21.44

Hon orkar inte mera nu. Hon vet inte varför det är som det är. Men hon vill inte att det ska vara så längre. Hon vet att det egentligen bara är hon själv som kan göra något åt saken, men hon vet fortfarande inte vad hon ska göra. Och hon klarar det inte ensam. Även fast hon kanske måste det. Men hon försöker få den hjälp hon kan. Och det är inte mycket. Men det är allt hon får.
Den lilla flickan sitter dag ut och dag in, och funderar. Men det hjälper inte. Hon måste ta steget, och klara det på egen hand den här gången. Hon hoppas på att hon kan klara detta själv, men jag vet, innerst inne. Att det kan jag inte. Jag behöver din hjälp.

<3


Älskling <3

Jag är så lycklig att få älska just Dig. Så lycklig att ha dig vid min sida. Jag är så lycklig när jag är med dig. Saknaden av dig när du inte är vid min sida, är oändligt stor. Den går inte att beskriva i ord! Du vet att jag aldrig skulle göra något för att såra dig, älskling! Jag älskar dig mer än något annat på denna jord! Ett liv utan dig, är definitivt inte ett liv värt att leva! Lämnar du mig, så dör jag! Det gör jag!

Jag Älskar Dig Robert <3

RSS 2.0