What have I done to fall so hard, for you?

Sista dagen på lovet imorgon, i princip. Sen helgen kvar bara, sen tillbaka till praktiken i fem veckor. Usch, jag vill inte! Känns inte direkt som att jag har gjort något vettigt på lovet. Flyttade ju förra helgen, men det är väl det enda! Känns som jag sovit bort varenda dag, uuuusch! Sitter uppe hela nätterna, som nu, och sover till typ ett, två eller t.o.m. tre på dagarna! Det är inge kul! =/
Idag gick jag inte upp förrän vid fyra. Visserligen var jag ute igår och mådde inte så bra dom gånger jag vakna, haha. Men ändå, var inte klar förrän klockan sex! Blev då hämtad av Empaan, och tog en tur till Lager 157. Där inhandlade jag

[x] Två långa baslinnen, ett vitt och ett svart.
[x] En lång tunnare tjocktröja.
[x] Två par svarta leggings.
[x] En kjol att ha till kortare tröjor och strumpbyxor.
[x] Ett par ljusgråa jeansleggings.
[x] Ett par mörka jeansleggings med slitningar, typ.

Blev lika fattig som vanligt när jag och empaan åker iväg, haha! Nej, det gick faktiskt inte på så mkt (: Skönt det! Blev till och med pengar kvar, hahaha!
Var hemma vid åtta, sprang upp till mig och fixa lite grejor. Sen åkte vi till stan, där jag mötte upp Jocke på donkan. Jag var så utsvulten så jag fick i mig en hel Qp Cheese meny! xD Usch, jag gillar inte ens McDonalds!
När jag tryckt i mig den där så tog vi Toyotan hem till mig. Vart ett jävla liv om vem som skulle koppla in dvdn, haha. Men det slutade med att det blev han iaf! =D Drog på Smala Sussie eftersom han tydligen inte sett den! Haha, det var roligt. Filmen tog slut, och jag var rätt trött xD Låg i sängen och bråka om huruvida han skulle åka hem eller inte, haha! Sluta iaf med att han åkte vid typ halv, tjugo i två. Men nu väntar ist ett samtal, haha!
Imorgon är det utgång med empaan som gäller! (Y)
Nej jag kanske ska försöka sova lite! Tänkte försöka ta mig upp innan ett imorgon, haha!
Godnattens.



BeccaaaaaaaaaaaaaaaaaN*

Dance your ass off, dude! (Y)

Igår var det utgång på Harrys som gällde! Åkte in till stan i största hast för att bli hämtad på station av emppan, åkte hem till henne och gjorde mig klar, sen fick vi skjuts av victor bort till johan, där förfesten skulle hållas. Hällde i mig mina cider lite för fort, haha. Sen fick vi skjuts av victor ner på stan, då vi inte orkade gå! Dansade ärslet av oss på Harrys, så sjukt kul det var! Slutade vid två, och då gick vi också ut, fan vad skönt det var att få luft! Var så äckligt varmt! Gick med två karlar en bit, dom ville ha med oss på efterfest men nejtack! Jag ringde victor i sista stund och tjatade som fan på honom att han skulle köra hem mig, trots att han sagt att han inte kunde det. Men vafan, jag ville verkligen inte vara kvar där ( och inte empaan heller, haha! ) så det kändes behövligt! Och han var så snäll och ställde upp. Tusen tack Victor, du är en ängel verkligen! Var hemma vid tre, och somna vid halv fem, fem. Lagom trött jag var idag!


