26 Januari

Jag trodde aldrig att det skulle bli såhär. Hade jag vetat det så hade jag aldrig gått med på det från början! Och det blir ju inte direkt bättre med tiden heller !?
Jag hade inte en tanke på att det skulle kunna bli såhär jävla jobbigt! Och inte fan kan jag få tag på "dig" heller =/

Jag trodde det skulle bli lättare, om jag kom ut lite bland annat folk. men tvärtom, det blev fan bara värre! Och som grädde på moset, blev du arg på mig, för ngt jag inte visste om ! Förlåt! <3

17, 20, 22 !


Jag orkar inte. Om det ska fortsätta såhär, så vill jag inte vara en del av det. Och då vet vi alla hur det går....


<3

I Miss You, Actually.

Jag saknar dig.

Jag vet att det inte kommer bli som det var,
hur mycket jag än önskar det. Men det är mitt fel att vi har hamnat där vi har hamnat, så jag får väl skylla mig själv. Men jag saknar att jag kunde prata med dig om precis vad som helst, nu har jag i princip ingen som jag litar på, som jag kan prata med, på det sättet.

Alla bara försvinner :(<3<3<3


No Way ?!

Jaja, jag kan väl lika gärna lägga ner det här med att föröska uppdatera ofta :P Det går ju inte så bra ^^ Men jag ska försöka hinna med så gott det går :P
Kan iaf dra lite korta drag om helgen ^^

Var hos pappa och Lina :D Det var så jävla kul! Jag trodde typ att det skulle bli som det brukar bli. Mimmi och Mikaela drar iväg till någon fest, och vi andra sitter hemma och typ glor på tv och gör inte ett piss. Men icke! Mimmi skulle på fest med Coffe i fredags, och hon bjöd med mig. (:  Och det var faktiskt superkul :D Träffade Wursten, Jeppe, Mogge och Robban :) Mkt trevliga människor det där ^^
Mogge har jag kontakt med över msn, som han adda i söndags ^^ Och Robban har jag kontakt med via telefon/sms och msn :) På tal om honom, så kommer han nog hit på Fredag! :O Pirriiiigt värre!
Meen, vi hade det ju ganska trevligt i fredags (aa) Haha, och det är faktiskt tack vare Mimmi, min älskade syster ;D <3

Skolan har ju då börjat igen. På onsdag har vi gått en vecka. Och vi har redan massor att göra -,- SUCK!
Det är skitkul att träffa alla igen, och jag känner ( hur sjukt det än låter ) , sug efter att plugga, men när det är så här mycket, blir det bara jobbigt.
Nya lärare har vi ju fått, igen! Fan varför kan vi inte bara få ha kvar samma lärare i samma ämne?! I Sv och Eng hade vi först Anna-Karin (sög), sen hade vi Åsa (som ALLA vill ha kvar), och nu har vi fått någon ung sak.
I Etiken har vi också fått ny lärare. Iof hra vi ju Åsa där nu ;P

Nää nu orkar jag inte mer. Måste sova.
Byyye! <3

RSS 2.0