meckamicka - inte normalt

Klockan är sex på morgonen, och jag har inte gått och lagt mig än. Det känns inte alltför bra! Hade jag som jag brukar, kunnat gå och lägga mig och sova hela dagen, så hade ju det inte varit några som helst problem. Men nu är det så att jag börjar jobba klockan halv åtta, till halv fyra i eftermiddag. Det är åtta timmar. Hur ska jag klara det? Och på det ska jag dessutom åka till Linköping för middag och utekväll. Jag har inte den blekaste om hur jag ska klara detta, men det får väl visa sig. Somnar jag, ja då gör jag det! Jag får passa på att sova en halvtimme på min rast sen, det lär jag ju behöva! Haha! Nej, nu väntas Victor komma hem, och då ska jag vara så elak att slänga upp alla mina kläder i sängen, så han inte får sova, hihi! Jag är så elak av mig! =D Men han har ju varit elak och haft min väska i bilen hela natten, på jobbet! Och han sa att han skulle köra mig till jobbet sen, och då måste han ju hålla sig vaken? Så jag känner att jag får vara lite elak, tihi !

Det är ganska sjukt om man tänker efter. Jag har varit vaken sen klockan sex igår kväll, och jag är inte ens trött? Det kan ju inte vara ens i närheten av normalt?! När man tänker på det, kanske det inte är så konstigt att jag emellanåt drabbas av outhärdlig huvudvärk och ont i magen? Jag menar, att inte sova alls, och äta ungefär lika mycket, under ett dygn, är inte speciellt bra för den stackars människokroppen har jag hört. Det kanske är dags att ta tag i sitt liv ordentligt, och försöka få in lite tråkiga, dock viktiga och nödvändiga, rutiner? Jag tror visst det.

Satt och kikade igenom alla missade avsnitt av Idol för en stund sen. Det är väl ungefär vad jag har pysslat med hela natten. Dom har kommit en bra bit i tävlingen, och jag har mina favoriter. Det är många jag mer än gärna skulle vilja se i Idol-finalen den 10 december i år ! Som jag för övrigt ska åka och se på i glooooben! sug på den, haha!
Jag har ju under ett antal år sagt att "faan, det vore en grej att söka till Idol alltså!" Och jag har inte hört annat än att jag verkligen borde göra det, från mina vänner. Visst, det vore en sjujävla upplevelse alltså. Och även om jag tycker att jag sjunger inte alltför illa, så krävs det nog en heeeel del självförtroende för att klara av att ställa sig och sjunga, ensam, utan musik, inför den stenhårda Idoljuryn, och alla andra dryga 8 miljoner som kollar! Haha, nej det är nog inget för mig. Hittar jag självförtroendet, modet och rätt låt så, ja kanske om några år. Men inte än.

Nu kom den skrovlande Mazdan hem hör jag. Ska slänga upp lite kläder i sängen och vara elak mot snyggisVictor nu, tihi!kan inte säga annat än SAKNAD när jag ser denna bild.Pussss!

meckamicka - nästan för bra.

Kom på att jag inte packat väskan inför imorgon, så det skulle jag göra nu tänkte jag. Tills jag kom på att väskan ligger i bilen, som victor har på jobbet. Bra Beccan! Vet inte riktigt hur det ska gå. Får försöka slänga ihop allting när jag kommer hem från jobbet imorgon eller nåt. Eller så slänger jag ner allt skit från stolen och lägger fram allt där! :)

Sitter med Emma i telefonen, försöker planera lite inför helgen. Åker ju dit imorgon. Meningen var att jag skulle åka till Jonte på lördag, och träffa Mari och alla. Men eftersom jag inte direkt är pigg, så struntar jag nog i det. Jag tar det nästa fredag - lördag istället. Jonte var ju bortbjuden på lördag också, så nu kan han gå på det :)
Blir istället en helkväll med emma i lägenheten på Väpnaregatan 13, mohaha.
Känner inte att jag har något mer vettigt att skriva just nu, så ska packa istället. Återkommer möjligtvis senare.

Tja!


meckamicka - något jag aldrig trott.

Vad hittar man på en sån här dag? jag sitter inne i lägenheten i min ensamhet, och vill inte direkt gå utanför dörren. För det första är det askonstigt väder, regn och sol.  för det andra lär jag ju inte hitta tillbaka hem, haha!
Gårdagskvällen bjöd på både glädje, frustration och sorg. Började med att mitt tåg var tjguo minuter förseat, men det gjorde inte så mkt. Men sen fick vi tydligen inte åka tåg ända fram, utan fick byta till buss i norrköping, till linköping. Mindre kul! Var iaf framme vid halv nio, då jag blev mött av emma och jörgen. Vi gick till någon resturang och käka kebab, som smakade lite suspekt, men gick ner. Tack för maten! Sen begav vi oss till Skäggetorp, i en bil som ville allt annat än att funka. Men fram kom vi! här blev det att snabbt göra sig iordning, för att sedan påbörja kvällens festligheter. Det blev en hel del singstar också, det var kul! Längesen jag körde det, haha. det blev sent som vanligt, och kvällen slutade som den nuförtiden brukar göra när jag är ute med emma. Sorgligt. Men det var bara att bita tag i det sura äpplet och försöka vara trevlig. Och det funkade nog tillslut.

Idag sa vi hejdå till emma vid bussen, och jag sitter nu här, medan jah är iväg och gör nåt annat. Har fortfarande inte kommit på vad jag ka göra, men det visar sig! Har iaf diskat som jag skulle!

