Torsdag.

Feeeeck! Jag är ganska irriterad på blogg.se just nu måste jag säga! Jag satt igår, och skrev ett relativt långt inlägg, som jag lade ner mycket tänkade på ;D Det var ett superbra inlägg. Och så publiceras det inte! Gaaaah! Och nu kommer jag ju så klart inte ihåg vad jag skrev. Bajs på det! Men jag får väl föröska se positivt på allt annat.
Som att det är toorsdag idag tillexempel! :) Det innebär ju; badhuset med Emma. Sen hem och träffa syster :) Och så packa, så klart. Och så soooova, och vakna imorgon och veta att det är FREDAG! :D Då åker jag till världens bästa! <3


Bästa helgen ever.

I helgen har jag varit med världens bästa pojke. Vi har haft det hur jävla bra och mysigt som helst! Vill att det ska vara så varje gång vi ses, älskling! Du har verkligen varit mysunderbar :*  Sju månader har det gått nu. Oj oj oj. Jag längtar till våran ett-års-dag, älsk. Hoppas det blir som vi pratat om :)
Idag är det bara måndag, och det är hela fyra dagar tills jag får träffa dig igen :(  Men jag får tänka positivt. Fyra dagar är väl kanske inte så mkt egentligen ^^ Framför allt inte när man går i skolan hela dagarna och har läxor så det står en upp i halsen! Då går dagarna ganska fort, ändå. Men det finns vissa tillfällen då jag inte vill annat än att du ska sätta dig i bilen och komma hit och hämta mig. Ta med mig någonstans, där det bara är du och jag. Inga jävla problem och skit.
Du vet att du betyder mer än allt för mig. Och det kommer aldrig finnas någon annan än dig för mig, älsk. Aldrig. Du gör mig hel!

Jag älskar dig<3

RSS 2.0