*Hulda* - Fireworks

So this is the end, of you and me
we had a good run, and I'm setting you free
to do as you want, to do as you please 
without me..


Cuz I don't know, who I am when you're
running circles in my head
And I don't know, just who you are
When you're sleeping in someone else's bed



You Me At Six – Fireworks
<3

*Hulda* - Kallt!

Ja det var det att vandra runt på stan kan jag ju lova! Var nere på stan med Empan, hon skulle kika efter lite nya julsaker, men som vanligt i den här staden så fanns det inte så mkt. Jag hittade däremot en massa fina tavlor som jag vill inhandla ! Men som ändå känns ganska onödigt, eftersom jag nu för tiden aldrig är hemma i Flen! Så dom kommer ju ändå bara hänga där och samla en massa damm, som min stackars mamma får torka bort, haha!
Jag har iaf bestämt mig för att stanna hemma i storstan även över helgen. Meningen var ju att jag skulle åka till Linköping på fredag och festa med Emma, men jag stannar hemma och partar med Empan och gängen ist! Det händer ju liksom aldrig nu för tiden, så kände att det lät lite mera lockande!
Efter mycket tjat från Empans håll, har jag även bestämt mig för att försöka övertala min söta mamma om jag måste ha ngt nytt att ha på mig på fredag. Sen måste jag ju köpa en klänning till jul, och en till nyår, jag har lite panik! Kan ju liksom inte ha samma på jul och nyår ;) Och eftersom jag för en gångs skull ska fira julen med pappa, farmor och alla släktingar på den sidan, vill jag vara lite extra fin! ^_^


Jag har bestämt mig för att du trots allt inte är värd all skit jag får ta.
Jag tänker lämna över bollen till dig. Nu är det upp till dig.
Jag har försökt så länge, och har ingen ork kvar till det längre, så det är ditt val.
</3





/ Rebecca Jakobsson.

*Hulda* - babe*

Precis utkommen från duschen, det var skönt! Mitt hår behövdes verkligen tvättas vill jag lova! Sitter hos Markus, men han är och jobbar så jag har cptråkigt! Ska dock över till Linda en sväng senare, trevligt! Var ju ett tag sen menar jag! Men nu väntas Empan komma hit och joina mig en liten stund, sen blir det en sväng på stan med henne. Ska försöka dra med henne på en fika innan jag går till Linda! Sen måste jag ta mig till flen. Har lovat mamma att komma hem en sväng ikväll -,- Måste hämta lite grejor med. Blir iaf kvar i Katrineholm till på fredag tror jag, så jag hinner träffa allt folk jag saknar!
Möta empan nu!<3
Hej!

Hulda - snöflingor och isbjörnar!

Jag är allt påhittig jag. Fick för mig att trassla ut trehundra meter ljusslinga förut, som inte alls var några meter, utan en boll! Jag fick iaf isär dom tillslut. Ja det var två stycken som trasslat ihop till en. Men det blev två igen! En vit och en röd, och jag fick för mig att det skulle vara fint att sätta fast den röda på baksidan av Markus tv-bänk, som har så många fina fack. Så det ägnade vi oss åt i många timmar, och det är så fint! Den vita lade jag lite snyggt i dom nedre fyra facken, så det lyser upp lite mer. Jag är supernöjd! Bilder kanske kommer om jag orkar ;)
Nu låter det som att vi ska kika på film, så jag ska nog göra det!


Jag vill bara att det ska vara sant. Att du ska fatta.
Att hon hade rätt. Att du äntligen inser.
Att det faktiskt är, äkta. <3










Tjolaopp!

Hulda - Börjar om. Igen.

Puuuh, jag tror inte att vi är särskilt friska, jag och Emsan. Klockan två inatt fick vi jordens största ryck, och bestämde oss för att storstäda Markus lägenhet, grundligt. Halv tre började vi med disken, som täckte mer eller mindre varenda bänkyta i köket. Förstår inte hur en människa kan få ihop så mycket disk?! Dokumentation i form av bild kommer, när jag kan använda min egen dator. Har nämligen inget internet till den just nu, så lånar Markus dator. Vi höll på hela natten, diskade, plockade och hade oss. Men när vi kom till dammsugningen, såg vi att klockan var fyra, så vi väntade med det ett tag. Drog dammsugaren snabbt över köket ( där vi för tillfället satt fast ), vid halv fem, sen fick det vara nog för natten. Tänkte att istället för att bara sitta och vänta på att klockan skulle bli typ nio, så vi kunde dammsuga, kunde vi lika gärna sova ett par timmar och sen gå upp och fortsätta. Emsan skulle ju till skolan, liksom. Sen har vi hållit på heeeela dagen. Dammsugit och skurat hela lägenheten, grundstädat hela badrummet, och ja jag vet inte. Vi har gjort allt i städväg. Och så myst till det med en massa ljus i hela lägenheten såklart, och ställt fram adventsljusstakar i fönstrena, som vi hittade i en garderob, haha! Så nu är vi helt slut. Inte har vi ätit något på hela dagen heller, så jag känner mig helt svimfärdig. Men nu vankas det Bananpizza med vitsåååås!

