Fuck it!

Guud vad irriterad jag bliiiir! Som jag skrev i det tidigare inlägget så beställde jag en klänning från wearit.se, vilken jag hämtade ut idag. Tror ni att jag kunde ha den? Knappast! Tog strl L som jag brukar ha, men inte fan kunde jag ha den! Skapligt sur jag blev! Empaan hade också beställt en, men hon gillade inte sin heller, så jag skickade tillbaka båda två idag, och vi har nu återigen problemet: vafan ska vi ha på oss på valborg och kryssningen?! Jag hatar det här med nya kläder hit och dit. Klänningar hit, skor dit. Jag har inte råååd! Men nu ska vi iaf åka till Gina någon dag och hoppas på att få med oss varsin klänning hem därifrån. Dom säljer ut jättefina för bara 199 kr, så är ju bra billigt!

/B

I can see us in your eyes, no need to think it twice.

Nyligen avslutat ett samtal med Camilla. Haha hon kan slänga ur sig en hel del sköna kommentarer ibland asså!
Var iväg en sväng med empaan till solariet förut, men blev dock inge sola för mig. Men vi har iaf bestämt att vi ska köpa gymkort på fredag och börja gyma i helgen! Nu jävlar ska jag ta tag i träningen, och gyma ordentligt! Så jag får min efterlängtade platta mage, smala lår och fasta röv till studenten!
På tal om det så är det inte långt kvar alls nu! Om 18 dagar drar vi på studentkryssning, och jag är sjuuukt taggad! Vi som har haft stenkul dom andra gångerna vi åkt, det kommer bli tusen gånger roligare den här gången! =D
Vi har börjat planera en hel del i skolan nu också, inför studentkalendern. Är ju en del som ska göras. Vi har gjort iordning en preliminär studentkalender med massa aktiviteter. Klassfester, picknik, lunch osv.
Jag har ringt och avbokat min balklänning nu också. Blev alldeles för mycket pengar som bara springer iväg. Det känns inte riktigt som min grej, så någon bal blir det inte för min del!
Däremot har jag beställt en klänning att ha på klassfesten hos tessan och studentfesten på statt på valborg, och kryssningen! Och det var välbehövligt!

Neej, nu ska jag kolla klart på filmen med älsklingen och mysa lite.
Klänningen beställd från wearit.se!


Puss!
Gonatt!
/ B

<3

Sitter nu vid datorn, nyligen hemkommen från skolan. Försöker få ihop ett naturkunskapsarbete, men det går fanimej inge bra. Jag tycker det är så extremt svårt. Det är ju inte lite som ska vara med!
Imorse var jag ner en sväng på praktiken också, och hämtade bedömningspapprena och Lottas utvärderingar (:
Och allt såg bra ut!
Ska ner någon mer dag, då jag har en grej kvar att klistra in på praktikuppgiften.
Neeej nu ska jag försöka komma så långt som är möjligt med den här skiten.
TJA!


Trodde aldrig att jag skulle kunna känna såhär igen.
Jag trodde jag hittat rätt sist, men nu vet jag hur fel jag hade.
Du är den enda för mig.
Du får mig alltid att skratta.
Du får mig att le, och må bra.
Alltid när jag behöver dig så finns du där.
Du vet alltid vad du ska säga.
Allt du säger blir så rätt.
Jag vet att du är rädd.
Det är jag också.
Men vi löser det.
Vi klarar det, tillsammans.
För jag älskar dig ändå.

Tobias Tambour<3


/BeccaaaaN *


<3

Grattis vännen. Är glad för din skull<3
Lycka till!
Puss<3


River flows in you


Funderar starkt på att köpa dessa skor till balen/studenten!


Yiruma – River Flows In You  <3

Studentklänning!

Det är inte långt kvar till studenten nu, alltså! Sitter hemma hos T, väntar på att mamma ska ringa en dag och säga att studentklänningen har kommit! Men så satt jag och funderade, och kom på att jag måste ha en till kvällen kanske också! Lite panik! Så kikade runt lite på nätet, och det finns ju inte mkt att välja på må jag säga! Men hittade en som jag tror ska bli bra! Ska prata med mor min, eftersom jag inte kan betala den själv, än!
Men sen måste jag ju hitta skoooor också! SKor till studenten, och helst till balen. Fan, det är inte billigt alltså! Men det händer bara en gång i livet, eller vad brukar man säga?! ;)
Ska sätta mig och kika lite snabbt efter ngra bra skor nu. Sen ska jag fortsätta plugga, till nina kommer hem, som jag lovat! Bleeee!Jag satsar på denna som studentklänning. vad tror ni? :) Jag hoppas för guds skull att den passar nu också!Till studentkvällen tänkte jag mig den här. Funkar?


Pusssss!

"Jag ska skriva in dig hos AA"

Haha, ja det var en kommentar som min mamma slängde ur sig igår, när hon fick höra att jag skulle festa torsdag, fredag och lördag. Haha, men vafan man måste ju hänga med i svängarna!
Det vankades alltså fest igår också. Började med förfest hemma hos Johan Grihp, och sen blev det krogen. Jag minns dock inte riktigt allt, men så kan det gå ibland när man har kul!

Dagen idag har varit ganska seg. Kom upp vid elva, då jag blev väckt. Sen bar det av ut till Sundby, där jag fick träffa T:s släktingar. *HEMSKT*
Kommande 90 minuter spenderade jag genom att kolla på när han bytte däck på sin bil, haha. Jättekul!
Till kvällen bjöd vi in Empaan på lite tacos, och party.
Ska försöka ta oss ner till krogen om inte alltför länge, tror jag. Och jag ska undvika Lilla så gott det går! (a)
Nej, det ska jag inte. Men ska nog undvika att prata med R. Kan ju gå så att man säger saker man inte ska säga när man är rund under fötterna, haha.

Nej jag kanske ska återgå till festen, folket och min älsk ;) Innan hon somnar! ;D

Pussss!

1 april

Jag fattar inte var tiden tar vägen! Det är redan första april, och sista dagen på praktiken! Uusch, jag vill inte. Det är så komiskt. Från första början ville jag inte ens gå hit, men sen efter mycket om och men, så vill jag inte sluta ju! Tycker tiden har gått alldeles för fort! =/ Men förhoppningsvis ringer dom på lovet och vill att jag vikar! (Y) Har ju redan fått ihop ett ex antal timmar den här veckan, och några förra veckan.
Torsdag idag, men imorgon är det ledigt så idag känns som fredag. Vet inte riktigt vad det blir ikväll, lutar väl åt att ta en snabb sväng till harrys.
Sitter just nu på rast på praktiken, ska strax gå tillbaka och njuta av den sista tiden.

På lördag vankas det iaf fest hemma hos mig. Mammas arbetskamrat/er kommer över, och så någons dotter som är lika gammal som mig. Och så har jag bjudit hem Tobbe till dess, också. Så det blir skoj!

Skriver mera sen.

Tja!


RSS 2.0