Break break your heart

Tisdagen sprang förbi den med, usch! Det var tänkt så att Victor skulle tagit halv nio bussen hit och kommit och väckt mig, så att jag skulle komma upp skapligt, och för att umgås med honom! Men klockan åtta imorse fick jag ett väckande samtal från Victor som säger att han blivit kräksjuk =S. Uusch, stackarn! Så hit kom han inte idag, inte! Istället blev det att jag somnade om ett par gånger, och gick inte upp förrän typ halv två. Typiskt mig! Åt "frukost" vid två, gjorde mig iordning för att sticka in till stan med halv fyra bussen för att sen jobba mellan halv fem och halv sju. Blä! Jag hade verkligen ingen som helst lust att åka in! Men men, har man ett jobb att sköta så har man! Vid tre ringde iaf Empaan och frågade om jag inte ville åka med henne in till stan ist, och självklart ville jag det! Roligare att åka med henne ju! (: 
Kom till jobbet ganska precis till halv. Var klar strax innan halv sju, och bussen gick ju inte förrän kvart över, såklart! Alltid likadant, är det så att jag verkligen måste med kvart över sju bussen, då är jag alltid klar i tid, men är det så att jag har skjuts och inte behöver åka med den, då drar det alltid ut på tiden typ en halvtimme! Även fast jag tycker jag tar det lugnt när jag ska med bussen med, haha. Aja!
När jag var klar hade jag ingenting att göra förrän bussen skulle gå, så jag promenerade ner till resecentrum och det ångrar jag nästan! Fyfaaaan vad kallt! Jag trodde öronen skulle trilla av! Vettifan om det har varit såhär kallt på hela vintern! Usch! Kom ner vid typ tio i, så tog tjugo minuter att gå ungefär. Jag hade ingen lust att sitta ute och vänta på bussen direkt, så jag satte mig inne på tågstation. Och satan vad tågförseningar och inställda tåg det är! Varenda tåg på tavlan var typ en timme sent, minst! Stackars tågresare! Bussen kom iaf till slut, och vad konstigt det var! Jag hade satt mig på bussen och skulle hem, inget konstigt med det liksom. Tills jag såg buss 714 framför oss, då kändes det verkligen att vi flyttat! Usch =(

nej jag ska inte bli så långvarig här kanske. Imorgon vettifan vad som händer. Kanske ska ner till duveholmshallen och bugga lite, vem vet haha! Torsdag skulle jag åkt till Nrkp med Emma, men hon dissar som vanligt eftersom hon lyder bossens order! Hoppas jag kan ta mig dit iaf, har ju stämt träff med pappa!
På fredag blir det förhoppningsvis Eskilstuna & Lager 157 med Empaan! =)
Hon hade hittat mkt bra kläder där till bra priser sa hon, och jag behöver mkt bra kläder till mkt bra priser! (Y) haha.

Godnattens!



Becciis*

Tråkigt ger ett antal blogginlägg!

Jag har tråkigt, och jag har inte lyckats stänga av datorn och lägga mig heller! Ligger i sängen med datorn i knäet, kikar på 2 1/2 män, är inte särskilt trött. Ingen att prata med på msn heller! Lika bra att stänga av kanske!
Imorgon bitti kommer Victor hit och väcker mig vid nio. Trevligt!^^ Antingen är jag duktig och går upp då, eller så somnar vi om båda två, haha! Halv fyra tar jag iaf bussen in till stan för att jobba mellan halv fem och halv sju. Suck, jag vill inte! Antagligen kvart över sju bussen hem sen. Om jag inte hittar ngt att göra istan, haha.
Nej usch nu måste jag sova! Annars orkar jag aldrig upp!

Gonaaatt!


Bad boys.

Gaaaah, jag har supertråkigt! Känns som hela lovet bara kommer gååå =( Och gud, jag vill ha vindruvor och coola! Be mamma köpa det imorgon, ja!

Hejpa!

Så kallt så öronen trillar av ju!

Uuusch, vad kallt det är ute nu! Det känns som öronen ska trilla av när man är ute och går!
Robin åkte hem förut vid tio.. Och så gick jag och mötte Empaan en stund efter det. Vi begav oss till Statoil för att köpa lite godis, haha. Gick vidare därifrån och tog oss en liten tur runt husen, haha. Vi kom fram till att vi är ganska trötta på snön nu, faktiskt. Och varför ska det fortsätta komma en massa? Vi har ju ingen plats för det ändå! Det snöar dagarna i ända, och högarna växer, och vägarna krymper! Snart kommer väl bussarna också ställas in! Nej usch, nu är jag faktiskt trött på vintern. Nu tycker jag att våren kan få komma, och dra med sig en hel del värme och sooool! Så man slipper dra på sig alla dessa kläder, och dra fram vårjackan ist!
Nej usch, nu ska jag tjocka i mig lite mera popcorn och sitta en stund vid Msn. Sen ska jag nog fan krypa ner, dra på en film kanske! Nej justfan, har ju ingen dvd inkopplad! Aja, får bli Tv, haha!

Godnattens!

Beccis.

Ever since I was eight or nine, I´ve been standing on the shoreline.