Tjotahejti! <3

Meckamicka - Snedsteg i ett hål*djupt*

Ojojoj, klockan är tio över nio och mina ögon går i kors. Har inte gjort så jättemycket mer än sist, haha. Har betalat Emsans räkningar, och det var inte det roligaste kan jag enkelt tala om! Vi försöker idelt få hit en massa roligt folk inför inflyttningsfesten imorn, eftersom dom som från början skulle komma tydligen inte längre ska komma. Men tror vi har lyckats dra hit min kära Limpaan iaf! =D Så det hoppas vi på! Sen ska jag tjata sönder Markus öron så att han kommer hit :) Jonas kan vi nog utesluta, tror jag?!
Aja, klockan sex räknar vi iaf med att Jörgen, Limpan och Markus är här och käkar Tacooos med oss!
Kan fan inte hålla ögonen i styr längre, så tror dom ska få vila ett tiotal timmar nu.
Blahahej!


Meckamicka - Snöflinga

Börjar fundera på om jag kanske inte är så extremt udda som jag kanske trott? Tredje dygnet i rad, somnar jag mellan tio och tolv, och har gått upp mellan åtta och elva. Ganska starkt gjort för en som på senare tid suttit uppe till nio på morgonen, och sovit till sju på kvällen (: Men ack, så skönt det är att komma upp, och faktiskt göra saker och ting på dagen! Man hinner med så mycket mer! I tisdags hann jag ta mig en promenad till IKEA med Jörgen och bli bjuden på lunch och attackerad av miniormar. Och idag har vi hunnit varit iväg och storhandlat. Fyllde hela vagnen och den var inte så förbannat lätt att släpa hem i detta väder! Jaa, vi drog den ända hem, hur ska vi annars få hem alla varor?!
När vi kom hem, slängde jag ut i princip allt i kylen :) Slängde väl ungefär hälften, haha! Torkade ur kylen gjorde jag också, proppade in alla nya varor, i både skåp, kyl och frys! (Y) Fick ett ryck och städade även badrummet, grundligt ska tilläggas! Diskat har jag gjort också, ack så duktig jag är!
Bland alla affärer hittade vi oss också varsin ny klänning tills imorgon, som Emsan payade. Slängde med lite nya smycken som var på rea också, jag fick mig tio par örhängen för 38 kronor! (Y) Tack!
Tycker mig höra att vi ska till McDonalds och tjocka i oss lite sådär lagom efterlängtad feeet mat nu. Sen blir det städa av, det vill jag lova!

TJA!

Meckamicka - fotografering

Fyfan, nu är det vinter på riktigt! Skapligt mycket snö, snööööar, blåser storm och allmänt jävla äckligt kallt! Hur som haver. Dom säger att vädret ska bli värre under kvällen, men att det ska bli mildare under torsdagen, och det förvånar mig inte. Om en dag eller två regnar det väl, sen är snö borta, poff! Två dagar senare snöar det igen, allt blir kaos, blaha blaha. Så fortsätter det säkert till april eller nåt (: Yääh Yääh!

