Vi körde ett lass med förkylning till vingåker.

Fredags var en snurrig dag. Mamma och benny var på kryssning med mammas jobb, så jag skulle ha en liten mysigt fest med typ tio pers hade jag tänkt. Men det slutade med att vi skulle vara typ tre stycken, så jag ställde in den ist. Sen blev jag medbjuden på en fest i stan, av ems. Och det såg jag verkligen fram emot, då vi inte festat ihop på alldeles för länge. Men så blev det ju såklart inte til slut iaf. Så jag bjöd hit isa och ewis på en liten tacokväll med film och övernattning : )  Och det blev mys! (:  Fem över två tog dom bussen in till stan igen. Jag sprang runt här hemma som värsta hemmafrun och gjorde massa sysslor, samtidigt som jag gjorde mig själv iordning. Halv sex tog jag bussen in till stan för att möta upp ewis, och sedan tio i sex ta bussen till vingåker och thomas. Isa hoppade på bussen i nävertorp, för att också åka till vingåker, till sin jockepocke. Ewis, jag och thomas körde lite Buzz igår, som tydligen skulle vara ett barnspel, men det var inte lätt det inte! Och vi kunde ju bara inte undgå dom gamla "traditionerna", så vi var ju tvugna att äta kladdkaka! ;) Sen kom andreas och joina oss en sväng. Han fick sig också en bit kladdkaka ;) Haha. Sen blev det lite film :) Vi försökte desperat få andreas att sova kvar med oss, men nehedå, det gick han inte med på. Visserligen skulle han ju upp och jobba, men ^^ Iaf. Och idag vaknade jag upp och mådde så fruktansvärt bra! Not. Hur täppt i näsan som helst och astung i huvudet. Och så har det väl sett ut resten av dagen med. Jag kände mig inte så trevlig sista tiden idag, mådde så piss. Toksvettades och frös ihjäl om vartannat, även fast det aldrig var särskilt varmt, eller kallt. Vi tog oss iaf ut, och bort till Ica, där thomas köpte cola, och sen ut i världens regnskur, som kommit från den soliga, blåa himmel som var när vi gick in i affären. Sen gick vi vidare till pizzeria viking för att köpa mat. Jaa jag vet, det är jättebra för mig att trycka i mig en massa fett när jag försöker gå ner i vikt. Men det är faktiskt söndag, vi var ´hungriga, och ingen orkade laga mat. Så jag unnade mig det. Jag ska köra på ordentligt i veckan ist. Om inte min förkylning hindrar mig, vilket jag är mkt rädd för. Vi fick sen iaf skjuts hem, och så gjorde vi ingenting, haha. Ewis övertalade bra och det blev lite studsmatta tillslut ^^ Sen var det dags att ge sig ner till bussen, och åka hem. Blev hämtad av mamma i stan. Käkade upp den sista tacosen då, sen har jag suttit här. Och jag sitter fortfarande kvar, och hoppas fortfarande på att jag ska få skyhög feber så jag kan vara hemma och vila lite!

Imorgon blir det iaf att träffa ewis igen =D Lägga in lite bilder som vi tog idag, på hennes dator, eftersom min har valt att mina USB-uttag ska sluta funktionera. Så lånar hennes lite. Sen vet jag inte vad vi hittar på, eftersom ingen av oss direkt har ngra pengar. Men det blir skoj att bara umgås (:

Om man kanske skulle försöka ta tag i livets problem, och sen kanske få lite sömn.

Tja!


puss! :*


Time goes by, every day.

Usch, nu har ju skolan börjat igen. Det är skönt med rutiner igen, men det är fan inte skönt att gå upp sex varje morgon! Fy vad jag avskyr det. Jag är så trött om dagarna, så jag börjar undra om man är samma person som innan skolan börja, haha. Men det är kanske inte så konstigt kanske, vi går till typ halv fyra, kvart i fyra, varje dag :( Det suger! Men men, inte så mkt att göra åt.

Idag var jag iaf med emelie en stund efter skolan (: eller ja, jag åkte med när hon övningskörde. Hon är jätteduktig ju! =D Fick skjuts hem av henne, haha. Dock hade jag kanske velat följa med tll e-tuna men :Å Så blev det inte.