Vaknade flera gånger imorse/förmiddags. Men gick upp vid ett. Gjorde inte ett skit. Sen kom Empaan över (: Vi plockade iordning lite i mitt rum, tack för hjälpen!
Så nu har jag fått upp lite filmer och skivor, glas och prydnadssaker.
Nu sitter jag och väntar på mat. Finns inte så mkt att göra egentligen, vill in till stan men vafan ska man göra där?! Robin kommer iaf hit om dryga timmen, och innan det ska jag väl försöka fixa lite till här hemma så det ser någorlunda bra ut. Äta mat ska jag hinna också.
Usch, hatar att sitta inne hela dagarna! Blir rastlös och deprimerad förfan!
Nej nu ropar mamma att det är mat, så ska väl äta lite. Bacon och broccoligratäng, mums!

Later!


Saknar dig. Saknar din famn, din värme. Saknar våran tid, S.<3


Förlåt<3


Beccis.

Från Biebo till Flensbo på en dag.

Ja nu är flytten klar. Ojojoj, kämpigt har det varit!
Gick upp klockan nio igår morse, började direkt att riva iordning i mitt rum. Packade ner allting som var kvar, skruvade ner hyllor, och såna grejor. Jag och victor körde typ tre lass mef grejor, och mamma och dom körde resten. Höll på hela dagen gjorde vi! Men tillslut blev vi iaf klara. Tack så jättemkt för hjälpen victor!<3
Efter sista lasset stannade vi kvar här i Flen och möblerade mitt rum och gjorde lite iordning. På kvällen bjöds det på fest hemma hos Marcos. Började väldigt trevligt =) Trevligt folk. Men hans ljud slutade funka, så vi sprang in till hans mamma, som hade fest i lägenheten bredvid, haha. Där var det trevligt folk, träffade bl.a. Pyret! =D Henne har jag inte sett sen jag var typ sex, sju år så det var inte igår! Ska upp dit någon dag :)
Efter mycket strul inatt, fick jag skjuts hem av A. Tack! Kom hem vid tre, somnade typ halv fyra. Och så vaknade jag tjugo över fem i eftermiddags :S Har inte gjort någonting idag. Kollat tv och suttit vid datan.

Imorgon ska jag plocka iordning lite här i rummet, med kläder och skit. Så får vi se vad dagen bjuder på!

Hejpa.

Beccis.

Dagen utan slut, lr?

Ja det är ungefär så tisdagar känns nufötiden. Praktiserar från 8:30-15:30, 16:00. Sen mellan 16:30-18:30 är det jobba som gäller. Puh! Skönt att komma hem iaf!
Det är vad som hänt idag, hahaha. Imorgon åker jag in som vanligt, hoppar förhoppningsvis av vid willys, köper cooola och gott till bussresan, och blir förhoppningsvis upplockad av Empaan =) Är ju så att vi ska till Stockholm med klassen imorgon, suck. Är inte hemma förrän halv elva, elva imorgon kväll. Gaaaaaah, jobbigt. Sen upp och jobba hela dagen med små livliga barn på torsdag. Och inte får vi någe kompledigt heller. Kul! OCh skitigt hår har jag, och inte hinner jag tvätta det imorn heller. uuuuuch! Nej nu ska vi vara positiva. Flyttar på lördag ( eller vänta, det var ju inget positivt?! =0  ) och på fredag blir jag bjuden på party. Gratis dricka! (Y)  Får se hur bra jag lyckas komma upp klockan sju på lördag, haha!




Old pic, y´all!



Puss!


Here I am, what are you waiting for?

Tänkte slänga in lite bilder från förfesten i fredags, eftersom jag var lat och inte orkade det när jag slängde in det inlägget!



Becca börjar komma igång, och håller hårt i sitt vin!


snygg!


Emma.


Tack! :*


Denna snygga bild får avsluta den kvällen. Man ska bjuda på sig själv!

Partyweekend.

I fredags var det utgång. Emma kom hit, vi förfesta på mitt vin hemma hos mig framför datorn med roliga minnen och bra musik. Victor kom sen och hämtade oss och skjutsade in oss till stan, till krogen. Där mötte vi Sandra, Matte och Empaan =) Picasso hade öppningspremiär för sin nya look, riktigt fräscht! Där spenderades största delen av kvällen, med sjukt mkt dans. Hade fan träningsvärk i lördasgs, haha. Hela kvällen var helt underbar. Ville aldrig den skulle ta slut. Tack!
Vid två skjutsade victor hem mig och emma hem till mig. Då var det godnatt!

