpw

2008/01/31-2008/10/26.  Mitt livs mest underbara tid. <3 

 En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm
 


det känns inte bra alls.

Ja, klockan är mycket. Och det känns inte bra alls. Jag skulle åkt in till stan för att träffa ems, men pga vissa jävla omständigheter blev det inte så. Det blev att jag åkte in och träffade Felicia ist. Visst, jag hade kul. Men så dåligt samvete. Känns som jag bara skiter i dig.

Ems,

Vi har kommit varandra så nära, känns det som. Jag vill inte att det ska gå i spillror. Du är en av mina allra närmsta vänner. Du betyder så otroligt mycket för mig. Du finns alltid där när man behöver dig. Och jag finns alltid här för dig med. Det hoppas jag att du vet. Du kommer alltid vara min vän och jag kommer alltid finnas här för dig, no matter what. Vad som än hänt, kan du alltid komma till mig, det vet du gumman. För jag älskar dig. Jag är inte ute efter att ersätta ngn, eller ngt. Jag vill bara att våran vänskap ska bestå, vad som än händer.

<3


Massa, massa kläder och absolut nada pengar!

Jag har inte så mycket att göra, så jag kollade lite kläder på gina. Och sjävklart hittade jag hur mycket som helst! Och självklart har jag ju absolut inga pengar. Jag hoppas det finns kvar när mina pengar äntligen kommer.
Här är lite bilder.



Hittade en jättefin bh för bara 129 kr.


T-shirt med tryck.


Blå klänning med nacksnörning.


Blått långt linne.


Blå, figursydd ( såklart ) klänning.

Snygg hoodjacka som skulle sitta fint.


Snygga jeansleggings jag velat ha rätt länge.

En fin rosa klänning.


En liten väska jag gärna inköper!

En marinblå tunika.


En randig tröja man vill ha.

Strumbyxor. Behövliga!


Snygg tröja med lång ärm.

T-shirt med tryck.

 

Hittade hur mycket kläder som helst, men ska inte överväldiga er med miljoner bilder ;) Men för er som inte köpt present, som funderar på att göra det ( är ju självklart inget måste :P ), här har ni bra tips ;) Haha.




tjockisdag!

Igår var det partaj med ewis, ted och många fler. Började med att jag åkte in till stan fem i sju, till ewis. Fixade hår och smink, och sen kom ted också. Blev bjudna på ewis golvbullar ;) Mums! Vid nio gick vi för att möta upp teds "kompisägäng" som vi skulle parta med, haha. Och vi skulle gå ända till mariaberget! Tänk er. Det var mörkt, kallt, det blåste, det var skoooooog. Det var läskigt. Men vi kom dit och möttes av en ganska mysig "gängkänsla" av folket som satt runt brasan dom tänt. Det var mysigt. Men det sved inte så lite i ögonen av den förbaskade röken! Men vi hade det riktigt roligt ändå. Visst, det är alltid ngt som är mindre kul, men dom små dispyterna går inte att komma undan. Och som ewis sa, det är ju det roliga man kommer ihåg och kopplar till kvällen.
Lite senare bar det av ner till krogen. Bilturen dit var rätt skoj den med, haha.
Vi stannade inte på krogen så länge, och när vi kom hem var jag sjukt trött. Ted ville spela mastermind, men varken jag eller ewis orkade tänka, så det blev rose-marie som fick spela med honom, haha. Jag slockna ganska direkt när jag la mig och det var skönt. Mindre skönt var i morse när jag vaknade upp och var hungrig så magen skrek, och hade ont i huvudet. Vet inte om huvudvärken beror på gårdagen, förkylningen eller att jag sovit lite. Men men,  jag fortsatte iaf att sova ett tag medan ewis duschade och grejade. Hon väckte mig klockan ett, och jag hade fortfarande ont i huvudet. Jobbigt. Mamma ringde, och dom hämtade med mig hem. Stannade en sväng på willys, och jag blev tvungen att köpa massa godis, som jag nu sitter och smäller i mig. Inte bra. Men det är lördag och dagen efter, så jag får väl försöka klara mig undan mitt dåliga samvete.
Får se om det blir stan ikväll också. Kanske umgås lite med Ems. Hopaps på det.
Nu ska jag smälla i mig lite mer cola och fortsätta kika på tv. Extreme Slimmers heter det, det är helt sjukt!
Folk som väger typ trehundra kilo, och lyckas ta sig ner till "normalvikt". Sjukt.

Puss!

/ Becc´s

Partaj!