Igår var jag och Emsan nere på stan för lite fotografering! =D Halv fyra var vi där, och jag var rätt nervös. Låter superfånigt, är liksom bara en fotografering? Men jag har världens skräck för att folk ska ta kort på mig. Inga problem med att vara med på kort, nejnej. Så länge jag får ta dom själv är det okej, haha. Men när man går till någon som är riktigt proffessionell, och verkligen iakttar dig och varje liten posé du gör, det skrämmer mig ^^ Men fotografen var supertrevlig, och det blev riktit fina 250 bilder! haha, jaaa, vi höll på i 2 ½ timme! Puuh! Nervositeten och skräcken släppte ganska snabbt, och jag körde på, haha! Jag tror inte jag fick en enda negativ kommentar! =D ^^
Men däremot fick jag en kommentar, som jag tror jag kommer leva på läääänge; "Rebecca du posérar ju som en gud!" Haha jag trodde jag skulle dö när han sa det. När en så proffessionell fotograf säger så till en, ja då tar mn åt sig vill jag lova! Haha, ojojoj. Var riktigt härligt!
Vi var hemma vid halv sju tror jag, då lagade jag mat åt vårat lilla hushåll, sen drog vi över till #13 för att kika på film. Och efter Emsan tjat - ;) -, blev det Beck - Levande begravd. Den är tydligen ny ^^ Handlade iaf, som titeln då förklarar, om att Beck och hans team hittar människor, en efter en, döda i kistor, som blivit levande bagravda. 'Den var lite småruggig, sådär på kvälsskvisten. Men inte så farlig. Men gud så trötta vi var. Jag vet inte hur många gånger jag somnade ifrån, haha! Måste varit trevligt för husägarn att sitta och kika ensam stundvis, då både jag och emsan snarkade! ^^ Var heller inte så härligt när jag vaknade av att min mänskliga kudde hoppade och skrek till högthögthögt. Jag vaknade och skrek ^^ haha, ja det var en trevlig dag må jag säga.

Imorse vaknade jag kvart i nio, och gick upp! Kors i taket alltså. Har iaf hunnit med att skriva en hel sida på, vad jag nu ska kalla det; uppsats, biografi, you name it. Sen promenerade jag med #13 till IKEA också, i det extremt väldigt inte sköna vädret. Trodde jag skulle blåsa bort på vägen! Väl på IKEA blev jag bjuden på en ruskigt mättande lunch, thank yoou, och attackerad av en massa små äckligt söta gosedjursormar, som tydligen lyckades flyga ifrån sin korg! Haha. Promenaden hem var fanimej änniu värre, då höll vi nog på att blåsa bort och frysa sönder båda två! Burrrrr!

På fredag ska vi äntligen ha inflyttningsparty. Inget stort, det har vi inte plats till ;) Men ett litet. Kommer lite folk och och delar nöjet också. Markus kommer nog dock redan på torsdagen (: Så bra, då kanske vi kan få lite skjuts till affären och storhandla också och slippa gå i detta väder, skönt ;)
Haha nej nu har jag tänkt sova sen klockan nio, så nu ska jag fan kolla tv tills jag somnar!
Godnattens blaha blaha, hej!




Det är verkligen allt<3

Meckamicka - behöver min babe

Har precis kikat klart på Beck och ätit makaroner. Inte det godaste, men är vad vi har att leva på just nu! Huvudvärken jag så förväntat vaknade med klockan två, har äntligen försvunnit. Meningen var att Jonas och Markus skulle kommit hit igår, och haft lite vinkväll med oss. Men efter att försökt nå Jonas i två timmar utan resultat, fick vi tag i snubbe #2. Och enligt honom hade Jonas tydligen åkt till Norpan, ocoh hit hade han ju aldrig tänkt komma! Fine, han tänkte inte dyka upp, so what? Men lite dålig stil att man inte ens kan höra av sig och säga att läget så är. Aja, han ska få igen en annan gång (: Jag och Emma gjorde oss iaf iordning, klockan tio, och körde en liten vinarkväll för oss själva. Var ju inte första gången, så det gick fint det med! Jörgen kom över en sväng efter jobbet, vid tre. Vi dansade runt och hade oss som vanligt, och det slutade väl ganska bra den här gången. Var en bra kväll allmänt sett. Bortsett från min dispyt med glaset, men där har jag en nyfiken gubbe att skylla på som tvingade mig att göra en piruett och dunka huvudet neråt. Hade han inte varit så nyfiken på min dans hade jag sluppit dejta glaset (: Det känns idag, det vill jag lova!
Jag har ingen aning om när jag blev väckt imorse, men tidigt kändes det som. Vilket jag tvivlar på, eftersom jag inte somnade förrän klockan sex ^^ Men som vanligt när jag blir väckt, somnade jag om och vaknade jag klockan två. ^^ Då med en ganska förväntad, dock ovälkommen huvudvärk. Colan jag hade med mig slank ner ganska fort. Inte för att det hjälpte, men man kan inbilla sig! (: Framåt eftermiddagen kollades det på film, Date night. Den är ganska ny och har velat se den sen den kom, och den var faktiskt väldigt bra (: Rolig, romantisk, och kriminell, som den beskrevs på baksidan! xD Kom hem vid halv sju, till en inte så diskret snarkande frökenfröken - no surprise! ;) -. Men hon fick inte sova länge till hon inte! Det var bara upp och hoppa, och laga mat, haha! Jag är så elak! =D
Tror nog ni äör tillräckligt uttråkade nu (: Så jag ska ta och fixa till mig lite och ta en promenad!
Fan jag hatar det här!
Hej!




