*Hulda* - Lila Kören, Den Berör En, Kat-rine-holm!

Tänkte försöka mig på att lägga upp ett videoklipp, när Team Gabriel sjunger "Bara hon älskar mig"
Ljudkvaliten suuger, men skit i det! =)/HuldaMystroll*

*Hulda* - You know I love you, I know you love me, that´s it!

Det händer inte så ofta nuförtiden att jag sätter mig ner vid datorn och kastar in något blogginlägg. Det har varit så extremt mycket på den sista tiden. Flyttar ner till E till helgen, och bara med det är det mycket. Och så sjuhundra andra saker som jag inte tänker ta upp ens. Men jag kan säga att jag var på tjugoårsfest för Isa, Ewis och Nattis i fredags! Det var riktigt trevligt faktiskt! :) Grattis alla tre, och Tack! för en superkväll! ♥

Idag tog jag mig ner till Statsparken med Mikaela för att kika in Team Gabriel! Awesome vill jag lova! Nu är det bara se till att vi hamnar i final och vinner hela körslaget! (Y)
Har hela sängen full med gamla grejor, då jag håller på att rensa, så ska nog slänga ner det i en kartong nu och få undan det. Sen tänker jag faktiskt krypa ner i sängen med mina morötter, min dipp, min cola och min telefon och kika på Anna Pihl. I väntan på att Ä ringer.
Ciao! ♥


Saknar den stora lilltjejen, redan nu! :( ♥


Lite bilder från fredagen!


Tack för en superkväll! ♥Catarina på scen i statsparken!


Flytt!


/HuldaMystroll*

*Hulda* - Not another day!

Sitter i soffan med datorn i knäet och kikar på NCIS. Tråkigt. Borde plugga men orkar inte, tror febern har stigit mig åt huvet igen. Om bara förkylningen kunde ge sig så jag orkar göra något! Onsdagen känns inte heller så lockande som den borde, vill jag lova. Men bara att bita i det sura äpplet och åka. Hoppas på att saker och ting blir bättre när jag kommer hem. Allt.
Ska ringa P imorgon och försöka skjuta upp allting en vecka, har ingen ork till någonting nu som sagt. Inte ens till att laga mat ! Vilket leder oss in på min dramatiska viktnedgång. 9 ½ kilo sen december ! Utan en enda ansträngning i princip. Bra jobbat?!

Trött. Vill bara sova. Vill hitta en mirakulös lösning på allt. NU!


MigDig, utan stress. Ellerhur?♥


/HuldaMystroll*


RSS 2.0