Imorgon åker mamma på kryssning, igen. Utan mig såklart. Tanken var att jag skulle ha en liten fest här hemma, men som vanligt så blev det helt misslyckat, så det blir inget av med det. Ist blev jag medbjuden på en fest i stan med ems (: men dit kan jag tydligen inte heller gå... Så jag vet inte vad jag ska göra imorn. Har försökt få ut ewis och isa hit, på en liten tacokväll med film och övernattning :) Så det hoppas vi på just nu!


Tjingeling!


Häpp! Häpp! Häpp!

Jaha, klockan är halv tolv, och bara sex och en halv timme innan man måste upp för att göra sig iordning och ta sig till skolan. Sitter här och är faktiskt ganska nöjd med mig själv. Jag åt en nyttig frukost, i form av "nyttighetsflingor" med mjölk, grovt fullkornsbröd med lättleverpastej, och vatten. Sen till lunch, ( som blev vid halv fyra ) åt jag makaroner och köttfärssås, morötter och champinjoner, och drack mjölk ( för första gången på alldeles för länge! ) till det! Sen ville jag ha lite kvällsmat, innan klockan blev för mycket, så jag åt vid halv åtta kanske. Då blev det återigen nyttighetsflingor med mjölk, grovt fullkornsbröd med lättleverpastej och vatten. Sen tog jag faktiskt lite granna lättdryck, för jag var sugen på ngt. Det är lätt att det blir så när man har en skål med chips som står framme förstår ni! Men dom slängde jag faktiskt ut. Sen, tjugo över nio, ( ja det blev lite sent, jag vet. ), mötte jag upp Hanna vid skolan, för att ta en promenad med lite jogging. Well, någon jogging blev det inte, men vi gick i rask takt i fyrtio minuter :) Vi fastnade typ fem minuter vid en grind till en kohage, vi var inte säkra på om vi skulle gå igenom eller vända, för vi visste inte om det var ngra kor där. Men vi chansade tillslut och gick igenom, utan några otäcka möten med gigantiska kor :) Tillbaka var vi väl vid dtrax efter tio, men vi fastnade utanför mig, så klockan blev tio i elva innan vi insåg att vi faktiskt måste hem ^^
Men imorn ska vi ut igen! Och då ska vi försöka oss på lite jogging också, haha. Hoppas på att det inte blir för sent bara, med tanke på skolan och allt det där roliga. Men nej, man kanske skulle börja tänka på att faktiskt krypa ner i den varma sängen och värma fötterna, och försöka få lite sömn. Måste ju upp och hinna fixa, och äta, min nyttiga frukost =D Sen så hoppas vi på att allt blir bra imorgon. Att lärarna inte får några utbrott, att schemat är super, och allt sånt.

Natti!

BeccaN



alla är väl glada för att skolan börjar! ´aight?


J<3


vem man kan lita på.

Vem man kan lita på.


Jag hade gett upp hoppet på att hitta nån som du.
Fler gånger tidigare har mitt hjärta gått i tu.
Länge har jag undrat om det funints någon tur.
Kan moll bli dur?
Det tog tid att börja om, försöka en gång till.
Allting snurrade, mina tankar stod inte still.
Sårad blev jag återigen, sa jag orkar inte nu.
Men då kom du.

Du fick mig att le, du fick mig att stå.
Du fick mig att se vem man kan lita på.
Du öppnade mig, min mur rev du ner.
Du är min sol när det är regn jag ser.

Sedan första gången som du tittade på mig,
har mitt hjärta sagt, det är nåt speciellt med dig.
Allt du gör och allt du säger, känns så himla rätt.
Och allt blir lätt.

Du fick mig att le, du fick mig att stå.
Du fick mig att se vem man kan lita på.
Du öppnade mig, min mur rev du ner.
Du är min sol när det är regn jag ser.

Men vad ska jag göra för att inte mista dig?
Tänk om du kunde höra alla tankar inom mig.
Då skulle du förstå mig utan meningslösa ord.

Du fick mig att le, du fick mig att stå.
Du fick mig att se vem man kan lita på.
Du öppnade mig, min mur rev du ner.
Du är min sol när det är regn jag ser.

Du fick mig att le, du fick mig att stå.
Du fick mig att se vem man kan lita på.
Du öppnade mig, min mur rev du ner.
Du är min sol när det är regn jag ser.

J<3


Bloggdesign!