Lördagen sov vi länge, emma åkte hem vid två. Sen på kvällen var det utgång igen. Denna gång med hagge, henke och ngra fler. Var väl sådär till en början. Träffade trevliga J iaf, så jag hade ngn att prata med!
Sen lämna hagge mig och stack till statt, så jag mötte upp Empaan på lilla! Tack!
Kvällen slutade iaf relativt bra. Tog nattbussen hem och då var det godnatt!

Söndagen blev det att skruva ner databord och packa och greja ^^ Så nu har jag i princip inget kvar att packa =D 

Bra helg blev det. Tack alla!


Pusshejsansvejsan!

(Y)



Tonight, people! (Y)

Mr. Rock n´ Roll.

And you´re singing the songs thinking this is the life..

Sitter och pimplar lite viiiin med liilla Emmaemmaemma =D
snart ska vi bege oss in till staaden för att ta en sväng på kroogen! Träffa Matte och bästa Empaan ska vi göra =D
Hörs en annan daaag!
Trevlig kväll.

Puuuuss!


Puss gumman :*

Puss, typ.


Hon kommer med solsken till mig!

Nej av den här dagen verkar det inte bli någon riktig dag! Vaknade tjugo i ett, typ. Skulle ju åkt in till stan och följt med för att fira Maria, men så blev det ju inte. Har bara suttit vid datan hela dagen, haha. Men det får man faktiskt göra på söndagar!
Mamma fyllde som sagt år igår så då var det fest. Emma var också här, och sov kvar. Så idag är vi lite sega. Funderade på att åka in till stan och handla åt mamma, för att ha något att göra, men hon ville tydligen inte ha våran hjälp, haha.
Så jag har fått ett ryck och sagt att vi ska plugga istället! Emma har inte med sig några böcker, men jag har bokstavligt talat hela skåpet hemma, så det ska nog gå att lösa ändå!

Jag är väldigt rastlös känner jag. Rätt uttråkad. Men leendet på läpparna blev bredare när jag kikade ut genom fönstret och såg en klarblå himmel, soooool och massa snö. Det är så underbart!

Nej nu ska jag slita Emma från datorn och börja göra lite nytta. Vad sägs som att skriva en bokrecension eller två? Jo men det låter bra det!

Puuuss.


Beccis.

:*

Jag älskar dig mamma<3

Grattis mamma, du är bäst! <3

Igår kväll åkte jag in till stan för att träffa isa och ewis en sväng. Det var sjukt längesen, så det var trevligt! =D Kikade på film hemma hos ewis med henne, Isa, Linus, Stefan och Mogge =) Sen promenerade jag och Isa hem till henne för att käka mackor, dricka te, kolla på Solsidan och sen sooova =D
Vid tolv imorse blev jag hämtad av mamma, som körde mig bort till brogränd där jag skulle hjälpa Emma att vara barnvakt till Johan och André. Lite jobbigt var det, men gick bra ändå =)
Halv sju gick vi ner på stan, jag köpte en present till mamma som fyller idag, och sen åkte vi med kvart över sju bussen hem.
Här hemma väntades det party med mamma, Benny, Rogga och Marita! =) Gjorde mig snabbt iordning, och så var festen igång :) Har varit riktigt trevlig faktiskt, med god dricka, bra musik och en glad mamma, såklart =)
Trots sina små dispyter så blev det en lyckad dag =)
Nu ligger jag i sängen och tjockar i mig en massa popcorn och coooola, och snackar med Empaan. Funderar på att sova ganska snart ändå, börjar faktiskt bli lite trötter!
Ska fortsätta tjocka en stund till.
God natt!

Pussis.

Grattis på födelsedagen mamma. Jag älskar dig! <3

Beccis /.

downhill



Jaa, jo men läsarna minskar i antal när man inte skriver så ofta, eller intressant! haha.

Radio nowhere and a photographed clown.

Nu har Beccis varit riktigt duktig faktiskt! Har gjort tolv frågor, av 23 eller 25, kommer inte ihåg haha. Så har bara hälften kvar. Bra jobbat! Resten ska jag göra klart imorgon. Ska ta ett ryck imorgon och plugga som en jude, och fixa lite på rummet. Rensa det sista inför flytten och så. Har säkert en del skitsaker som jag kan slänga ner i kartonger redan nu, så har jag nästan allt gjort sen när vi flyttar, om fjorton dagar.

Igår var jag förresten på besök på min kommande praktikplats, och det verkade ganska bra ändå :) Ska vara på dagis på skogsborg. Börjar på måndag, halv nio. Hoppas det funkar bra!

