hejsanhallå.

Satan vad pigg man kan vara då! haha, vilket är konstigt egentligen. Hade ju lovisa här igår, och vi ses ju inte så ofta så det blev rätt sent. Såg på någon jäkla chip-chop-pang-pang-splat film ^^ Den slutade typ kvart över tre. så jag somnade väl vid typ halv fyra lr ngt. Sen blev man ju väckt fem i nio i morse då flosen ringde och ville ha tag på lovisa. Skapligt tjurig jag blev då! Men jag somna om igen. Men bara för att bli väckt ytterligare en gång. Vid tio var det någon ( ursäkta att jag säger det ) blatte som ringde och skulle ha tag på jag vet inte vem. Men jag lyckades faktiskt somna om igen. Och vakna vid elva, och då orkade jag inte sova mer, haha. Så då gick jag upp.

Det händer väl inte så mycket här ute idag, heller. Kommer ju inte så långt. Men vi får iaf besök av annica och lasse med barnen om en stund, och det är ju inte fel! :) Sen hade jag väl tänk försöka få lite färg på mina likbleka ben. Man får passa på nu när solen äntligen bestämt sig för att stanna kvar ett litet tag mellan regnskurarna ^^

Men nehe, om man kanske skulle ta och göra lite nytta här hemma innan folket kommer. Ha det.


TJA!


Tja.

Ojoj, nu är det länge sen jag skrev. Igen. Jag har lagt ner det där med att försöka uppdatera ofta.
Nu har det det iaf varit långledigt från skolan. Torsdag - söndag. I onsdags åkte jag ut till bettna för att hälsa på mina små kusiner, som för övrigt inte är så små längre, och michelina. Det var skojsigt!
Sen på torsdagen kom ewis och isa på besök. och med sig hade dom en väldigt trevlig överraskning. dom hade fått med sig simon och jät förstår ni. Då blev jag glad! :)
På kvällen sov jag hos ewis, och där var det mkt underhållning vill jag lova, haha. En hel del brottning och överfall. haha.
Och igår var det äntligen dags för ewis och isas 18års fest! Och tjena vad röj det blev! klockan elva i går morse, åkte vi dit, skabbiga som vi var, och ställde iordning lite. Och sen bar det hem och göra sig iordning. Sen åkte vi tillbaka till halv sex, då det också hade börjat regna så härligt. not! Och då fixade vi stereo och dom supersize högtalare ted hade med sig :) woosh, vilket ljud!
Vid halv sju var vi klara så vi börja parta lite redan då ^^ Sen vid halv åtta kom det första folket, och sen kom det fler och fler. Och mycket folk, det blev det minsann!
träffade på elin och jossan också! :D det var skoj!
Det var en riktigt rolig fest, ska ni veta. Trots dess små dispyter mot slutet. Men det löste sig :)
Sen vid ett släntrade jag hem till mormor för att sooooova.

Idag vaknade ett flertal gånger, men vid ett bestämde jag mig för att inte sova längre. Men oosh, det var inget skönt uppvaknande inte. Det blev nog lite mkt igår, och det fick jag sota för idag. Så jag har kämpat med bakfyllan mest hela dagen, och ätit som en häst.

Och på måndag är det skola igen. Men jag har räknat, och det är bara femton dagar kvar i skolan till sommarlooov!
Och på måndag hoppas jag även på att få reda på mitt betyg på nationella i matte. Jag hoppas verkligen att jag klarat det, för då slipper jag göra allt skit jag har kvar i boken! haha.

Nehe, om man kanske skulle ta och slita sig från burken, och vara lite social mot lovisa kanske :)
Ajuste, nu ser jag fram emot resan till liseberg också. Jonte har nämligen sagt att han ska ta med mig dit, hihi!


TJA!

svennebanansvennebanansvennebanan.

Det är en egentligen ganska så dålig låt som har satt sig fast i mitt huvud. hurra! Jag hinner inte riktigt med all uppdatering här som jag borde. Får väl försöka sammanfatta det viktiga som hänt, höhö. Men som vanligt så händer det inte så mycket här, haha. Snart är det sommarlov iaf! Men det är ändå ganska mycket som ska bli klart innan slutar. Så det är ganska stressigt.
Men idag har jag iaf varit riktigt duktig och storstädat min hylla i badrummet! Det är inte alltför ofta det sker, haha. Fyllde en hel plastkasse med skit som slängdes. bra gjort becca!  (försöker komma ihåg det där isa sa, om att berömma sig själv ^^ )
Men nu ska jag måla färdigt naglarna och äta. Är superhungrig.


TJA!

Musikal.

Är lite dåligt med uppdatering här ^^ och nu är jag extremt stressad. Men ikväll blir det iaf att titta på söders musikal, och sen bär det av en sväng till isa! :)

TJA!

Tisdag.

Sitter i skolan och har ganska tråkigt, faktiskt. Börjar inte förrän tjugo i tio, suck. Men för att fördriva tiden på ett så roligt sätt som möjligt, fick jag lov att skriva in mitt musikarbete på datorn. Jag vet, det är inte så skoj, men det var det roligaste jag kunde komma på just nu.
Jag tror att jag håller på att äta ihjäl mig, också. Jag äter hela tiden, men jag blir aldrig mätt! ^^ Hm, skumt det där.
Känner att jag tänker strunta i att ens försöka klara psykologin nu, också. Jag orkar fan inte. Den tar alldeles för mycket tid och ork, och man får ju aldrig förklarat för en vad hon vill ha ut av frågorna heller. Så då är det ju inte så lätt att skriva det hon förväntar sig! Men jag kom på en skitsmart lösning på det där, för jag måste ju ha dom där femtio poängen, annars vet jag inte om jag får ngt slutbetyg. Men så tänkte jag att jag kan ju läsa den där keramik-kursen i trean då. Vi har ju läst lite nu också, så jag kan grunderna, och jag tyckte att det var väldigt roligt. Så jag var nere och pratade med Solwig igår, men hon sa att rektorerna tydligen tänker lägga ner den kursen. Så vi får väl se hur det blir.

Nationella i matte imorgon också, då. Det känns ju inte så jättehärligt, direkt. Men jag hoppas att jag klarar det, så jag slipper göra resten i boken.

Efter skolan blir det tydligen att träffa Aline också. Det blir ju trevligt, men det var inte riktigt det jag hade planerat idag ^^ Men men, jag får väl få tiden att räcka till ändå. Jag får se till att bli klar med musikprojektet nu så jag slipper det när jag kommer hem, helt enkelt.
Så jag kanske skulle ta och anstränga mig lite med den nu, haha.


TJA!

söndag.

Jag orkar inte längre.
Var finns du när jag behöver dig som mest?
<3


-,

Haha, nu går det inte så bra med uppdateringen här ^^ men här kommer iaf lite bilder från valborg!

              
  
   
         


RÖJ! <3
    
                     
         
 

 

RSS 2.0