Just nu är min blogg väldans rosa, ja jag vet. Men det kommer snart att ändras! Så stör er inte alltför mkt på det! ;)

Cored in the darkness and drowned in the sea.

Ojsan hejsan! Nu känner jag mig duktig. Jag har gjort ett eget work out program ( med hjälp av isa, hihi. Tack! ) Och det påbörjade jag redan idag. Så nu har jag varit ute och gått och småjoggat i tjugo minuter. Nej jag vet, det låter inte mycket för världen, men det är en början, och det ska göras varje dag. Så det blir ju lite tillslut iaf. Sen när jag orkar, får jag öka på!
Jag har satt som en rutin att inte äta efter nio, men eftersom jag inte ätit sen fyra, och gick ut klockan nio, så fick idag bli ett litet undantag. Men då klockan faktiskt är mycket, åt jag bara lite nyttighetsflingor och mjölk. Och isa, observera att jag inte hade socker på! ;)
Nu ska jag ta en dusch och skriva färdigt mitt schema på papper!

Tjarroooo!

Bright eyes, burnin´ like fire.

Det händer inte så mycket på bloggen min, inte. Det har inte riktigt blivit att jag suttit vid datorn så mycket, så bloggen har fått lida. Jag ska dra en liten kort sammanfattning om vad som hänt den senaste tiden i mitt extremt intressanta liv.

Torsdag 6 augusti - torsdag 13 augusti.

Jag tog bussen in till stan tjugo över tolv, och mötte upp madde, som jag skulle ta med mig på tåget, som klockan 13.00 tog oss till Norrköping, där vi skulle bli hämtade av Kristoffer efter jobbet. Men då vi var framme halv två, och han slutade två, blev det lite väntetid. Och eftersom jag hade med mig en hungrig madde, spenderades tiden med att äta korv på pressbyrån. Kvart över två hämtade K oss och vi åkte till viken.
Dom är nyligen inflyttade i viken, så jag hade inte sett deras nya hem, men oj vad fint det var! Riktigt mysigt (: Under veckan jag spenderade där, fixade och donade vi i hemmet om dagarna jag och mari, när K jobbade, satte upp tavlor och sånna småsaker. Vi tog några småresor bort till Jonte med familj, och firade jonte när han fyllde arton (: Det blev till och med en liten resa till skogen för att plocka svamp och blåbär. Kan ni tänka er att jag faktiskt tog mig dit?! *lite småstolt* Jag som verkligen hatar allt som har med naturen att göra. Eller okej, inte allt. Men alla små kryp som har vingar och fler än fyra ben, dom avskyr jag! Sen på torsdagen var det dags att åka hem igen, så då fick jag pallra mig upp halv åtta, åka med kristoffer in till nrkp klockan nio, och ta tåget klockan 11.33.



Fredag den 14 fick jag jobba, 7.30 - 15.30. Men det var ganska kul faktiskt. Var ju på fritids så det fanns inte sådär jättemycket att göra, om man jämför med att vara på dagis. Och så får jag ju pengar för det, och det är aldrig fel! ;)
På kvällen åkte jag in till stan för att träffa Felicia. Lite förfest hemma hos hennes pappa, och sen krogen. Det var en riktigt rolig kväll, och mycket bekant folk träffade man ute :) Men kvällen fick ett dramatiskt slut, tyvärr. Men, alla gör vi misstag. Och nu är det löst.

På lördagen var jag helt slut, efter att ha gått hem till mormor kvart över två på natten, och inte somnat förrän strax innan tre. Det blev att sitta hemma hela dagen och ta det lugnt, vilket faktiskt var ganska ensamt och tråkigt. Jag visste att ewis och isa skulle ha en liten vattenpipafest på kvällen, som jag var bjuden på. Men jag hade ingen dricka och var inte på mitt allra bästa humör, så det tänkte jag inte gå på. Men efter mycket tjat, funderingar, och ganska mycket övertalande, åkte jag in iaf. Och det var tur, för det blev en riktigt rolig kväll! :) Fick lite grön melonlikör av isa ( som för övrigt var ganska vidrig ), att smutta på. Men det gick super, bara jag blandade med lite läsk. Vi slog sedan följe ner till krogen, och sen blev det nattbussen hem, dit jag också fick sällskap av isa. Det var en rolig kväll, tack så mycket! 