Nej man kanske skulle ta och sova lite? haha. Klockan är tio i två och jag är faktiskt rätt trött. Och hungrig! Men neh, det får nog vänta till frukosten, haha.

Godnatt!

Pussss.


Fy fan för snö!

usch vad jag hatar snön just nu! Det har varit sjukt mycket snö ända sen jul, det räcker nu! Visst, det var jättemysigt lver jul och nyår, och jullovet. Men nu räcker det fan! Jag vet att det bara är februari, men ändå. Det går ju knappt att gå ute! Och ännu mindre åka bil, haha. Vettifan hur många jag har sett ute i stan som fastnat! Tycker dom är extremt dåliga på att sköta sitt jobb dom där plognissarna! Dom plogar ju inte direkt där det verkligen behövs. Neej dom tar dom stora vägarna, där snön smälter av sig självt. Dom små vägarna i stan där det bildas meterhöga högar med modd, det skiter dom i! Gaah så störande.

Har precis skrivit en lista på allt jag har att göra i skolan, mindre kuul! Men nu sitter jag iaf och sliter med frågorna i religion, som det blir prov på, nu på fredag. Ska verkligen ta tag i skolan nu och göra klart allt jävla skit. Jaa jag vet att det brukar låta så och sen inte hända någonting. Men nu har jag liksom sista chansen. Går liksom ut till sommarn! Så nu jädrar ska det bli en liten pluggis av Beccis :A
Empaan har lovat att hjälpa mig med rapporten, så hjälper jag henne med montissori och ngt mer, kommer inte ihåg vad det var xD Hon skulle hjälpa mig med religionsfrågorna också, men än så länge klarar jag dom själv! ;)

Nej nu ska jag fortsätta.
Sörja över att jasg måste tacka nej till jobbet.
Fan, det suger.
Ville ha det.
Behövde ha det!

God natt!
Puuuss!

/ Beccis

Kryssning ffs!

ja nu är man hemma från den så länge omtalade kryssningen. Fyfan vad kul det var!
Åkte upp till stockholm kvart över två i torsdags, kom upp typ tjugo över tre, halv fyra. Gick runt lite på stan, och käkade i kungshallen. Sen tog vi tunnelbanan till Värtahamnen, varifrån båten skulle avgå. Kom dit typ halv sex. Fick ju sitta där ett tag då båten gick halv åtta, men skitsamma! Vi kom ombord, hittade hytterna, dumpade grejorna och så direkt ner till tax free för att inhandla kvällens dricka! Sen gjorde vi oss iordning, sen var det fest!
Och såklart så drogs ju hela korridoren till våran hytt, eftersom jag varit så snäll och släpat med ljudet, haha!
Höll igång till halv fem på morgonen eller nåt. Tror klockan var runt fem när jag äntligen kom i säng. Men fick inte sova alltför länge, för kvart över fem blev jag väckt av empaan, som ville ut och gå en sväng och jag skulle med! ^^ Så en sväng ut på däck blev det, i kylan. Brrr! Men blev inte så långvarigt, så jag fick sova sen igen, haha!

Morgonen därpå blev jag väckt, igen. Ramlade in en massa människor, och det var fanimej inge kul! Jag mådde piss, rent ut sagt. haha. Men jag pallrade mig upp!
Dagen blev rätt seg. Men fram emot kvällen, innan vi gick iland, när allting var nerpackat och klart och så, då blev vi partysugna igen! ^^ Så då tog vi faktiskt varsin cider ;D

Kvart över sex gick vi iland. Meningen var att vi skulle åkt med tåget hem kvart över sju. Men så blev det inte! Först var det försenat, senare och senare hela tiden. Sen gick det tydligen inte. Så skulle vi åka med fem över tio tåget hem, men vi rullade inte från stationen förrän straxt efter tolv! Så fem timmar fick vi vänta, kuuul! Halv två var vi hemma i stan, och vi skulle varit hemma halv nio. Yey!
Blev hämtad av Victor, som körde mig hem. Slocknade typ direkt när jag kom hem, haha.

Lördagen bar det av in till stan och till Lilla, det var trevligt! Träffadde mkt kul folk :)
Söndagen sov jag bort, haah! Sov till typ fyra ^^ Så då hände inte mkt!
Och idag har jag varit i skolan, sen en sväng hem till Linda, Glenn och Sara :) Kul!
Neeh nu ska jag äta cheeseballz och dricka cola! (Y) Och försöka göra nåt överseende med hur mkt jag har att göra!

Puss va.

Becciis /.

RSS 2.0