Det har pågått i månader, och det har långsamt ihjäl mig, inifrån. Du vet det så mycket väl. Jag förstår bara inte riktigt vad problemet i det hela är?
Åh herregud, jag behöver Empan. <3

MEckamicka - IKEA

Ojojoj. Saker och ting kunde ju få gå lite bättre! Men varfär klaga, det lär ju inte hjälpa? Min dator har iaf gett med sig och funkar igen! (Y) Vet inte riktigt vad det var som var fel, men startade den nu och, ja, den funka! Men dröjer väl inte länge förrän den ger upp igen, med min tur menar jag!
Klockan är snart halv ett på förmiddagen, och jag har inte gått och lagt mig sen igår. Bra Beccan! Jag och Emsan har iaf gjort lite vettigt på morgonkvisten! Strax innan tio tog vi oss en tripp bort till IKEA för att käka 10-kronors frukost! ;) Det var gott, när man inte har en jävla grej hemma! När vi kom hem sorterade vi tvätten, för vi har äntligen hittat tvättstugan OCH tvättlåset! Emma var på jakt igår kväll och hittade. Så klockan fyra har vi tvättid! Det var inte en dag för sent vill jag lova. Tvätthögen, den är stor! 

För övrigt händer det inte särskilt mycket här i Skäggetorp. Ikväll tror jag inte vi ska göra särskilt mycket, det finns liksom inget att göra här!? Men imorgon hoppas vi på att få hit Jonas och Markus, dra i oss lite vin och sen dansa röven av oss på krogen :)
Hoppas på det bästa!

Lyssna på gammal musik i DVDn blir det nu, hej!


Meckamicka - fitta

det kan verkligen inte gå värre för mig just nu! Först blir jag bestulen på tre telefoner. Sen fuckar min dator ur och slutar fungera. Och nu är det någon jävla fitta som tycker det är kul att kapa min mejl också! Varför inte komma hit och plocka allt?! Jag lackar ur, ska trycka i mig en jävla massa glass! Hej!

Meckamicka - hatar´t!

Ja det här med att blogga var och varrannan dag är inte min grej längre, det märks.

Är mestadels hos Emsan nuförtiden, i Linköping. Finns kanske inte så mycket mer att göra, och jag saknar alla därhemma, men vill inte sitta hemma i Flen hela dagarna.
I lördags hade vi lite fest här, då Jonas och Markus var här. Under kvällen kom två av grannarna och ville komma in, vilket dom tydligen fick av husägaren. Själv hade jag dock ingen lust att släppa in dom, men aja. Dom var iaf jättetrevliga och allt sånt under kvällen. La dock märke till att dom plockade öl efter öl efter öl från plattorna som stod, och senare kom jag på en av dom stå och ta av mitt vin i kylen för att han "tyckte det inte gjorde något för det fanns så mkt". Borde reagerat då, men det gjorde vi inte. Sen fick dom bråttom iväg, och dom stack. Reagerade sen på att min vinflaska var borta, och vi fattade att dom tagit den. Men vafan, det vara bara lite vin så tänkte inte mer på det. Men när vi sen märkte att mina tre telefoner med två sim- och minneskort, emmas telefon och markus telefon, var spårlöst borta, då var det inge roligt längre. Jag sprang över till jörgen och var ett nervvrak, även att jag visste att han inte kunde göra så mycket. Kom tillbaka hem och möttes av emsan som pratade med polisen i telefon. Jag fick luren, och fick uppge min story om händelsen, lämna nummer osv. Fick lämna signalament på karlarna, jag som umgåtts med dom minst. Skulle iaf få hem en kopia på anmälan och jag och emsan skulle bli underrättade om deras beslut sa hon. Blir så jävla trött på folk som inte sköta sitt eget, vafan ska dom på andras grejor och göra!? Skiter egentligen om jag får tillbaka telefonerna, om jag får byta nummer eller inte, men jag vill fan ha mina minneskort. Dom är liksom fyllda med minnen :( Blir så jävla ledsen och förbannad!

Ikväll har det varit lite filmkväll här i lägenheten. Jörgen var över en sväng och kikade på Just my luck med mig och emsan, den var rätt bra. Nu sitter vi och kikar på Rånarna, den är grymt bra. Ska fortsätta kika på den nu, trycka i mig lite av det lilla godisförråd som finns kvar.

saknar dig snygging<3

Puss!

RSS 2.0