Igår, söndag, vaknade jag redan innan elva, faktiskt, och var pigg! :) Fick sms-sällskap av en uttråkad isa ( ;D ) som frågade om jag ville med ut på en springrunda. Jag tänkte att "Herregud, det orkar jag aldrig nånsin!" Jag dammsög iaf ur bilen våran, och hjälpte mamma att tvätta den, sen bestämde jag mig för att faktiskt följa med. Det kunde ju vara bra att plåga sig själv lite. Så jag packade lite snabbt och tog bussen in till isa kvart över fyra, skabbig som jag var. ;) Och för att slippa och släpa på alla grejor jag hade, tog jag cykeln och cyklade med superspeed till nävertorp. Självklart var jag totalt slut när jag kom fram, så jag började ångra att jag gått med på att springa. Men vi tog oss ut till slut, och fy satan vad jag kämpade! När man springer med isa, då får man inte gå minsann! Haha, men det är bra att springa med henne, för hon peppar så förbannat bra! =D Och vi tog oss runt hela rundan på ungefär 3 kilometer. Och puuh vad skönt det var att komma hem! Men vad duktig man kände sig. Det kändes så bra att faktiskt gjort lite nytta! Sen på kvällen blev det titta på film, I love you, man, med lite grönsaker och dipp, mums! 
Imorse blev jag väckt strax innan tio, som också var rätt skönt ^^ Sen kom ewis över och vi kikade lite på Harry Potter - Fången från Azkaban. Men vid tre drog jag ner på stan för att träffa Linda och Glenn en sväng (: Och det blev en tur till Venezia, för lite kebab ;) Och jag har fortfarande dåligt samvete för att jag tröck i mig hela! :o Sen gick vi iaf till Åhléns och kikade lite på skolstartgrejor ^^ Och kvart över fem åkte jag hem.

Och nu sitter jag här. Försöker njuta så mycket som möjligt av dom två sista dagarna som är kvar på sommarlovet, innan man måste tillbaka till skolan på onsdag. 
Jag har, med mycket hjälp av isa, också kommit fram till att nu jävlar är det slut på allt ätande av skräp! Nu ska jag gå ner i vikt och bli smal!  Inget godis, ingen läsk, inget snax överhuvudtaget, ingen fetmat, i veckorna. Och helst inte på helgerna heller, men man måste ta det i små steg. Förhoppningsvis slutar jag med det helt. Jag ska inte ge upp, utan köra på hårt som aldrig förr! Ut och röra på mig så ofta jag kan, helst tre gånger i veckan eller mer. Till en början gå i rask takt, och jogga lite om jag orkar. Men sen blir det joggingturer! Och så göra massa ben- och magövningar! Så nu jävlar!


Wish me luck! Cause´ I´ll need it.




Becca peppad!


Isa - den peppande coachen! ;) <3

 

Partaj med bästa [v]

Det har varit dåligt med uppdatering här igen ^^ Jag får dra igenom allt lite snabbt senare ;D
Om en stund kommer iaf Felicia hit (: Sen blir det partaj med bästa tjejen! Skoj? Ooh ja! <3

TJA!


Yozephine

Du fick mig att le, du fick mig att stå
Du fick mig att se vem man kan lita på.
Du öppnade mig, min mur rev du ner.
Du är min sol när det är regn jag ser.

Första gången som du tittade på mig,
sa mitt hjärta, det är nåt speciellt med dig.


<3



http://www.myspace.com/yozephine

Designadinblogg.se - inte det lättaste.

Igår försökte jag mig på att designa min blogg lite fint. Som ni ser så har det inte hänt ngt. Jag fick en sida, där det stod hur man skulle göra, och jag lyckades faktiskt byta bakgrundsfärg! Men det såg inte så bra ut med rosa bakgrundsfärg och resten orange xD Så jag sprade inget. Jag får fösöka mig på det där en annan dag, när jag har mer tid till övers. Jag hade inte tänkt spendera hela dagen framför datorn och bloggen heller, nejdå. Halv fyra går bussen in till stan, då jag blir uppmött av en liten isa för att sedan kolla på kk-joggen. Det blir kul! Och om jag inte missppfattat det hela så kommer ewis och joinar senare också (:
Imorgon blir det att träffa Ems också :) Har inte träffat henne sen skolan sluta ( O.o ) så det blir roligt det med.
Sen hade jag inge mer att komma med, för tillfället.