Herregud vad jag verkligen måste lämna in min otroligt skadade telefon! Den stänger av sig hela tiden, genägsknappen har valt att sluta funka, när jag pratar i telefon så hackar det som fan, och så har laddningsuttaget valt att lägga av! Det går fortfarande att ladda den, men USB-kabeln vill inte funka alls. Så jag måste pallra mig upp till elgiganten så den får lagas. Snart! Är ju inte så kul att sitta och betala på en telefon som är helt cp, och som jag antagligen snart kommer kasta sönder :)
Men nu har jag inte tid att sitta här längre. Nu måste jag fortsätta packa och fixa innan jag tar bussen in till stan klockan sju. För ikväll blir det party med Ewis! :)  <3


Puss!


End of pills!

Pissigt väder det har varit idag, då! Var rätt fint i morse när jag åkte till skolan, och en bit in på förmiddagen. Men så vände det och regnade sen hela dagen. Regnar väl fortfarande tror jag. Ibland är det skönt med regn, men det var inte vad jag ville ha idag! Men så blev det. Gick ganska fort i skolan idag ändå. Lektionerna är faktiskt ganska roliga, dom flesta. Så det går fort. Maten i matsalen idag var ju omänskligt äcklig, så det fick ju bli hallen då. Kändes inte bra att trycka i mig en massa fett när det är just det jag ska bli av med. Men jag var ju tvungen att äta nånting, när vi ändå gick till tjugo över tre.
Sista lektionen hade vi skapande verksamhet, och vi har kommit fram till att vi ska göra en teater, suck. Tänkte inte vara med och skådespela först. Men sen tänkte jag, att jag skådespelade ju faktiskt i musikalen i nian, och då stod jag t.o.m. ensam på scenen, inför typ sjuhundra pers, så varför skulle jag inte kunna göra det nu med. Nu är det ju ingen superseriös teater heller, direkt. En parodi på alice i underlandet, som vi ska spela upp för sär, bf1 och bf2. Det ska väl gå. Jag blev ju hattmakare, och han fikar ju tydligen. Så det ska väl inte vara så svårt!
Imorgon är det äntligen fredag också. Men då suger det ju att gå till halv fyra! Framför allt med matten som sista lektion. Jag fattar noll, och får inte direkt ngn hjälp heller. Det är bara emelie som är så snäll och förklarar så tröga jag också förstår hur man ska räkna ut 3<1+4x.  eller ngt ;)
Men eftersom vi läser det på distans så kan man ju faktiskt gå hem klockan två, och läsa lite hemma. Får nog bli så imorgon.
Nej nu vill sängen att jag tar bort datorn och försöker sova. Så jag ska nog satsa på det.
Natti!


Det kommer lösa sig, gumman<3


Cp

Just nu bara hatar  blogg.se!  gah!

sleepover and a cold

Halloj! Igår mådde jag som sagt skit, och jag hade en ganska lång diskussion med ewis om jag skulle stanna hemma eller inte. Och tänka sig, att så blev det! Halv sju i morse ringde mamma och väckte mig, då sa jag att jag kunde verkligen inte gå. Mådde rätt dåligt i morse faktiskt. Tio i åtta var jag ju tvungen att gå upp och ringa för att sjukanmäla mig. Sen gick jag och la mig igen, såklart. Sov till klockan ett. Gud vad det var skönt! Vankade runt där hemma och gjorde inte så mycket alls ^^ Blev tillslut iaf tillfrågad av ewis om jag ville följa med på en kort visit till vingåker, hehe. Så jag hoppade in i duschen och gjorde mig iordning, och åkte in till stan fem i sju, Mötte upp ewis och tog tjugo över sju bussen till vingåker. Dock ville vi inte sova kvar, så det blev tio i nio bussen hem igen. Och så sover jag kvar här. Trots att jag är förkyld ^^ Men det blir trevligt! Och imorgon ska jag gå till skolan, även om jag inte känner mig så superpigg. Men jag kan inte ligga hemma om jag inte har feber, plus att det är skolfoto! Det är ju det sista, då vill man ju vara med :)
Men nej, kanske ska återlämna datorn till dess efterlängtande ägare nu. hihi. Avnjuta lite pepsi innan jag kör igång ordentligt med nyttighetsgrejen igen. ( Fuskade ju såklart idag eftersom jag låg hemma ). Men imorgon börjar jag igen! Blir väl dock inga promenader på en liten stund, pga förkylningen. Är ju faktiskt inte bra att promenera/springa då!

Gonatt!

RSS 2.0