.::.Du ska veta att du är värd så mycket mer!.::.

Det händer inte så mycket på min blogg nuförtiden inte! Men det blir så när man har praktik varje dag, till typ fyra. Man är skapligt trött när man kommer hem halv sex! Men i helgen har det iaf bjudits på fest lite här och var. I fredags var det fest hemma hos Hagge, drog med mig empan. Drog ner på krogen vid tolv och det var rätt kul (:

Igår drog jag med mig empan till Marcos, vilket jag kanske inte borde gjort. Det var jättekul till en början, som det alltid är. (snygga killar är ju ett plus! (Y) (; )  men saker och ting spårade ur rätt rejält faktiskt. Men jag hade ju teddy, så jag hade trevligt iaf, haha! Jag, empan, teddy och tommy gick ner på krogen, men det var stendött! Tommy försvann, och empaan åkte hem, så jag och teddy satt på san marino och han bjöd på en öl :) Sen tänkte vi att "vafan, vi går tillbaka hem till marcos för här händer inget". Men han var inte hemma. Ringde på dörren tusen ggr men ingen reaktion. Ringde på telen hundra ggr men inget svar. Så vi börja gå tillbaka ner mot stan. Som tur var mötte vi hans mamma efter femtio meter, så hon släppte in oss. När vi öppna dörren möttes vi av en totalt rökfylld lägenhet! Min första tanke var "Jävlar, det brinner!!". Sprang in, och såg att ugnen stod på med mat i. Var bara att stänga av och vädra ur. Vi hade tur! vi satte oss iaf och väntade på att M skulle komma hem, men orkade inte sitta upp så vi la oss i sängen, bredvid pontus haha! Slocknade där, skönt!
Sov och vaknade om vartannat hela natten pga ngn viss persons jävla utbrott! Gick iaf upp tjugo i tio i morse, och var svintrött! Hade ont i ryggen som fan efter att ha sovit med bh, smink i hela ansiktet och håret åt alla håll. Snygg! (Y) Skapligt varmt var det att sova med strumbyxor asså. Prova aldrig att sova med strumbyxor och tubtopp haha!
Efter att ha tittat på Getaway in Stockholm 10 åkte jag och teddy ner på stan, till donken så att han kunde få i sig lite frukost. Jag å andra sidan mådde inge bra i magen eftersom jag inte ätit ngnting typ på ett dygn, så jag avstod! Han skjutsade sen mig till bussen och jag åkte hem.
Men hann bara innanför dörren och sätta mig i sängen innan jag insåg, att här vill jag fan inte sitta hela dagen! Så jag ringde victor och sa att jag skulle in till stan och leka med honom! =) Gjorde iordning lite makaroner och korv som jag slängde i mig (lite alldeles för fort) innan jag tog bussen tillbaka till stan.
Satt hemma hos honom och tattade ett tag, innan vi promenerade bort till empan (: Gjorde inte så mkt där heller, satt framför datan och lyssna på musik och prata strunt! Åkte sen ner på stan, till Maistro, för jag var hungriiig. Sen släpade jag med mig V hem, och hade en lagom rolig busstur hem haha!

När vi gått av bussen tyckte jag det var kul att gå hundra meter framför honom, så det slutade med en lagom rolig gå-fortast-tävling, men som slutade med att jag sprang över hela gården och upp för trapporna (och lät som femton elefanter (=  ), och hade sjuk mjölksyra i benen! Men det var fan skönt att springa!

Nejfan nu blev det ett sjujävla långt inlägg, men så kan det bli!
Tre veckor kvar på praktiken, inte mkt alls. Hade min första aktivitet i torsdags, så den ska utvärderas och renskrivas. På tisdag ska jag ha den andra, och sen har jag bara den sista kvar. På tisdag kommer också Camilla på besök till praktiken för att kolla att jag sköter mig ;)
Nej uusch bleeee nu är jag trött! Börjar iaf halv nio imorn, så det är skönt! Men borde nog sooova lite nu. Har jag tur så orkar jag upp för att tvätta håret imorn bitti, för jag lovar att det behövs! (Y)

Gonatt alla snyggisar!




Magnus Weideskog – Lämna honom


Puss va.


Kommentarer
Postat av: Mari

Bra låt =oD Jag storgrät. =op

2010-03-15 @ 09:46:29
URL: http://flerbarnsmorsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0