Hejdoo!


When it was good, we were sittin´ on the top of the world.

I fredags bar det iväg till Stockholm och Gröna lund som sagt. Det blev en riktigt bra dag faktiskt :) Trots ett par söndertrampade skor och ett någorlunda regning och kallt väder på kvällsfronten. Vi åkte en hel del karuseller och tog en hel del kort. Det var lite ont om pengar, då resan, inträdet och åkbandet kostat en del, så mycket mat kan jag inte påstå att det blev. Vi hade tagit med mackor som vi skulle äta på tåget dit, men eftersom vi åt frukost strax innan vi gick hemifrån så blev det inte så. Dom blev uppätna på vägen hem ist. På grönan åt vi bara två gånger, och då blev det korv! Man har inte tid att springa och äta hela tiden när man är ute sådär. Vi hade fullt upp med att hinna åka allt ju! Vi åkte det mesta, faktiskt. Vi åkte Jetline ( typ 40 gånger ), katapulten ( och emma skakade som ett asplöv :D ), vilda musen, pop-expressen, kvasten, flygande mattan, rock jet ( som sööög, och som man satt som ett ihoptryckt foster i ). Det var väl typ dom vi hann med. Det var så extrem lång kö överallt hela tiden ju. Förutom vid Jetline, så den sprang vi igenom ett antal gånger. Dom som jobbade där måste ha känt igen oss tillslut, och tyckt att vi var galna eller något. Men det brydde vi oss inte om, vi fortsatte springa! Klockan åtta spelade Amy MacDonald, så vi kikade en sväng på henne :) Hon var rätt bra live, faktiskt. Men vi var tvugna att springa till bussen vid tio i nio, så vi hann inte höra klart, och hon hann såklart inte spela den mest kända låten. Men det var bra ändå. 
När vi gick på bussen fick vi veta att den bara gick till Sergles torg, och att vi var tvugna att gå därifrån. Det visade sig inte vara så långt, men det visste ju inte vi! Vi kände oss jättevilsna och ringde till mamma för vägbeskrivning. Vi hittade rätt, och kom till centralen. Även inne på centralen hittade vi rätt, det tack vare Ewis bra vägbeskrivning till spår 11. Tack för den! ;D  Tåget gick tio över tio, och vi var hemma vid halv tolv. Vi var då utsvultna, och gick till Venezia för att beställa pizza. Vi beställde en Cappricosa ( eller hur det nu vill stavas ) men det fick vi minsann inte. När vi kom hem och öppnade kartongen så hade vi fått en Hawaii, med äcklig jävla annanas! Förbannad blev jag då! Men vad kunde vi göra, utom att peta bort den äckliga annanasen och äta en vesuvio med vitlökssås.
Sen slockna vi.

Igår sov jag hos Ewis. Och idag blev det att ta en tur till Gatstuberg med henne och isa (: Där hade vi lite picknick och snacka en massa strunt (: Det var extremt varmt, men jag pallrade mig upp på cykeln ändå!
Och imorgon ska jag bege mig in till stan så tidigt som klockan kvart i tio, och åka till djulö och steeeka med isa :) Sen blir det nog att kolla på kk-joggen antar jag.

Nu har snart hela sommarlovet gått, och skolan börjar snart igen. Hos sis har jag inte varit sen skolan sluta. Herregud, vad det är längesen! Så på torsdag åker jag dit igen =D Och fredag nästa vecka blir det jobb. Men det är kul. Roligt att få komma tillbaka till det bästa stället jag jobbat på, och så tjäna lite cash ;) Det är ju aldrig fel ^^
Nehe, trots ett relativt långt inlägg kommer här lite bilder från fredagen. Det får avsluta detta inlägg.

HEJS!



en par glada tjejer precis innan vi gick till tåget.


en väldigt glad och något nervös emma i väntan på tåget till stockholm ^^


en glad och ganska så nervös becca på tåget till stockholm.


lite kortspel fick resan att gå fortfort. Och så vann ju jag såklart!


vi var glada!


en andra frukost, bestående av mackor och coooola!


en glad becca med solen i ögonen (:


en fotograferande emma får avsluta bilderna på resan dit. fler bilder hittas på bdb ;)


RSS 2.0