*Hulda* - Grenade

Har hunnit med en hel del idag! Var hos gyn halv tolv, mindre kul men det gick bra! Sen yra jag runt på stan med Emma fram till halv tre, fick mig lite julklappar, och tipsa om vad hon skulle köpa till charmtrollet ^^ Sen for vi till flen, där vi färga mitt håååår! =D Det tog hela två och en halv timme att få det klart. Har hunnit rensat lite på rummet under kvällen med, och fixat naglarna. Så nu ska jag kila ut till Statoil, och möta upp långtradaren soom tydligen ska ta mig till Arlanda över natten, haha!

Puss!

/ Huldamystroll*

*Hulda* - Jag blir knäsvag.

För fjärde gången har jag åter stadgat mig i Flen. BLÄ! Trivs inte alls här. Men jag är dock osäker på om det är för att det är just i Flen, eller om det bara är för att det är hemma ? Jag vet inte riktigt. Antagligen förblir det så !

Har inte hänt så mkt sen jag kom igår. Markus kom hem från jobbet straxt efter halv fem, och vi åkte ganska direkt. Så var väl i Flen vid fem eller nåt. Strax innan åtta kom Emma hit och gjorde mig sällskap över natten. Det var ganska skönt att inte vara ensam. Har liksom haft sällskap nästan dygnet runt i en månad, så dom första nätterna ensam är alltid svåra, haha. Vad dramatiskt det låter!
Sov inte alltför länge idag faktiskt, trots att jag orkade hålla mig vaken till tjugo i ett inatt. Tror inte jag sov så mycket längre än till halv elva, elva. Och för en gångs skull åt jag faktiskt frukost. Tror klockan var tolv, men iaf !
Packade upp alla väskor med alla förbannade kläder idag också. Det är sjukt hur mkt man kommer på att man faktiskt har när man river ut allt sådär. Jag slängde upp allt i sängen, och insåg att herrejävlar, dags för Hulda att göra sig av med lite kläder kanske?! Fick ihop en pappkasse idag som jag inte vet vad jag ska göra av ! Men tror det får gå till Daniela, hon skulle tydligen bli glad, haha! Men nu har jag iaf någorlunda ordning i garderoberna! (Y)
Emma drog med tio över fyra bussen, och sen dess har jag inte gjort särskilt mycket. Kikade på det sista avsnittet av Morden i Sandhamn förut, och tror fan inte jag har sett ett sämre slut på en kortserie ! Vid tio fick jag besök av Christian också, det var inte igår vill jag lova ! Inget långt besök, som vanligt, men trevligt att snacka lite skit iaf !

Imorgon ska jag bege mig upp tidigt vill jag lova. Pratade med Markus förut och han ska ringa och väcka mig redan strax innan sju, haha skoj ! Måste in till stan tidigt, då jag har ett möte halv tolv -,- Måste därför ta bussen klockan tio, och innan dess måste jag hinna tvätta håret också, ser ut som jag har tre kilo smör i det! =D
När mötet är avslutat, vilket jag hoppas det är fort, ska jag ta mig en sväng på stan med Emma, osm tydligen har bestämt sig för att köpa hårfärg till mig och sen färga mitt håår! =D Woho! Äntligen kan jag få vara iaf Lite fin till jul!
Lite senare på eftermiddagen ska jag träffa Eva en sväng, ska bli trevligt! Var ju inte igår menar jag !
Lite ännu senare, ska jag nog ta mig upp till Markus och hämta mina älskade mjukisbyxor som jag idag upptäckte att jag tydligen lämnat kvar där, hah! Och så passar jag på att sno med mig hans tröja, mohaha!
Intressantare än så blev det inte, hejsvejs!

/ Huldamystroll*

*Hulda* - <3

I don't wanna wake up lonely
I can't stand another night alone in my bed
Missing, hoping
At the break of dawn
I won't let go
Won't give up no

Think about home when you're far away
Think about me when I wake up and you're gone
At the break of dawn

<3


Eric Saade – Break Of Dawn


*Hulda* - Snökaos

Det är inte första gången så jag borde inte bli förvånad. Jag träder fram och allt vänder. Kan inte klandra dig, verkligen inte! Men det är världens deja vu. Det som skrämmer mig !
Helgen har bjudit på en hel del festligheter iaf. I fredags var Markus på firmafest, så jag följde med Jonas hem till Fluff, som hade födelsedagsfirande! Grattis! Drog med mig Empan ett tag gjorde jag med, det var trevligt! Blev en ganska rolig kväll ändå. Den slutade lite roligt må jag säga, haha ! 
Gårdagen var som en äkta söndag, trots att det var lördag ! Gjorde inte ett skit på hela dagen. Kollade film och tv hela dagen. Slött, ja !  Blev lite cola och snax hemköpt, så det fick göra oss sällskap när vi kollade på Ice Road Truckers, hehe ! Tydligen populärt i det här hushållet, det programmet haha !
Idag har inte heller hänt mkt. Ska ner och möta Flosen som kommer nu, mysa med henne en liten stund. Hon åker igen vid kvart över fem. Ska förhoppningsvis träffa Jonas och prata, som han själv sa, innan kvällen är här. Resten kan vi bara hoppas på.
Inget intressant att skriva, ha en bra kväll!
/ Huldamystroll*

*Hulda* - snöflingor jag ser falla

Alltså det här är helt sjukt. Det är något som verkligen inte stämmer med mig. Det började redan i söndags natt. Hade så förbannat ont i magen hela natten, kunde varken sitta, stå, gå eller ligga eller nåt. Hade ont konstant hela natten och hela måndagen. När jag försökte få i mig lite pizza på natten där, nej då var jag tvungen att spy tydligen!
I måndags fortsatte det, hela dagen. Fast magvärken var inte lika hemsk som tur var. Men samma sak på dagen där. När jag kom hem från affären blev jag helt snurrig i huvudet och skakade i hela kroppen, och så var jag tvungen att spy. Utan någon som helst anledning. Sen igår, ja då var allt i princip borta. Och det var skönt tänkte jag. Men nejdå! Vi kom hem här, lagade lite mat, och jag åt som vanligt.  Men nejdå, då var vi tvugna att gå spy, igen! Och så vaknar jag nu av världens grej, och det är ju inte så jävla roligt !
Får inte ihop någonting, min mens ska inte komma än, och ingenting hänger ihop. Aaaah. Irriterande! Ska prata med Umo idag och se om dom kan göra något åt skiten, för såhär kan jag fan inte ha det !

RSS 2.0