Puss.

meckamicka - unga pojkar och äldre män!

Sitter i sängen med datorn i knäet, med nymålade naglar. Ska skriva packlista och packa, för imorgon efter jobbet sticker jag till Linköping! Ska bli så trevligt! Emma och JAH möter upp mig vid tåget, så drar vi och käkar ute någonstans, sen hem till Skäggetorp för lite party. Och mys. Jag är nervös !
Imorgon är det sista dagen på jobbet :( Sen vet jag inte när jag får komma tillbaka, OM jag får det. Hatar det.

Hittar inte min hårborste, fan!

Hej!

meckamicka - den gamla, brabrabra tiden.

Ja, tanken var ju för ett tag sen att jag skulle dissa den här bloggen, och använda min nya. Men jag har en känsla av att jag kommer börja skriva här igen.
Satt precis och läste igenom en hel del gamla inlägg, och det får mig verkligen att vilja gråta. Jag saknar det gamla så mycket. Det jag saknar allra mest just nu, förutom oss, är faktiskt Isa. Det har inte gått en dag utan att jag tänkt på varför det blivit såhär. Jag saknar min vän. Jag vill inte ha det såhär. Jag ska dra arselt ur vagnen och förklara det för henne. Jag kan också ändra på saker och ting hos mig själv, men för att kunna göra det måste jag ju få en chans?!


Klockan är halv sex, och snart kommer Victor hem. Jag kanske borde sova för sex timmar sen?!
Jag ska nämligen upp rätt skapligt, och ta mig en lång promenad med Empan. Är det tänkt iaf. Om vi orkar upp och ut eller inte återstår att se! På tal om Empan så vill jag dra iväg på en sån där gudomligt trevlig impulskryssning snart igen! Jag får ju ganska mycket lön nu i september, så det skulle ju passa finemang!

Klockan två idag ska jag infinna mig vid resecentrum för att möta upp mamma och ta emot lite pengar. Behövligt! Dom behöver jag hålla i ordentligt, för på fredag tar jag mig en tripp till Linköping och hälsar på Emma. Går det som det är sagt, ska jag inhandla mig en ny klänning på MQ, att ha på mig på krogrundan vi ska dra med Jörgen! 
Men åker nog hem på lördag, för då fyller Empan år! Och på fredag är ju Ewis beräknad också. Ingen panik, allt på en gång! Jag förstår inte var all tid har tagit vägen riktigt.! 

Tjottahejti,  

Det är ingen idé att springa, för livet kommer ikapp dig, så småningom.

Jag är inte riktigt säker på varför, men kände att jag ville slänga in ett inlägg här också. Kanske vill jag inte att det första jag ser när jag klickar mig in här, är det sorgliga inlägg om the breakup, jag vet inte. Troligen så är det så.
Det stämmer iaf fortfarande, men med grymt stora skillnader.


Idag är det den 7 september. Eller egentligen 6, men eftersom att klockan är efter tolv så, ja!
Det är nästan exakt tre månader sen jag tog studenten, och jag vet fortfarande inte vad jag vill göra med mitt liv. Det är hemskt. Jag har haft en hel del jobb under sommarens gång, på helt olika ställen. Har haft två städjobb, ett jobb på en restaurang/gästgiveri där jag städat hotellrum, skött disken, och tagit emot beställningar/serverat mat. Och nästa vecka jobbar jag dom sista dagarna på förskolan ute i Bie. Mer utspridda jobb än så kan man nog inte ha?!
Jag har iaf trivts super på förskolan. Jag kämpar idelt för att få förlängt där, trivs med mina små bin!
Under sommaren har jag inte riktigt känt att jag tagit studenten. Främst för att jag jobbat och varit ledig om vartannat hela sommaren, precis som mina vänner. Men för några veckor sen, när skolan började igen, och jag var en bland dom få som faktiskt vara ledig om dagarna, började det kännas på riktigt. Alla går och lägger sig och går uppp tidigt för att spendera en sisådär sex, sju, åtta timmar i skolan. Medan jag egentligen inte gör ett piss. Det är nu det går upp för mig, att jag ska aldrig mera tillbaka till skolan. Det är fortfarande ganska overkligt egentligen. Det känns fortfarande som att jag har ett långt sommarlov utan slut. Jag klagade, som alla andra, en hel del när jag gick i skolan, om att allt var så jobbigt. Men jag känner nu, att herregud vad jag saknar skolan! Jag saknar att veta att jag behöver sätta mig ner och plugga när jag kommer hem på eftermiddagen. Och då var det ändå det jag klagade mest över under skoltiden, plugget hemma. Men jag saknar det något enormt. Jag skickade in en ansökan till högskolan, till förskolelärareutbildningen, men allting var konstigt och fel, så den kom in för sent. Jag stod som reserv fem, och lite senare reserv tre. Men mer än så har jag inte fått till svar, och eftersom vi nu är inne i september tvivlar jag på att det kommer bli något mer än så. Men jag har funderat en hel del, och jag ska nog söka högskola till hösten iallafall. Jag trivs ju som förskolelärare just nu, och är utbildad barnskötare, vilket såklart inte räcker i dagens läge. Så varför inte söka en högskoleutbildning till förskolelärare? Det vore ju toppen! Jag menar, får jag sen för mig att byta jobb eller så, så har jag ju ändå utbildningen med mig i ryggsäcken, och det gör ju mer nytta än skada?!
Jag ska sova på saken, och tänka igenom det ordentligt. Sen lite senare blir det nog en ansökan till högskolan!

Godnatt!

RSS 2.0